פאנפיקי הישרדות. מישהו מכם ראה כאלו פעם? נתקל בהם? אולי אפילו כתבתם כאלו?
M mishmesh New member 18/9/02 #1 פאנפיקי הישרדות. מישהו מכם ראה כאלו פעם? נתקל בהם? אולי אפילו כתבתם כאלו?
S shira245 New member 18/9/02 #4 איזה יופי של רעיון!!! אז היה משהו דומה לרעיון של עם כוכבי אופרות-סבון וזה היה ממש נחמד! אולי מישהו מתנדב להתחיל?????? נגיד 16 מפורסמים או משהו כזה....... נשלחים לאי......
איזה יופי של רעיון!!! אז היה משהו דומה לרעיון של עם כוכבי אופרות-סבון וזה היה ממש נחמד! אולי מישהו מתנדב להתחיל?????? נגיד 16 מפורסמים או משהו כזה....... נשלחים לאי......
A amitooshacham New member 19/9/02 #5 נו אז? מי מתנדב לעשות את ההכנות, ובחירת השורדים? אני מוכן, אבל אני אצטרך עזרה, תתנדבו גם אתם ונעשה את זה!
נו אז? מי מתנדב לעשות את ההכנות, ובחירת השורדים? אני מוכן, אבל אני אצטרך עזרה, תתנדבו גם אתם ונעשה את זה!
S shira245 New member 19/9/02 #6 אני יעזור לך אין בעיה..... נוכל אפילו לעשות עם החברים בפורום...... זה יהיה יותר מגניב..... אבל אז בפורום של אופרות סבון,כל פרק מישהו אחר כתב. הם עשו את זה בארץ.. כל פרק היה מסתיים בהצבעה,ואז היה מתפרסם סקר,ומי שקיבל הכי הרבה קולות עף...
אני יעזור לך אין בעיה..... נוכל אפילו לעשות עם החברים בפורום...... זה יהיה יותר מגניב..... אבל אז בפורום של אופרות סבון,כל פרק מישהו אחר כתב. הם עשו את זה בארץ.. כל פרק היה מסתיים בהצבעה,ואז היה מתפרסם סקר,ומי שקיבל הכי הרבה קולות עף...
A amitooshacham New member 20/9/02 #7 אני יודע...... ראיתי את הפרקים שם, אפילו כתבתי אחד אז למישהו יש רעיון איך לשפר את זה? ולעשות את זה יותר כיף? אוסי.... מסכימה שאני ושירה נארגן את הכל?
אני יודע...... ראיתי את הפרקים שם, אפילו כתבתי אחד אז למישהו יש רעיון איך לשפר את זה? ולעשות את זה יותר כיף? אוסי.... מסכימה שאני ושירה נארגן את הכל?