פאנפיק מ.ק.!

scudnick

New member
פאנפיק מ.ק.!

הפרוייקט הגדול בפתח, אז בואו נעורר את היצירתיות שבנו! בואו ניצור פאנפיק! טוב, זה היה צפוי לפי נושא ההודעה, אבל בכל זאת...
איך נעשה את זה? בקלות. כל אחד ירשום המשך למה שהשני כותב. ואני אתכבד בלהתחיל: זה היה לילה חשוך (כאילו דההה). שולמן התעורר. הוא שמע קולות מבחוץ. שולמן הדליק את האור, ולהפתעתו ראה שחנוכה חסר. הוא יצא החוצה וראה את הפועלים התאילנדים אוכלים ארוחת ערב. הוא התבונן בהם כמה שניות עד שהבין את האמת הנוראה - הוא רעב. הוא פנה אל התאילנדים וביקש צלחת מהאוכל, והם הביא לו ירך, שאליה היו מחוברים קרעים ממכנסיים צבאיים. שולמן הפיל את הירך בבהלה על הרצפה והבין - "אמא'לה! הירך הזה שייך ל... אתם... אתם... אתם בישלתם את הארוחת ערב שלי!". התאילנדים, שלא הבינו מה הוא אומר, פערו את פיהם בבהלה ובהו בחלל מאחורי שולמן. שולמן הסתובב, ראה מה שיש מאחוריו והתעלף. תמשיכו מכאן.

yuv3

New member
המשך

זה היה לילה חשוך (כאילו דההה). שולמן התעורר. הוא שמע קולות מבחוץ. שולמן הדליק את האור, ולהפתעתו ראה שחנוכה חסר. הוא יצא החוצה וראה את הפועלים התאילנדים אוכלים ארוחת ערב. הוא התבונן בהם כמה שניות עד שהבין את האמת הנוראה - הוא רעב. הוא פנה אל התאילנדים וביקש צלחת מהאוכל, והם הביא לו ירך, שאליה היו מחוברים קרעים ממכנסיים צבאיים. שולמן הפיל את הירך בבהלה על הרצפה והבין - "אמא'לה! הירך הזה שייך ל... אתם... אתם... אתם בישלתם את הארוחת ערב שלי!". התאילנדים, שלא הבינו מה הוא אומר, פערו את פיהם בבהלה ובהו בחלל מאחורי שולמן. שולמן הסתובב, ראה מה שיש מאחוריו והתעלף. הוא ראה את אדיסו ערום. התעלף מהאזור התחתון. אדיסו ראה את הפועלים התאילנדים ושאל "מה אתם אוכלים"? לא הבינו והמשיכו לאכול. אדיסו לקח את הירך של שולמן היה אמור לאכול והתחיל לאכול. אדיסו אמר "אעים מאוד. מה זה?" התאילנדים אמרו (בתרגום למטה) "אם תידע אתה לא תאכל" אדיסו אכל והלך למיטה. פתאום הבטן התחילה להרגיש רע. רע מאוד. הוא הלך למרפאת הבסיס ואז ראה את הרופא הרוסי..

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

אתה לא חייב לכתוב את החלק שלפני... עם שוקרון במיטה! אדיסו, מוכה הלם, התחיל לגמגם מילים לא ברורות, ולבסוף הצליח לומר משפט אחד גורלי: "רוצים שלישייה?". לפתע הבזיק אור לבן בוהק. אדיסו הסתובב וראה מאחוריו את לווינשטיין. "אהה!" צעקה החצי-צמח, "תפסתי אותך, חנוכה! אתה הומו!". "אני אדיסו!" צעק אדיסו. לפתע קם שוקרון; "אדיסו סתום ת'פה!". "כן המפקד" ענה אדיסו. "מי דיבר אליך, חנוכה?" שאל שוקרון ונעץ באדיסו מבט אפל. "אני לא חנוכה! אני אדיסו!" צעק אדיסו, והתכונן לצאת. הוא הסתובב אחורה לכיוון הדלת. הוא התקדם אל הדלת וצעק. ליד הדלת היתה מראה, שהראתה את חנוכה במקום שבו עמד אדיסו.

RoYaL3

New member
המשך...

אדיסו נכנס להלם ונגע בשרשרת, הוא שם לב שכשהוא מרחיק את השרשרת ממנו, הוא חוזר להיות אדיסו. הוא לא הבין איך זה קרה פתאום אבל התברר שהשרשרת שלו נתנה לו את המראה של חנוכה ובמוחו התבשלה מזימה. אדיסו חזר על הקניבלים וראה את שולמן אוכל איתם. אדיסו ניסה את מזלו ואמר: "שולמן, מה קורה? זוכר אותי, חברך הטוב חנוכה?" שולמן הינהן וחייך. ואז שולמן הופתע, הסתכל על האוכל שלו ואמר: "אם אתה חנוכה, אז מי זה?!" והצביע על האוכל. אדיסו רץ מהמקום ולא הסתכל אחורה. הוא הגיע לעמדת השמירה ואז הוא ראה את רוחו של חנוכה. חנוכה צעק ואז אמר:

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

חנוכה צעק: "בינתיים סוגרים את המים!". אדיסו המופתע בהה בחנוכה ואז לפתע נשמעה ירייה. חנוכה דימם ונפל על הרצפה. אדיסו היה מוכה הלם, וחיפש את היורה. לחנוכה לא היה דופק. לפתע חנוכה נזכר שהוא כבר מת, אז הוא קם והתחיל לדבר עם אדיסו. "מי שרצח אותי הוא...". לפתע נשמעה קריאה: "גוסט באסטרס!". אדיסו הספיק לראות את חנוכה נשאב לתוך קופסה לפני שהוא התעלף.

RoYaL3

New member
המשך...

חחחחחחחחח, אתה תותח בסיפורים... נשמעו צעקות, צעקות כאב חזקות שהיה אפשר לשמוע מקילומטרים. הוא התעורר מזיע כולו במרפאה וראה מה מקור הצעקות, הוא ראה את לווינשטיין, שוקרון והרופא הרוסי במיטה. הוא ישר הסתובב ורץ מהחדר. הוא הגיע לחדר שלו ועל הדלת היה פתק שרשום בו עם שגיאות: "עם עתא רוצה תשובוט, טיפתח את הכופסע בכדר שלח". אדיסו נזכר שלפני שהתעלף, ראה את הרוח של חנוכה נשאבת לקופסא. הוא רץ בהתלהבות לקופסא שבחדרו. הוא פתח אותה, ואז הוא ראה שם פתק שכתוב בו: "נירעה לח?! עיזה פטי עתא!" אדיסו התעצבן וזרק את הקופסא. "אני יודע מי עשה את התעלול הזה! היחידים שמסוגלים לזה הם:..."

scudnick

New member
תודה... המשך../images/Emo26.gif

"היחידים שמסוגלים לזה הם: הטלטאביז! ובמיוחד השמש הזאת, היא מפחידה אותי. צריך לתת לתינוק בשמש קצת רמדיה צמחית!" צעק אדיסו. "אדיסו, תתעורר. אדיסו! אדיסוווו!!!" "מה?" "סתום ת'פה!" "כן המפקד!" "למי אתה קורא מפקד?" שאלה הדמות המסתורית. אדיסו פתח את העיניים וראה שהדמות היא לא אחרת מאשר דיפסי בכבודו ובעצמו. "מה לעזאזל?! זה לא הגיוני!" "ברור שזה הגיוני! זה הגיוני כמו שמחממים פיתה במקרר!" "לא מחממים פיתה במקרר!" "כן, בטח. ועוד מעט תגיד לי שמדפסת מתחברת למחשב." "אתה יודע שניר הוטניק גנב את זה מיצירה של מישהו, נכון?" "כן, אבל בוא נחזור לפאנפיק." "נו טוב", אמר אדיסו ועצם את עיניו. "אני יודע מי עשה את זה!" צעק אדיסו. "היחידים שמסוגלים לזה הם: הטלטאביז!" "אידיוט!" צרח שוקרון. "אתה הולך במעגלים!". אדיסו הסתכל למטה וראה שהוא הולך במעגלים. "איזה קטע" הוא אמר. לפתע באה רוחו של חנוכה עם קופסא על הראש. "צריך לתת למישהו אחר להמשיך את הסיפור, ניר הורס אותו" אמרה הרוח. "אה כן, ושתדעו - מי שרצח אותי הוא..."

yuv3

New member
המשך

תפוח! תפוח רצח אותי! הוא הצליח להתחמק מהאולטרא פנס 5000 וירה בא! בקיצור אדיסו אחי הגיבור מה קורה? אתה לא מבין שהנשמה שלך בגוף שלי?" "אני מבין" אמר אדיסו. "מחר לך החוצה תפוס כוסיות, תשתמש בגוף" אמר חנוכה.. "טוב" אמר אדיסו. אדיסו חזר לישון והלך לכיוון חדרו. אך לפתע הוא מרגיש שמשהו חונק אותו...

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

אדיסו הסתובב אחורה וראה אנקונדה! הוא ניסה להתגבר על פחדיו ועמד בתור. לא היה כל כך מפחיד, למען האמת. סה"כ כמה לופים וירידות. לאחר מכן אדיסו המשיך לכיוון חדרו בעודו תוהה מה עושה מתקן אנקודנה בבסיס, והוא נתקל בתפוח. "רוצח! נבלה!" צעק אדיסו לתפוח. אתה הרגת את חנוכה, ועכשיו אני אהרוג אותך!". אדיסו תפס אותו בחוזקה בכף ידו, ונתן ביס. לאחר מכן הוא נזכר שהוא לא שטף את התפוח, אז הוא הלך לכיור, ושם עמד - שוקרון. "מה, אתה לא עם הרוסי?" שאל אדיסו. "אדיסו סתום ת'פה!" צעק שוקרון. "זו כבר פעם שלישית בסיפור הזה! די כבר! ניר! מה הפואנטה?!" צעק אדיסו. בעוד אדיסו צועק כמשוגע, נפער חור בתקרה ואור לבן מסנוור נכנס דרך החריץ. "אדיסוווו" נשמע קול עמוק מלמעלה. "מה?" שאל אדיסו בפחד. "תקרא לסמל ווקנין! שיביא גם שוקו בשקית!". "אלוהים?" שאל אדיסו. "לא," ענה הקול העמוק. "זה אני, ניר, מה אתה לא מזהה אותי?". לפתע נשמעה יריה. אדיסו רץ החוצה וראה אותו שוכב,מדמם על הרצפה. "מישהו.. מישהו.." גימגם אדיסו. "מישהו כאן מעך יתוש!". "כן, אבל מי ירה?" שאל שוקרון. "אני!" צעק קול. "אני רצחתי את תפוח! אני רצחתי את חנוכה! אני רצחתי את הכבשים שלי! אני הוא עאבד!!!". "לא אתה לא." אמר אדיסו. "אתה בכלל...".

RoYaL3

New member
המשך... (מקווה שאני אגיב קודם)

"...אתה בכלל, אני?! רגע! מי אתה?" "זה אני, חנוכה, קיבלתי את הגוף שלך! אוי לא! סוף לכוסיות! אני לא יודע איך זה קרה! הייתי בלילה בחדר שלי והבנתי שאני לא מושך כוסיות כמו פעם, אז חנקתי את עצמי למוות. פתאום נכנסתי לחדר מוזר שיש בו חור בצורת תחת, הכנסתי את הראש וראיתי אותך מתנשף, ככה דיברתי איתך אבל אז שאבו אותי לתוך קופסא ומצאתי את עצמי שוב בחדר הזה, ולבסוף מצאתי את עצמי בגוף שלך..." אדיסו התעצבן וקפץ על חנוכה, התחיל לתת לו מכות וצעק: "רוצח! עכשיו בגללך אמא שלי לא תזהה אותי ולא תיתן לי יותר..."

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

במבה! איך אני אחיה בלי במבה?! אין בך טיפת אנושיות?!" "רגע, אתה חושב שאני רוצה להיות בגוף של גמד?" "אני לא גמד! אני מאותגר סנטימטרית!" "אההה... מה?!" "אקונה מטטה!" לפתע שוב מבזיק אור בשמיים. שוב נשמע קול עמוק: "שמישהו יביא לי ויטמינצ'יק!". "ניר? זה אתה?" שאל קרטמן. "קרטמן?!" צעק חנוכה. "מה לעזאזל?!". "גנבתם מאיתנו קטעים" אמר קרטמן, "ועכשיו באנו לנדיה, יש לנו כסף". לפתע נשמעה שוב יריה. "מי יורה כאן כל הזמן?!" שאל שוקרון. "אני!" צעק קול. "די כבר עם ה'אני' הזה! מי אתה?!" זעק שוקרון. "אני פורים! אני פורים! שמח ומב..." בום! פורים נפל על הרצפה, מחייך. מישהו ירה לו עמוק לתחת. זה היה ניר הוטניק. "אבל למה הרגת את כולם?!" שאל חנוכה. "זה לא ברור?" שאל ניר. "לא!" ענו שולמן וחנוכה. "כי לא נבחרתי לגולש השבוע! ועכשיו, אני ארצח את אליאור!". ובהבזק ברק הוא נעלם. "אנחנו חייבים לעשות משהו", אמר שולמן, "או שהפורום יחדל להתקיים!"

RoYaL3

New member
המשך...

"היי אתה, הקרוב לריצפה\ישן במגירה, אני מציע שכדאי לקרוא להוטניק הזה, להיצטייד בנשק ולהרוג אותו, אז אתה סנג'ר, לך תביא נשק" אידסו: "טוב, אבל כשהכוסיות יראו את שלומי חנוכה המהולל מתסנג'ר, זאת תיהיה בעיה" חנוכה: "לא רק לא זה!!! חנוכה רץ אחרי אדיסו אבל הוא כבר זרק על חנוכה את הגופה של פורים ונעלם... אחרי שכולם היצטיידו, אדיסו הסנג'ר קרא להוטניק! "הוטניק!!! אתה הטבעת את הטיטאניק? כי השמות שלכם דומים!!!" פתאום עפה על אדיסו הגופה של פורים. פורים התעצבן: "קיבינימאט! מה אני? כדורגל?!" מרוב עצבים פורים התעורר לחיים עם תחת מעוות וראה שאדיסו נפצע והוא לא כשיר למלחמה, אז הוא הצטייד בנשק שלו והתכונן. פתאום הופיע אור לבן בשמיים וניר הופיע, הוא אמר: "אידיוטים! אתם לא יודעים שאני קורא את הכל ויודע כל מה שקורה פה?!" הוא התחיל לירות הכולם ואז שלף את הנשק הכי נוראי שלו! הוא שלף את...

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

יוווו זה כיף! רוי אתה כישרון! ...הוא שלף את הסבתא הפולניה שלו! "מי רוצה קניידלעך?" שאלה הסבתא. "אני רוצה! אני רוצה!" אמר שולמן. נשמע פיצוץ. אליאור הופיע משום מקום בהבזק של אור אדום. "ניר! תפסיק עם זה!" "לא רוצה ולא רוצה! תמות אליאור!" "לא תודה, אני מעדיף לחיות" "נו מה איתך?! איזה מניאק!" "איך קראת לי?!" "מניאק!" אליאור התעצבן. הוא הוציא את הנשק הנורא ביותר שלו - מחשב. "מ... מה אתה הולך לעשות עם זה?" גימגם ניר. "את הדבר הנורא ביותר שקיים", אמר אליאור. "אני הולך להחזיר אותך לשחור!" "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" צעק ניר. פתאום הוא התעורר. הוא היה במיטה שלו, והוא חלם שהוא השתתף בסדרה מ.ק. הוא הלך למחשב, פתח את הפורום וגילה - הוא לא שחור! "אני ארצח אותך אליאוררררר!!!" צעק ניר. "גוד מורנינג סר", הוא שמע מאחוריו. הוא הסתובב וראה את הפועלים התאילנדים. זה לא היה חלום. הוא הסתכל על המראה שמאחורה. מן המראה חייכה אליו דמותו של...

RoYaL3

New member
המשך...

גם אני ממש נהנה מזה תודה רבה... אתה מלך... אני נקרע מול המסך... חחחח יש לך מסנג'ר או איסיקיו? (עדיף מסנג'ר אבל לא משנה..) שלי [email protected] מסנג'ר ואימייל, 221744853-איסיקיו הסבתא הפולניה שלו חייכה אליו חיוך מאוזן לאוזן, ניר השיב חיוך ובלי אזהרה מוקדמת... סבתא הפכה לשוקרון! "חייל! בוא הנה!" ניר נגע במראה, הופיע הבזק לבן ("כמה הבזקים לבנים! אני כבר עיוור!", צעק רוי.. "מה קרה? גם אני רוצה להיות דמות
") כשניר פתח שוב את עיניו, הוא ראה את עצמו במטבח שותף כלים, וכמה שניסה להפסיק, הוא לא הצליח. דלת המטבח נפתחה והוא ראה את אדיסו (הסנג'ר).. הוא ישר קפץ על ההיזדמנות והציע לאדיסו (שהיה בגופו הרגיל, סיפור חדש
) את הסבתא הפולניה שלו תמורת ניקוי הכלים. אדיסו הסכים וניר יצא מהחדר.. אך רגע לפני שפתח את הדלת, הסתכל במראה ("כמה מראות קיבינימאט?!", צעק רוי שוב...) שהייתה סמוכה לדלת וראה את... עצמו (אני המשכתי
) הוא יצא החוצה וישר נפל.. הוא קם, הסתכל אחורה וראה את...

scudnick

New member
המשך../images/Emo26.gif

הוספתי אותך. ...הוא קם, התסכל אחורה וראה את באגס באני! "ווטס אפ, דוק?" שאל באגס בעודו בולע את הגזר. "הכל בסדר, וזה לא גזר מה שאתה בולע" אמר ניר וחייך חיוך ערמומי. "מה?!" זעק באגס באני. "זה מלפפון?!". "נחש שוב" "אמממ.. מ?" "לא, טעית. ירד קו לאיש." "אפשר לקנות אות אהוי?" "נו חלאס די!" צעק רועי (שוטר82שחזר). "מה קרה?" שאל ניר. "זה לא קשור למ.ק. כבר! ניר, תחזור למ.ק.!" "אוקי... נו טוב..." ברק הבזיק, רעם הרעים, אישה התפשטה - והכל הפך להיות מרובע. "אדיסו? אדיסו? אדיסו!" צעק שוקרון. "מ... מה?" שאל אדיסו. "אתה עדיין הולך במעגלים" "איזה קטע. אז איפה היינו?" "משהו עם טלטאביז..." "ניר!!!" צעק רועי. "טוב... נו... נחזיר את זה אחורה..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~; "אדיסו? אדיסו? אדיסו!" צעק שוקרון. "מ... מה?" שאל אדיסו. "אתה עדיין הולך במעגלים" "איזה קטע. אז איפה היינו?" "עמדנו לגלות מי הרוצח." "מי זה באמת?" "לא יודע! עמדנו לגלות!" "אני הרוצח!" צעק קול. "פורים?" שאל שוקרון. "לא... זה חג אחר! זה חנוכה!!!" "אתה לא מת?" "אה וואלה... טוב, שניה." נשמעה יריה. חנוכה התאבד, ולידו מצאו פתק: 'רוצה להנות עם אוקראינית? צלצל *******-** ובקש את נדיה' "לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!" זעק שולמן. "מה קרה?" שאל שוקרון. "מישהו אכל לי את הבמבה!" שולמן טען את הm16 שלו, אם לאפסנאים יש בכלל. נשמע ציוץ מפוחד, ואז לעיסה ובליעה. אדיסו גנב את הבמבה. שולמן טען - וירה.

RoYaL3

New member
המשך...

איפה הוספת? מסנג'ר או איסיקיו? כי לא קיבלתי בסמנג'ר והאיסיקיו שלי לא פועל כרגע וואי איך סיבכת את זה! אני מבולבל! תיהיה בריא! אחרי שהתפזר העשן ששלט שם (מאיפה הוא בא?!), אדיסו שכב על הריצפה ללא תזוזה... שולמן הרגיש רע ורץ לבדוק מה קרה לו. הוא ראה את אדיסו לועס בשקט ובשלווה... ביסלי! שולמן נירגע וישב על החול. אדיסו הבחין בפירור ביסלי שישב לו בנחת על החול ולצידו כדור של m16. אדיסו קיבל עצבים ובא לצעוק. אבל לפני שהספיק, באגס באני קפץ משום מקום עם בזוקה ענקי! כולם פחדו ואז באגס באני התחיל להקריא להם בדיחה של בזוקה ג'ו. "רוי אתה חדש, אל תתחיל איתי אני אקרע אותך! לא איכפת לי שיש לנו שמות דומים!" צעק רועי "מ'קיי מ'קיי.. הפסקתי" השיב רוי.. באגס נעלם שוב, ואדיסו המשיך בצעקה: "איפה הפרישייק?!?! אה, וגם הפרור שלי מלוכלך! I'll kill you!" אדיסו התחיל לחנוק את שולמן ואליאור צץ ונתן צ'יטולה לשולמן ואדיסו. הם הופרדו מהמריבה ועפו אחורה. שוקרון תפס פיקוד וצעק: "ניר מה יהיה?! אנחנו מתקרבים עם ההודעות לשעון שבצד שמאל של הפורום-------------> חייבים לסיים את זה איכשהו..! אם לא, מחר אתה נשאר שבת!" ניר פתח פה ולחש:

scudnick

New member
../images/Emo6.gifהמשך../images/Emo26.gif

אייסיקיו
...ניר פתח פה ולחש: "אי.טי. פון הום" "איתי פול הור?" שאל בחור חירש. לפתע נשמע פיצוץ עז. האדמה רעדה. עצים נפלו. חנוכה מעד ונפל על שולמן. לאחר הרעידה שוקרון בא כועס אל שולמן וחנוכה ואמר: "עשיתם את זה שוב! אתם באים אליי למשפט!". "הי!" אמר ניר. "זו כבר גניבת עלילה!" "כן," אמר שוקרון. "אבל אני מאריך את העלילה כדי שגם אליאור יכתוב כאן." לפתע נשמע פיצוץ עז נוסף, וריח משונה התעופף באוויר. "אחת הכבשים של עאבד הפליצו!" צעק תפוח ("מתי הוא הגיע?", שאל הבחור החירש), וקפץ מהצוק ("ממתי יש פה צוק???" שאל החירש). "תגיד, ניר," שאל רוי. "באמת שומרים את הסוף לאליאור?". "לא!" תמשיכו.

RoYaL3

New member
המשך...

חחחחחחחח ענאק!! דרך אגב, אני חושב שזה דיי מוזר שרק אני ואתה (וקצת yuv3) הם היחידים שכותבים את זה... נו טוף, זה כיף! והוספתי אותך לאיסיקיו, אבל הוא נתקע אז סגרתי אותו... "טוב, אם לא שומרים לו את הסוף, אז אולי כדאי לפחות להפוך את הכבשה הפלצנית הזאת לשווארמה ולתת לו, לא ככה?" אמר רוי "לא!" ענה ניר "טוב, מה שבא לך, רק שתדע חמוד, שאותך יצטרכו לקבור בנגלות! אהאהאה! הומור שלי זה משו, אפילו שזה לא קשור" שוקרון, עבאד, הכבשה, פורים, שולמן, חנוכה, באגס וכל הנוכחים אמרו פה אחד: "סתמו ת'פה!!!!!!! רוי וניר התעצבנו, שלפו כל אחד את החג שלו, (ניר את האלווין ורוי את קריסמס) וזרקו אותם עליהם... הם שחו בערימת מסכות ותחפושות וכמעט נחנקו למוות, ואז רוי זרק את סנטה השמן שנחת עליהם ושבר לכולם חלק מאוד שולי ופשוט בגוף - המוח. ואז כולם שינו תכונות. למשל: חנוכה - ניהיה חננה שפוחד מבחורות שולמן - ניהיה מגנט כוסיות וערס אדיסו - ניהיה אי-סנג'ר שוקרון- פחדן ונחמד (ביקש מאדיסו בנימוס לפנצ'ר את עצמו, אבל לא! הוא בשלו! אוכל פיתה אירנית, "רוי חלאס עם מאשה!" אמר ניר "טוב" אמר רוי. אדיסו ענה לשוקרון שילך ******* וכשראו מה שונה אצל עבאד, הופתעו לראות שהוא...

darkman 36

New member
המשך../images/Emo72.gif

עבר ניתוח לשינוי מין וכרגע הוא מאיים לבייץ את כולם! אדיסו ניסה לעצור את עאבדית ולפתע כולם שמעו את הוטניק צועק בקולי קולות "מאיה היא מאיה הוא מאיה הא", ואליאור שלא יכל לעמוד בזה הצטרף אליו בשירה! לפתע פרצה נדיה לחדר וסיננה "20 שקל בחצר 50 שקל בפה" ולקחה איתה את שולמן והקניידלעך. שוקרון ניסה להשתלט על העיניינים וצעק

RoYaL3

New member
המשך...

...וצעק "איפה הפרישייק?!?!?!" (חחחח) ואז הייתה שם שימחה גדולה וכולם צחקו.. ניר ואליאור פצחו בשירה ולא הפסיקו, נדיה עשתה.. אממ מה שעשתה עם חנוכה הרוח רפאים ושולמן גם יחד... עד שזה קרה, הדבר הנורא, זה היה:

למעלה