פאנסונג חדש...?

Hawkgirl

New member
פאנסונג חדש...?

כה... האמת שמרגיש לי מה זה מוזר לפרסם פה פאנסונג פתאום~ שיהיה~ Card Captor Sakura - Groovy הכל נעשה על-ידי כזה? עריכה, תרגום, ושירה כזה? כה... המממ... *מזדחלת החוצה*

Miss dub

New member
וואו ממש יפה!

כל הכבוד על השירה, יש לך אחלה קול. ו....כנראה שגם אחלה יפנית!

Hawkgirl

New member
תודה~!

אבל למה אחלה יפנית? XD נמנמ.. אני יודעת יפנית פה ושם~ אבל יש לי חרא מבטא~

Miss dub

New member
לי אין מבטא חחח

אין לי לא יפנית ולא סינית ולא נאדה מספיק לי אנגלית.

porky169

New member
אמרת את המילה האסורה!

barak97

New member
אה... :S

סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סיניתסינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית סינית! *_*

porky169

New member
לא יודע איך זה עכשיו

אבל פעם אסור היה להגיד בפורום את המילה סינית בהקשר של יפנית.

orentaub

New member
איך אומרים בסינית

איך אומרים בסינית: מה פתאום? אחרת את הרכבת אל תבלב את המוח

Hawkgirl

New member
אגב.. אם מישו רוצה להשוות תרגום...

אבל אתם בטח סתם פדלעות @: --------------------------------------------- Let's go out on the town. It's just gloomy being by yourself. You get caught in an endless loop of depression which troubles you ah all the more. Let's fly outside. There's no need to worry. The earth has been spinning since long, long ago. And I'm sure the moon will keep spinning too. Brand-New Love Song Halle, hallelujah! Everyone, let's just go wild and love each other Simple routine, routine feelings There will always be something you have to protect. --------------------------------------------- וזה השיר המקורי: http://www.youtube.com/watch?v=Jn1aFr0GWww

edden7

New member
תראי...זה היה...

מצויין! ממש יפה! מתי את עושה פאנסונג של דיסני??????

Hawkgirl

New member
ביום שדיסני יוציאו קריוקי נורמאלי לשירים שלהם

לול~ האמת שאף פעם לא היה שיר של דיסני שממש רציתי לשיר... למרות שיש את שיר הערש של זירה ממלך האריות 2 שאני ממש רוצה~ אבללללל!!!! החלום שלי.... הוא באמת לבצע את השיר Deliver Us מנסיך מצרים... (שזה כבר לא דיסני אלא דרימוורקס~) עופרה חזה ז"ל פשוט מדהימה בביצוע השיר הזה... בכל מובן אפשרי~ אין פעם שלא עברה בי צמרמורת בשיר הזה *.* אבל ניחא.. יום יבוא~ אם הוא יבוא~ ואם לא.. יפנים שליטע~♥

מה זה!!!1

מדוע ולמה התרגום נשמע לי כה מוכר? סתם, מה
מה שאני אוהבת בביצועים שלך, טמאצ'י, זה שאת תמיד מביאה מעצמך! זה לא חיקו של המקור אלא... באמת פשוט גירסה שלך. גירסה מוצלחת, עליי להוסיף. וכמו שאת כבר יודעת - גם את התרגום אני אוהבת מאוד! אוליי תציעי למה-שמו לקחת את השיר שלך כדי שלא אצטרך לשיר אותו בעצמי? TAT

Hawkgirl

New member
רגע... מה?!

וואיייייייייייי!! מירי-טאן אני כל כך קוראת אותך מקילומטרים!!! ידעתי שזה יקרה בסוף! ולאאאאאאאאאאאאא!!! אנ'לא הולכת להציע לו, ולאאאאאאאא!!! אם הוא יבקש אני לא אסכים!!!! אניייייייייייי, רוצה לשמוע אותך שרה את זה, אם יש או אין זמן~ אני אוהבת אותך בעברית וביפנית~! ומן הסתם שיותר בעברית כי..... אני אוהבת תרגומים לעברית ^^ ו.... ו.... תודה דארלינג *_*;

למעלה