פאנסונג חדש :)

אני חייבת להגיב...

ולפני שאעשה זאת, חשוב לי שתבין - אני לא תוקפת אותך. אני באמת מבינה כמה כואבת עלולה להיות ביקורת, אני מעלה את הסרטונים שלי ליוטיוב כבר שנים, אתה יודע אילו ביקורות ספגתי? אתה יודע כמה דברים אמרו עליי? ואוו, בחיי... יותר מדי. היו ביקורות שהיו כ"כ כואבות... עד שאפילו אני נעלבתי! כן, "אפילו", כי אני טיפוס שקשה להעליב ואני גם תמיד מתחננת לקבל ביקורות! [זו הדרך היחידה להשתפר]. אבל באמת! לומדים לנשום, לחשוב בהיגיון על מה קרה כאן ולהבין שאם הבן-אדם לקח מזמנו ורשם הודעה שמציינת מה הפריע לו, גם אם ההודעה נראית קצת פוגענית או לא ממוקדת במיוחד - דע לך שזה בא מכוונה טובה. אגב, גם אני לא חפה מפשע... אני זוכרת שכתבתי למישהי מיוטיוב מגילה שלמההה על מה כדאי לה לשפר בשירה שלה [היא ביקשה ביקורת. אני לעולם לא מגיבה ברצינות אלא אם מבקשים], והיא כ"כ נעלבה עד שכתבה לי הודעה ארוכה לא פחות ו... בקצרה? קיללה את יום היוולדי תוך כדי שהיא, לדבריה, בוכה. ואוו, הרגשתי כ"כ רע עם עצמי, אבל אני נשבעת שרק רציתי לעזור לה! לא, לא הגבתי לה כי אני 'אוי, כ"כ הרבה יותר טובה ממנה אז מישהווו צריך ללמד אותה איך לשיר', אלא כי... אני, בתור מישהי שצופה מהצד, שומעת דברים שהיא, בתור הזמרת, לא. ואיך כמו תגובה כנה של קהל, לא? :} [ורק שתדע, אגב, לימים הסתבר שהיא לקחה את העיצות שלי אחריי שנרגעה קצת ולפי מה שהיא אמרה לי - היא כבר מרגישה שיפור מטורף!] אז שוב, באמת, פשוט עצור ותחשוב מאיפה נובע מה שכותבים לך... מבטיחה לך, מההיכרות שלי עם רותם, למשל - שזה לא בא ממקום רע. אגב, בתכלס... אין דבר כזה "ביקורת בונה/הורסת", כי ביקורת היא ביקורת, נקודה. אתה הוא זה שבוחר לאיזה כיוון לקחת אותה.
 

barak97

New member
וואו... אתה ממש ילד קטן


לא הספקתי לראות את הסרטון לפני שהורדת אותו, אבל לפי מה שרותם אומרת היה הרבה מקום לשיפור. שים לב שהיא כתבה הכל עם 3 נקודות, וזה מגיע מהמקום של חוסר רצון לפגוע באחר. היא אמרה לך מה הפריע לה, גם אם זה פוגע, זו ביקורת. כנראה שהיא לא הצליחה להצביע על משהו מסוים כי ההערות שלה היו כלליות, על כל הסרטון. משהו שאני דוגל בו - אם אני לא מרוצה מהתוצאה, אני לא מוציא אותה. אם אני חושב שאני מתאים לדמות אבל משחקית לא יצא טוב - אני אקליט בהזדמנות אחרת כדי להוציא משהו שאני מרוצה ממנו. בהודעה הראשונה כתבת "אמרתי סתם משעמם אז נלך על זה, אני יודע שיש בריחה בטקסטים ולפעמים חוסר רצף אבל אני כרגע לומד על כמה תוכנות במקביל ואמרתי יאללה נלך על זה...". משמע, גם אתה לא מרוצה 100% ממה שהוצאת, וההערות שלך כלפי עצמך דומות להערות שלה אליך. אז על מה אתה בעצם מתלונן? שהיא אמרה את מה שהיה לה להגיד ולא שיקרה ואמרה "וואי איזה יופי כל הכבוד"? שיש לכם דעה דומה?
 

solomonon

New member
אם

כתבתי כבר מה אני יודע שדורש תיקון, אין צורך לחזור על זה, אם כך למה היא חזרה וחזרה וחזרה על אותה הבעיה? , התגובה שלה לא הייתה בונה בשום צורה שהיא כתבה אותה אלא קוטלת ב-100% וכשאני אומר תגובה בונה אני לא מתכוון לתגובה צבועה של "וואו זה היה מדהים" אלא תגובה שמפרטת בדיוק מה הבעיה בסרטון מבחינת התאמת קולות וטונים, אם היא לא מצאה מה הבעיה אז שלא תחזור על משהו שכבר כתבתי ושלא תטרח להגיב (אם אין לך מה לומר אל תגיב)ולחזור על משהו שאני מודע לו מבחינה טכנית, בכל מקרה הכל היה כאן עניין של להראות לה מזה תגובה מסריחה ושכל אחד יכול לכתב את זה בהקלדה פשוטה, מי שלא רוצה לחטוף שלא ינסה להחטיף, וכמו שכתבתי הייתה כאן מטרה כלשהי שעובדה שהושגה.
 

Hawkgirl

New member
אולי פשוט

תפרסם עוד סרטון, תגיד לנו מה להגיב, ועל הדרך גם תגיד לנו מה כן להגיב, הא? בכל זאת, פורום, דיקטטורה זה משו שבהחלט מקובל פה, אז למה ש'תה גם לא תנהל את מה שמותר ואסור לנו להגיב? היי, יש לי רעיון! יש פה עוד מלא שירשורים שמחכים לך שתגיד לנו מה להגיב! אוי סליחה, רגע! היה מותר לי להגיב?! שיט!!! פאק! אוי אמרתי פאק! שיט! שוב אמרתי! צנזורה!!!!! תיכף גם תכריז על עצמך מלך ואז גם תאלץ עוד אנשים התערב :}
 

miaBaby

New member
תפוס את עצמך בידיים ילד...

אתה בפורום דיבוב וקריינות. המטרה של כולם כאן היא לתת ביקורת בונה , קשה או נעימה ככל שתהיה. תלמד לקבל ביקורת, אתה לא מפליץ חדי קרן וכשרון מהתחת שלך. אתה בדיוק כמו כולם- דרכך עוד ארוכה עד שתלמד איך בוחרים קול לדמות, איך שומרים על קצב נכון , איך שומרים על כבוד ליצירת מקור, איך מתרגמים ואיך בונים טקסט בלי לעוות את השפה... תנגב את הנזלת מהאף ילד ותפסיק ליילל ולתקוף - התגובה שלך היא זלזול באנשים מקצועיים שעובדים שנים ומחדדים את כישוריהם בזכות ניסיון, לימודים, אהבה ועבודה קשה.
 

solomonon

New member
אני אמור לקחת את התגובה שלך ברצינות

כשאת קוראת לי ילד שאת בכלל לא מכירה אותי או כותבת "תנגב את הנזלת מהאף ילד ותפסיק ליילל",את רצינית? ואם נתעלם מזה, הייתי בהחלט מקבל את הביקורת אם היה מדובר בביקורת בונה, מה שהיא כתבה לא היה ביקורת זאת הייתה קטילה אז תפסיקי לייפות את הדברים ותתייחסי אליהם כמו שהם ועובדה שלא המטרה של כולם כאן לתת ביקורת בונה.
 

barak97

New member
נמאס לי להתעלם


שמע, אם אתה בעצמך אמרת שזה לא טוב, אתה מצפה שאחרים יגידו שזה טוב? בין היתר אנשים שמתעסקים בדיבוב כבר כמה שנים, שמבינים עניין? לא שאני בא לזלזל בך, אבל אם אתה אמרת שזה רע, אז אתה חושב שאנשים יותר מביני עניין ומקצועיים ממך יגידו שזה טוב?
 

miaBaby

New member
אתה יודע מה זו מטאפורה?

כי זו התשובה שלי לשני ההערות הראשונות שלך. ואני לא מייפה דברים- זו המציאות. לך לאודישן אמיתי באולפן ותלמד משהו. רק אל תבכה כמו תינוק (מטאפורה!) ותחפש סרטי וידאו של הבמאי רוקד כשהוא ינפנף אותך מהאולפן.
 

solomonon

New member
זה נחמד שאת משווה סרטונים

שעשויים בהכנה ביתית עם ידע מצומצם מאוד בתוכנות עריכה וללא שום ניסיון או קורס בדיבוב למצב של מישהו שהולך לאודישנים אחרי קורס ולמידה מרובה אבל נדמה לי (מקודם הייתי בטוח עכשיו רק נדמה לי) שמטרת הפורום היא לעזור ולהשתפר ולעבוד על הדברים שאתה חלש בהם, את יודעת תינוק שזורקים למים עמוקים הוא לא צף, הוא טובע (בניגוד למה שהרבה נוהגים לחשוב) וזה שתגידי לי לך לאודישנים ותראה איך אתה נכשל ועף זה נחמד אבל כשבן אדם רוצה ללמד ולהשתפר והוא עדיין לא ברמה של להבחן בתחום אני מאמין שלא צריך להוריד אותו לקרשים.
 

miaBaby

New member
וואי אתה כזה דיקט...

אתה לא מבין מטאפורות, בדיחות, דימויים, ישנת בשיעור ספרות? ד''א, תינוק שזורקים למים- צף. זו שיטת לימוד ידועה
 

miaBaby

New member
אז אם אתה עשית וראית אז זה בטח נכון!


זו שיטת לימודים שחיה שחשוב לבצע תחת פיקוח מקצועי במסגרת לימודי שחייה עם מדריך. מה לעשות שיש אמהות בעולם שלא מבינות כללי בטיחות. *גלגולניים*
 

solomonon

New member
אם יזרקו תינוק למים עמוקים

הוא יטבע וימות, זה שזאת שיטה נחמדה כשהאמא עומדת 2 ס"מ ליד ותופסת אותו כל שניה והופכת אותו על הגב זה נחמד, אם תשאירי את התינוק שלך במים עמוקים ותלכי ל-3 דקות סבירות של 88.5% ויותר שתגידי לו יפה שלום, תתווכחי עם זה, וכן בתור חובש מד"א+חובש קרבי ראיתי ועשיתי, מה לעשות.
 
למעלה