פאנקטיפון 2

theAMP

New member
פאנקטיפון 2

אמנם לא היה פונק, אבל היה די פאנק רוק.... ביר 7 הם החל מאתמול הלהקה האהובה עלי בארץ סקאזופרניקס תמיד שלטו בעולם, ואתמול לא היה שונה מבדרך כלל ופאנקייק... אני די בטוח שזו ההופעה הכי טובה של פאנקייק שראיתי אי פעם... אבל מה, רציתי להודיע על המסיבה, וניתקו לי ת´מיקרופון... ג´נגו המאאאאאאאאניייייייייק.... סתם, אחלה גבר... אקיצר, הסצנה פורחת, ואני ממש ממש מתרגש בגלל זה... אני ממש אוהב את כולם אפילו את הבסיסט החדש של ביר 7 שפגשתי רק אתמול לראשונה...

KaPuStA

New member
הסצנה במצב טוב

אבל העניין זה שיש הופעות רק בתל אביב ככה של מי שגר באיזור הצפון ויש לו מקום לעשות בו הופעות שידבר איתי דחוף אני רוצה שנתחיל להזיז עניינים להעבחיר את הסצנה לכל הארץ ולא רק לתל אביב

REDDITZ

New member
...

אוקיי אז פעם ראשונה שהייתי בפטיפון אי פעם.. ופעם ראשונה שראיתי את כל הלהקות האלה (חוץ מפאנקייק שהדיסק שלהם מתרוצץ על המחשב שלי כל היום אבל אף פעם לא ראיתי הופעה) אז פאנקייק היו גדולים הם נתנו מלא שירים טובים... וגם השירים החדשים היו מאוד טובים אבל צריך להתרגל אליהם את שתי הלהקות האחרות היו חביבות ... לא יותר מזה אבל מאוד אהבתי את הקאבר של ביר 7 ל שמייח(אם למישהו יש את זה במחשב שישלח לי ICQ 47409081)

REDDITZ

New member
הרעיון ענק !!

הביצוע גם בסדר אבל האכות שיר חרא בקושי שומעים אותה בעצם... אני לא יודע אם זה האכות או הביצוע כי גם בפאנקטיפון לא הבנתי שזה השיר הזה עד בערך.... סוף השיר

Dafnana

New member
נמכור לך 5 דיסקים תמורת הנשמה שלך

עסקה טובה סך הכל ועוד תקבל עודף 10 שקלים קנה פלאפל וטרופית

למעלה