פאנסונג חדש :)

foxi943

New member
פאנסונג חדש :)

לקראת הקורס המשמשמש (אין לי מושג איך לרשום את זה) ובא, ובגלל שמשעמם רצח ואני מחכה שיתחילו לעבוד על "כל אחד רוצה להיות חתול" (נ.ב. הכל מוכן חוץ מההקלטות, אז אתם מוזמנים :) ) עשיתי פאנסונג חדש! :) זה השיר "נתכונן" ממלך האריות :p לא יודע מה איתכם, אני חושב שבחלק מהקטעים יצאתי פסיכופט חחח http://www.youtube.com/watch?v=lwxbmtZJQSc תהנו :)

foxi943

New member
הקפצה XD

אממ... כדי להשתפר אני צריך גם תגובות :p אבל גם אם זה לא לשיפור, אלא "זה פשוט מדהים!!!", זה גם טוב! :) זה לא עולה כסף. נראלי. נכון?

porky169

New member
האמת שבקושי שומעים אותך

חסרה פה המון אנרגיה. לדעתי יש לך את זה.

Hawkgirl

New member
טוב תראה...

הקול שלך ממש לא מתאים לסקאר... אבל אם אני אתעלם לרגע מהתאמת הקולות ואתייחס לשאר המרכיבים... גם הם טעונים שיפור, שיפור רב~ המשחק לא היה אמין.... הוא היה איפשהו בין מוקצן לבין חסר רגש בכלל... ואיכות המיקרופון קצת העיקה עלי עם הדיסטורשן ><" היו בהרבה מקומות גם הגייה משונה של מילים... הבינו אותן והן נאמרו נכון, אבל הצורה שניגנת אותם בהתאם לשיר הייתה מוזרה... אולי זו אינטונציה, אבל אני לא סגורה על זה~ בנוגע לשירה... אממ... לא היו פה יותר מדי יכולות ווקאליות, השירה הייתה מאוד בנאלית~ בכל אופן... יש ממש ניתוק מהדמות, אפילו שניסית להישמע מרושע, וחסר פשוט המון רגש ומשחק~ יש הרבה מה לשפר~

foxi943

New member
אממ...

מזל שאני עושה קורס דיבוב?? (סופסוף! בעזרת השם!!!!!!!) טליה דווקא אמרה לי שיש עם מה לעבוד באודישן, אז אני מקווה שאחרי הקורס אני אשתפר בכל מה שנוגע למשחק :) והיו דברים טובים בסרטון?? :)

YoakeChan

New member
סלרי 3:

אתה באמת קצת לא מתאים לסקאר, אבל זה משהו שאין לך ממש שליטה עליו P: אז ככה: קודם כל, היו קטעים שאהבתי את מה שעשית (חוץ מזה שהקול לא מתאים לדמות), הבאת משהו שונה ומגוון וזה נחמד [: אבל במהלך השיר, בגלל העובדה שניסית לגוון כל כך הרבה, יצאו לך קטעים שלא היית בקצב ולא היית ממש קשור לשיר... עוד דבר, זה שעם השיר המשחק שלך השתפר קצת. זה התחיל חלש ואחר כך התייצבת קצת על המשחק, שהיה אמור להיות חזק יותר מההתחלה (הבנת מה שאמרתי או שבלבלתי אותך? XD). בעיקרון זה אומר שנכנסת לשיר, שזה טוב! כי השיר עצמו באמת נבנה לאט לאט ומשתנה, אבל בהתחלה היית טיפה... היה חסר משחק. גם הקולות של הצבועים ששרים (הדיבוב היה דווקא משעשע XD) נשמעו כאילו הקלטת את עצמך פעם אחת ושמת אפקט מקהלתי, או סתם הכפלת את ההקלטה (אם עשית את זה, אז תזכור לך להבא שזה לא נשמע טוב - מניסיון). אבל בניגוד לרותם, אני אהבתי את ההגייה המשונה של חלק מהמילים (זה נשמע ישן כזה XDDD), כמו שאמרת: "אידיוטים! יהיה לכם מלך!". זה מין דגש נחמד ושונה מאוד שמצא חן בעיניי [: וזהו! זה הכל!!! תמשיך לפאנדב ולשיר כי זה אימון - ובאימונים משתפרים תמיד DDD: !!! ותזכור לקחת את העצות והתגובות שתקבל ולהפיק מהן מה שאפשר וללמוד! [:< בהצלחה!

foxi943

New member
קצת מאחורי הקלעים :p

א. הקטע החלש בהתחלה - שוב, זה בגלל שזה יותר מידי נמוך לקול שלי!!! ואז יצא ששרתי את זה מאוד חלש כדי שאני לא אזייף (יותר מידי) וניסיתי כמה שיותר להגביר את זה בלי שזה יישמע מוזר. ב. הכפלה - ממש לא הקלטתי את עצמי פעם אחת, עשיתי שישה ערוצים שבכל אחד מהם הקלטתי את זה שוב, בשלושה עשיתי קול יותר גבוה ובשלושה האחרים קול יותר נמוך. ג. הקולות של הצבועים - ניסיתי כמה שיותר לעשות את הקולות שדומים למקור ולא לגרסה הישראלית. ד. ההגייה המשונה - תתפלאו, ככה אלי גורנשטיין דיבב את סקאר, באותה הגייה, וגם זה בעצם ההגייה האנגלית עם המילים העבריות (ממש לא ישבתי עם הגרסה העברית והקלטתי את זה), כאילו "there will be a king!" זה כמו "יהיה לכם מלך!"/ ה. לסיום - ניסיתי לשחק כמה שיותר טוב ולנסות לעשות את זה כמה שיותר אמין. במשפט של סקאר "לכו איתי, ולא תהיו רעבים לעולם!" ממש קמתי (יש לי מיקרופון עם אזניות ביחד) וצרחתי את זה. עכשיו באותו רגע, ולא שמתי לב, אמא שלי הגיחה לה אל מול הדלת (זה בכוונה בשפה גבוהה). תחשבו מה עבר על אמא שלי ברגע שהיא ראתה את הבן שלה עומד מול המחשב וצורח "לכו איתי! ולא תהיו רעבים לעולם!!" אני לא חושב היא שמה לב למיקרופון חחח ("רק שהוא לא נהיה דקטטור!") חחחח XDR ולפנדה: פלפל?! זה התחליף הכי טוב שלך לסלרי?!?

טוריקו

New member
ואיי אתה ממש חלש שם

אני לא חושב שאתה מתאים לסקר אבל זה נשמע די טוב אני חושבש אתה צריך לקחת דמות שיותר מתאימה לך כי הוא לא מתאים לך אולי סימבה או משהו כזה

foxi943

New member
האמת חשבתי אולי לעשות קאבר ל"איש אחד"

אתם חושבים שזה יצליח? זה סימבה, זה לא יותר מידי מסובך, זה איטי ככה שמבחינת דיקציה לא תהיה לי בעיה ממש גדולה. ולא צריך להתחיל לעשות מקהלות ולהקליט חמש מאות פעמים חחח

למעלה