פאנפיק

פאנפיק

אני מכינה עכשיו פאנפיק קצר מאולתר על הרגע, כי משעמם לי... תהנו! אני אקרא לו: "תעשי דיליט" (והוא יהיה בעברית, למען נוחותי ונוחותיכם). רקע: פרופסור יותניום בילה ימים במעבדה. הבנות, ששמו לב לכך, כבר מחכות בהתרגשות לדעת מה קורה שם... הבנות חוזרות ממלחמה נגד מפלצת למען הגנה על טאונסביל. בלוסום: באטרקאפ, היה לך ביצוע יפה, אבל את צריכה לעבוד על מתקפת הג´י 3 שלך... באטרקאפ: אההה... זאת מתקפה לחנונים! באבלס: אבל זאת המתקפה האהובה עליי!!! (באבלס קצת עצובה) באטרקאפ: מה אמרתי? בלוסום: אוף באטרקאפ! הבנות הגיעו הבייתה. באבלס: מעניין מה הפרופסור עושה שם... אולי הוא מכין לי טירה לבובות החדשות שלי? באטרקאפ: הוא בטח סוף כל סוף, החליט לעבוד על כפפת האיגרוף המתוחכמת שהמצאתי. בלוסום: אולי... נחכה ונראה. פרופסור: (קולו נשמע מעבר לדלת המעבדה) ב-נות! יש לי הפתעה חמודה בשבילכן... באבלס: יש הפתעה! אני אוהבת הפתעות. (הבנות נכנסות למעבדה). הפרופסור: טא דא דא דאם! (הפרופסור מסיר את הלוט. נראה כי יש שם סוג של מכשיר מרובע. זהו מחשב) בלוסום: המממ... מגניב. נוכל לגלוש באינטרנט. באבלס: מה זה אינטרנט? הפרופסור: הו, בנות. באינטרנט תוכלו לחפש מידע על כל מה שתרצו! באטרקאפ: כן? מגניב! אני ראשונה! (באטרקאפ ניגשת למחשב) אמממ... איך מפעילים את זה? פרופסור: אין בעיה, ניגשים לאייקון של התחברות (מכאן כל מה שהפרופסור אומר נשמע לבאטרקאפ כמו ג´יבריש אחד גדול. הבנות האחרות מהנהנות בהסכמה, כמבינות את הנאמר). פרופסור: וזהו, עכשיו תתחילי לגלוש. (הבנות מסתכלות על באטרקאפ, מחכות שתתחיל לפעול) באטרקאפ: (לחוצה) אמממ... (מקרבת אצבע בהיסוס לכפתור על המחשב, ו... מכבה אותו!) באבלס: באטרקאפ מה עשית? באטרקאפ: (מזיעה ולחוצה) אממ.. אה... זה מה שהפרופסור אמר לי... אממ... (בורחת מהמקום) (עוקבים אחרי באטרקאפ שרצה לחדר) באטרקאפ: (ממלמלת לשמיכה שלה) אוף... או הו הו... {טוב זהו
כאן נמאס לי לכתוב! היה כיף אבל זה מתחיל לעייף
רק תגידו לי מה דעתכם, ואני מעדיפה שלא תמשיכו את הפאנפיק שלי. אם אתם רוצים שאני אמשיך אותו, אז תגידו. בעיקרון אין לי בעיות להמשיך, רק שאני לא רוצה בלי סיבה}

casperit

New member
חח נחמד תמשיכי:)

אני גם אעשה אחד, חסר רק משפט בהתחלה: The city of Townsville יעל

המשך

לפני שאני אתחיל אעיר שכשכתבתי בשורות האחרונות "עוקבים אחרי באטרקאפ שרצה לחדר" התכוונתי שהצופים והמצלמה יעני עוקבים אחריה, ולא המשפחה שלה. אה, ושיניתי את השם של הפרק: "באטרגיק" באטרקאפ: (מתבכיינת לשמיכה שלה) אווווו.... אני לא מבינה שום דבר! (הפרופסור נכנס לחדר.) פרופסור: באטרקאפ, אם זה מפריע לך, אני יכול לתת לך שיעורים פרטיים. באטרקאפ: (מחבקת את אבא שלה) טוב. מתאים לי. ביום למחרת: הטלפון מצלצל. היה שוד במוזיאון. באבלס: (מסתכלת מסביב לחדר ושמה לב ששבאטרקאפ נעלמה. נכנסת לפאניקה ומריצה תסריטים איומים בראש) מה-זה?? איפה באטרקאפ? בלוסום: אני לא יודעת. (מחפשת לרמזים בחדר). טוב, אין זמן עכשיו כדאי לזוז. בואי נתעופף, ונטפל בהיעלמות שלה כשנחזור, היא בטח סתם ב-00. (הבנות חוזרות, ובאטרקאפ עדיין לא בחדר.) בלסום: אוי לא. בואי נחפש אותה בבית. (הן מתעופפות ברחבי הבית וצועקות באטרקאפ בכל פינה.) (ואז הן מגיעות למעבדה, ונכנסות פנימה) (בלוסום ובאבלס רואות מאחורה את באטרקאפ יושבת על כסא מול המחשב. הן מתקרבות ו.... אה! באטרקאפ לבושה ומתנהגת כמו חנונית לתפארת!!!) בלוסום: באטרקאפ! מה זה? מה מה... מה קרה לך? באטרקאפ: יו! בנות! איך הזמן רץ כשגולשים באינטרנט! תראו מה גיליתי! ביל גייטס משיק רכיב מיקרוסקופי חדש בשביל הפעלת המחשב בצורה איי-אקס-אפס האלטרנטיבית! נכון מדהים? (באבלס ובלוסום מסתכלות אחת על השניה ורצות להזעיק את הפרופסור מחדר השינה שלו. הן מקימות אותו בסערה ומספרות לו מה קרה) פרופסור: אוי, באטרקאפ. הסברתי לה איך להשתמש באינטרנט, אתמול בלילה. {אוקי אנשים, עכשיו הפסקתי באמת, ואת ההמשך אתם יכולים להמציא, כי עכשיו באמת זה הספיק לי. אני ממש לא בנויה לזה. אז אם אתם רוצים בעצמכם להמשיך, בי מיי גסט}

המשך 2

הפרופסור: טוב. זה לא כל כך נורא.. נחכה ונראה איך יהיה מחר. היא בסה"כ מתלהבת מהדבר החדש. בלוסום: אבל, הפרופסור זאת לא הבאטרקאפ הרגילה שלנו... אני חוששת לה. באבלס: מה, מה אם זה ממש מסוכן לה? (קצת בוכה) פרופסור: בנות, תרגעו. באטרקאפ בסה"כ מגלה תחום-עניין חדש. באבלס: טו.. טו-טו... טוב. אם אתה אומר... מאוחר יותר באותו יום: באבלס ובלוסום יורות קרני חום על מפלצת חומה, בצורת צואה. בלוסום: פיו! אם המפלצת לא תהרוג אותי אז הריח כן... באבלס: או-הו. אני גם סובלת. אם באטרקאפ היתה כאן היא היתה יכולה לעזור לנו בכיף. שמעתי שיש לה תרגיל סופר מהיר חדש... היי בלוסום, אולי פשוט תקפיאי אותה? בלוסום: אחלה רעיון! (מקפיאה) יופי נגמר. בואי נזוז הבייתה. באבלס: כן.... למקלחת. (בדרך חזרה, הן עדיין סותמות את האפים שלהן) לאחר שזוג הבנות סיימו להתקלח: בלוסום לפרופסור, בסלון: פרופסור, אני לא יכולה יותר. אנחנו זקוקות לבאטרקאפ. תחום העניין החדש שלה כבר ממש מוגזם. פרופסור: את צודקת. היא בקושי מרשה לי להיכנס למעבדה. באבלס: אוווו.... אני דואגת לה. בואו נלך לשם. כל השלושה דופקים על דלת המעבדה. בלוסום: באטרקאפ, באטרקאפ! תפסיקי שניה. אנחנו זקוקות לך בחוץ! מה קרה לך? באטרקאפ: (בקול חלוש, מעבר לגלת) בלוסום... תעזבו אותי בשקט... באבלס: אבל באטרקאפ, קנינו עכשיו את כל המוצרים בחנות האגרוף (מנסה לתמרן את באטרקאפ) באטרקאפ: אווו.... לא! (אומרת בשארית כוחותיה) המחשב זקוק לי... בלוסום חוששת מאוד לשלום אחותה ופורצת את הדלת בסערה! הבנות והפרופסור מסתכלים פנימה לחדר המעבדה, אבל... אבל... איפה באטרקאפ?? היא לא נמצאת בחדר. הפרופסור: זה לא הגיוני! כרגע שמענו אותה! באטרקאפ, איפה את? בלוסום: חכה, פרופסור. ראיתי משהו זז במסך. באבלס: בלוסום, אני מפחדת... בלוסום: אל תדאגי. כל השלושה מתקרבים אל המסך. הפרופסור לבלוסום: אני לא רואה שום דבר... בלוסום: רגע! מה זאת הנקודה הירוקה הזאת? פרופסור תעשה תקריב! הפרופסור מתקתק על המקלדת. באבלס: זה... זאת... זה.... באטרקאפ! הפוגה דרמטית. פרסומות. המשך התוכנית: טוב, המשך התוכנית יהיה רק בהודעה הבאה. סורי, לכל מי שאולי במתח.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק הסתתי את צומת
כם

למעלה