פאנפיק חדש שלי! :)

nedisrael

New member
פאנפיק חדש שלי! :)

יש ספויילרים לדשל"ק. העלילה מתרחשת כמה שנים אחרי אירועי דשל"ק. תודה לגילתנאס קוץ אש על הרעיון והחלק הראשון של הפרק. אני אפרסם פרק כל כמה ימים. עדיין לא בחרתי שם לפאנפיק...P:

....

two thumbs up!
המשחק מילים עם מרגוע וסולאס היה נחמד ובכלל הפרק מעולה, אני חושב שהבנתי מה קורה שם. לכתוב כאן או לשלוח לך מסר?

nedisrael

New member
תודה

דווקא המשחק מילים היה של גילתנאס..:) כן, עדיף שתשלח לי מסר.

nedisrael

New member
תודה על ההצעה :)

אבל נראה לי שעדיף לפרסם בינתיים רק בפורום אחד, אני לא ממש יודע מה האיכות של מה שכתבתי.. אני אשמח לדעת מה כולם חושבים על סגנון הכתיבה עצמו.

תגידי, את משנה חתימה כל הודעה?

הייתי פעם בפורום פאנפיקים וראיתי שתמיד יש לך את השורת פרחים הזאת רק תמיד יחד עם הפרחים יש משהו אחר. פשוט תתעלמי, סתם משעמם לי.

סנדרין

New member
זה לא חלק מהחתימה - ../images/Emo142.gif

אלא פס קישוט, שמפריד בין ההודעה לחתימה, ואני מקלידה אותו במו אצבעותי כל פעם מחדש, עם
+|אייקוןאחר| - בהתאם לנושא ההודעה, בדרך כלל, או *רמז סמוי*. שים
, הפעם אני לא מוסיפה את השורה:

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif טוב מאוד../images/Emo70.gif מתי ההמשך../images/Emo35.gif

nedisrael

New member
פרק שני: מסע לקלינסטי

הנה הפרק השני, תודה רבה לגילתנאס קוץ אש שכתב חלק מהפרק.

אין לי ממש מה לכתוב

כי בעקרון מה שפרסמת (כולל פרק 2) זה עדיין מה שכתבתי, בתוספת שינויים כמובן. יהיה מעניין לראות לאן תמשיך את הסיפור. מחכה לפרק הבא.

nedisrael

New member
אל תדאג, כבר רוב הפרק השלישי

כתוב. הוא קצת מוזר, אני חייב לציין.

נו כבר! יא מעצבן אחד!../images/Emo46.gif

כל יום אני נמתח מחדש!!!!!!!!!! מה זה?!?!?! שים את הפרק הבא מיד!!!!!!!!!!!!
תודה

nedisrael

New member
פרק שלישי- פגישת המועצה

כמו שאמרתי, אני אפרסם פרק כל יומיים. ד"א, הפרק הרביעי כבר כתוב ויכלול אקשן. הפרק השלישי מעט משעמם, אבל אני מקווה שתאהבו. פרמטתי את המחשב ואני לא מצליח לשחזר את המערכת כך שאולי יקח יותר מיומיים לפרסם את הפרק הרביעי. :)

מצטרף אל רייסט

הסיבה שנמאס לי מהפיק היא שפשוט זרקתי את כל הרעיונות מהר מדי, ודי הרסתי את המתח בשני פרקים. גרמת לעלילה להתמשך יותר, וזו מחמאה. המשך בעבודה הטובה!

למעלה