פאנפיקים,

ראניה15

New member
XDDDDDDDDDDD

ביץ' -בכל מובני המילה. [
]

חח כן, גם אנחנו קראנו לזה ככה...

לפחות כשלא הברזנו ממנו... הייתה לנו שעה אחת בשבוע בכיתה ט' וזה היה שיעור כזה... בלי תוצאות XD כולם סתם דיברו ועשו כל דבר אחר חוץ מלהקשיב למורה.

היו לנו 3 מעפנים

אחד לוואדי מאחורי הבית סבפר, שני למדבר מחוץ לעיר ושלישי לבית משפט בבאר שבע, שעשו לנו אותו בגלל שיעורי האזרחות אבל זה נחשב כסיור של"ח -_-

bar167

New member
חחח לנו היו מלא..

וגם מחנה של יומיים יותר כיף מהטיול שנתי...

CapitanSparrow

New member
גיחה ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הגיחה שלנו הייתה ממש כיפית, חוץ מזה שהיה כ"כ קר.
והטיול השנתתתתי.
אני אוהבת של"ח, חוץ מימי שדה.

ראניה15

New member
חחח גם אצלינו היה קר...

רגע,אולי היינו באותו מקום? כי איך שהגעתנו קבוצה עזבה...

hitchhiker218

New member
לי את זוכרת את הגיחה?

XDDD אפשר לקרוא לזה גיפה ולא גיחה... צביקה יצא שישליק!! הוא פאקינג נישרף ושלומיתי ניבהלה, והפלאפון שלו טבע במרק ומלאא חומרים ראדיואקטיבים נפלטו וגרמו לנו לזהור בחושך....

ראניה15

New member
XDDDDDDDDDDDDD אני נשפכת ממך כל פעם מחדש

"ומלאא חומרים ראדיואקטיבים נפלטו וגרמו |דגש| לנו לזהור בחושך.... " אביה את חתיכת גאון!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD
הרגת אותי אני על הריצפה דומעת!

hitchhiker218

New member
זו העבודה שלי....

חוץ מזה בשעות הקטנות של הלילה אני לא שולטת בעצמי ואני פולטת אימרות מגוחכות להפליא כמו:"אם מחשב לא היה מחשב הוא בטוח היה טלויזיה" ו:"שמישהו יציל את סבתא! הגלגלים שלה נתקעו באבן והיא בדרכה לריצפה". זה מה יש... כזו אני..:( הלילה אני מציפה א הפורום אחושקשוקהה

hitchhiker218

New member
ואני רוצה את ניק....

חלומות.... הוי הוי... אה! יש אבא אמריקאי! הוא יותר מצחיק ממני זה בטוח.. XDD זזתי לראות אחזור אח"כ.. להית' אמיגה....... רק מילה אחת אפ לא איכפת לך, אני:"ז'רניה בוצ'קה"(פרה שמנה ברוסית..

XD

אשכרה כתבת את זה על בחינה? היה לנו בבית ספר איזו אחת, אז בבחנה בתנ"ך היא לא יודעה כלום וכתבה לו מתכון של עוגה או משהו P: בכל מקרה, השרשור הזה נהפך לספאם\אוף טופיק כזה...

למעלה