פאנץ' - סדרה חדשה ביס

rubmwue1234

New member
פאנץ' - סדרה חדשה ביס

טוב אז היי לכולם!
אחרי הרבה זמן שלא הייתי,
יצא לי היום להסתכל בסדרה חדשה שיס הוציאו ממש אתמול שנקראת פאנץ'
זה לא שרשור פתיחה או משהו, אבל אם יעקבו כאן אחרי הסדרה זה יהיה ממש נחמד :)
הפרק הראשון חמוד, כמו כל הפרקים הראשונים - הוא מאוד בגדר ''רקע'' ובא להציג לנו את הדמויות, ולמרות שהעלילה יכולה להשמע בנאלית במבט ראשון, אני הייתי צמוד למשחק כל הפרק.
בכללי, מדובר על הנייטיז, על סצנת הסטנדאפ המקומית בארץ (''הדומינו גרוס'' ) ,
ובמרכזה אב (בעל מועדון סטנדאפ) שמתמודד עם מערכת יחסים מורכבת מול בנו שחזר מחו''ל.
עם צחי גראד, דר זוזובסקי, מאור שוויצר, עוז זהבי, ועוד רבים וטובים...

יפה

מה שמצחיק בקטע של איתי זבולון זה שכל התגובות ביוטיוב זה "חתיכת חרא, איך הוא מעז לדבר ככה על התורה?!" כאילו הם לא הבינו שככה בדיוק גיל קופטש דיבר בזמנו וככה בדיוק אנשים הגיבו. מצד שני, דר זוזובסקי וצחי גראד משחקים דמויות צמודות מלא פעמים...
&nbsp
שתדעו שעמירם גרוס האמיתי היה עם חוזים יותר גרועים עם האומנים שלו. וגם עם הבן שלו. שמפיק את הסדרה. קובי ידעיה. מעניין על מי הוא מבוסס... נחשו. אגב, חמודי מבוסס כנראה על עבד מואסי.
&nbsp
"בסוף תמות לי מהתקף לב"- בלהיות איתה היא גרמה לו להתקף לב, אגב. מעניין את הדמות של מי דר משחקת...
&nbsp
מולניק ושירן זה כמובן גרייניק ואלתרמן. חרסונסקי (אורלי זילברשץ) זה פרודיה על וילוז'ני. אגב, בסוף הם מן הסתם יעברו לטלוויזיה... שיינרמן הוא פרודיה על בן זיידל. מעניין מה המעורבים חושבים על הסדרה הזאת... ומכל האנשים, מי שמשחק את וילוז'ני זאת אורלי זילברשץ?! כן, לא מפתיע שבן דמותו של גיל קופטץ' עובר למקום עם הסמים...
&nbsp
איזה מפתיע זה לראות את נואל שם... הזוי.
&nbsp
דני קמושביץ באמת דומה לשבי זרעיה... אגב, גיל קופטץ' באמת כתב את כל הקטעים של איתי זבולון, אלו בטח דברים שהוא באמת עשה במציאות... כן, היה אסור חיקויים בדומינו גרוס.
&nbsp
גיורא, אגב, זה האח של חמי, זה הדוד שניהל את הפיצרייה.
&nbsp
אני מעדיף חיקוי של ביסלי גריל. או של אפונה. בתופים ובמחולות. טליה ארמוזה זאת אורנה בנאי. ארמוזה. כאילו בנאי. מעניין אם איפרגן זה שלום אסייג.
&nbsp
נואל שחקנית ממש טובה. חבל שלא רואים אותה יותר בתפקידים משמעותיים. אני מקווה שבמציאות יואב ועמירם גרוס לא רבו על אותה בחורה כי זה מגעיל.
&nbsp
והנה הפרודיה על דודו טופז. אני מציע את קובי ידעיה.
&nbsp
הקומזיץ עם נווה צור נותן וייבס של גאליס.
&nbsp
לא! טליה ארמוזה לסבית?! מה פתאום, נו... מה פתאום...
&nbsp
"להתאבד בשידור חי". קצת עצוב בהתחשב בסוף שלו. לא, אני מציע לך לא לצחוק על זה.
&nbsp
הקטע עם הסיבובים זה קטע אמיתי של גרייניק ואלתרמן.
&nbsp
קופטש פוגש את צלביץ'. זה דבר שלא ראיתי מאז שתמיר גינזבורג התארח בחממריקאית.
&nbsp
סה"כ מעניין ההקבלה לחיים האמיתיים.

שיר m

Well-known member
שלום לך!

לא ראיתי עדיין...
נוסף לרשימה הארוכה מדי של "סדרות שרוצה לראות ולא מוצאת זמן"

למעלה