פאנפיק מ.ק.!

scudnick

New member
XD המשך../images/Emo26.gif

חחחח פצחו בשירה... ...עד שזה קרה, הדבר הנורא, זה היה: עוד פאנפיק! "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" זעק חנוכה. "שתוק יא זבל מזדיין!" צעק שולמן. "למה לריב?" שאל שוקרון. "צנוניות ב5 שקל!" צעק קרטמן. "שוב אתה?" שאל שולמן. "מי? אני?" שאל קרטמן. "לא, סבתא שלי" אמר ניר. "מי רוצה קניידלעך???" שאלה סבתא של ניר. "שוב את?" שאל שולמן. פתאום שולמן התעורר. זה היה לילה, וחנוכה לא היה שם... הוא יצא החוצה וראה את הפועלים התאילנדים אוכלים ארוחת ערב. "אתם לא תאמינו איזה חלום מוזר היה לי", הוא אמר, ולקח ירך. -הסוף- (בינתיים)

RoYaL3

New member
המשך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מוזר... "...הוא הזבל הזה.. נו איך קוראים לו? אמממ, יו ברח לי..." "נו תיזכר, תיזכר חנוכה! שנגמור עם הסיפור הזה!" התחננן אדיסו... חנוכה ענה: "נו טוב שכחתי, אולי אני אזכר בהמשך..." אדיסו: "ארררג" הדלת נפתחה בצעקה, ושם עמד שולמן. הוא צעק: "איפה הפרישייק?!?!, אה וגם: ניראה לי שאכלתי את חנוכה, הקניבלים יודעים להכין אוכל משו, הם אמרו שהם קיבלו את המתכון מאיזו *ונה רוסיה." אדיסו נבהל ואמר: "זהו זה! זאת היא! היא המליצה להם לאכול אותו" אדיסו משך את היד של שולמן והם טסו ביחד לרוסיה (כששוקרון רץ אחרי המטוס ערום למחצה
). אחרי מאמצים קשים הם מצאו אותה ואחרי שהיא הקריאה להם את התפריט שלה, הם ביררו פרטים על חנוכה ובסוף התברר ש:

scudnick

New member
פיספסת את ההזדמנות../images/Emo4.gif

אני אאלץ לא להחשיב את ההמשך הזה כי הקדימו אותך. בהצלחה בפעם הבאה.

RoYaL3

New member
חחחח חפיף..../images/Emo13.gif

רק צריך מישהו שימחוק את ההודעות האלה שעכשיו כתבנו: את ההמשך שלי, התגובה שלך, והתגובה עכשיו שלי כדי שיצא סיפור נקי

למעלה