פאנסונג חדש~

Hawkgirl

New member
פאנסונג חדש~

די נמרחתי עם זה בגלל סיבות כאלו ואחרות... אבל עידו עודד אותי אז החלטתי לסיים O: http://www.youtube.com/watch?v=gBk6CvDNeEI המילים ניתנו לי ע"י עידו, וערכתי אותם די הרבה, אבל הקרדיט הולך כולו אליו!! לשם שינוי אני ערכתי ת'קריוקי ^_^ שאר הפרטים רשומים בפרטי הסרטון. אשמח אם לא תעירו על איכות העריכה של ההקלטה.

../images/Emo140.gif

בגלל שאני מכירה ומחבבת את שיר המקור, יש לי גם היערות :} בנוגע לשירה: סגנון השירה שלך, רותמצ'י, והקול העוצמתי [
] לא הסתדרו לי בקטעים העדינים [ההתחלה, לדוגמה]... לדעתי הוא היה צריך להיות עדין, שקט, מלטף הרבה יותר... ממש כמו, תכלס, חלום XD אבל ברגע שהגעת לחלק היותר קופצני - זה ישב עליך מקסים. אני ממש אוהבת אותך על שירים כאלה, אגב! או קופצניים, או עוצמתיים. [או שניהם ביחד! לול] בנוגע לתרגום: עוד לפני ששמעתי את התרגום שלך, עידו, חששתי מעט מההתחלה. אני ממש אוהבת את כל הקטע הזה ו... תהיתי אם תוכל לתרגם את זה כמו שצריך. עכשיו, אני לא בטוחה מי מכם החליט מה ואיך התרגום היה לפני שרותמצ'י שינה אותו, אבל לא כ"כ אהבתי את העובדה שרותמצ'י הייתה צריכה להאריך כל מילה במקומות שנשמעים קצת מוזרים. כדוגמאת: "החלום... הוא רק חלוווהוווום, והוא בוההה-ההההק" י'נואו? XD זה לא זרם וחבל כי... ההתחלה אמרוה לזרום בעיניי. מצד שני, אני לא יודעת מה אפשר היה לעשות טוב יותר במקרה הספציפי הזה ^^ בחלקים היותר קצביים של השיר זה כבר נשמע היה יותר טוב.

Hawkgirl

New member
בעעע

לא שמרתי ת'תרגום המקורי של עידו, אבל אני חושבת שאני שיניתי את זה למילים האלו.(אני אשמח אם תפרסם פה ת'מקור עידו O: ) ודווקא לגבי השורות האלו אני הכי שלמה איתן, איך לא אהבת?! XDDD (ומאיפה הבאת בוהק? XD ) ומסכימה איתך בקטע של היה צריך להיות יותר עדין בהתחלה, זה אחד הדברים שלא אהבתי ורציתי לוותר על השיר, אבל עידו הצליח לעודד אותי O: מה לעשות, אני שרה כמו בהמה, אין בי עדינות %$#&#&%$ *פרצוף טרול* אני יודעת מעידו, שהשיר הזה באמת היה קשה לתרגום. וכמו שאמרת, לא היו הרבה אופציות אחרות לתרגום מעבר לזה(עד כמה שהיה אפשר להיצמד למקור).

Hawkgirl

New member
הא, הנה!

עידו שלח לי ת'מילים מחדש P: ----------------------------------------------------------------- חלום... (ימים) אני אחלום לי... (עוברים) עמוק בליבי (ארעד) אני רועדת (לעד) אותך אוהבת (חוסר) שפתי נושכת (אושר) כשיכאב לי, רק לך אקרא, אתה התרופה לך מחכה, בראשי מחשבות כל הזמן רצות את כנפייך תפרוס, ותרגיע אותי עם חיבוק, רק איתך להיות רק לוידוי אני מחכה, ליבי הפועם מחפש תשובה עליך אביט, כשדמעה נוזלת לה, אל האדמה שוב מתמלאת בתוכי תשוקה, שוב שתי עיניי ידמעו בגללה נשבע לעולם, לא נפסיק להפגש, כל עוד נמשיך לחלום ----------------------------------------------------------------- כמו שאת רואה, שיניתי את המילים המון, וכך גם את ההתחלה~

אה, לול... הבוהק?

לא יודעת, לא זכרתי את המילים המדויקות ששרת XD כנראה המצאתי קצת פה ושם. ומה!!! את שרה יפהפה, רותמצ'י.. אבל השירה שלך עוצמתית [הלוואי עליי, באקה!] ושירים עדינים פשוט... משעממים לך את סגנון השירה המקסים ם_ם [אין לי דרך טובה יותר לתאר את מה ששמעתי בקטע העדין ההוא, האמת... אבל אני מקווה שאת מבינה]

התרגום לא היה קל

בעיקר החלק הראשון שבו המילים מורכבות מהברות קצרות. אבל ניסיתי כמה שאפשר להפעיל את קסמי התרגום המופלאים (הוקוס-פוקוס, את יודעת). אני גם לא בעד הארכת מילים שלא כצורך. רותם פירסמה כאן מתחת את המילים המקוריות שלי, אם תרצי. בכל מקרה תודה על הביקורת! P:

amityosovich

New member
כל הכבוד רותם!

את באמת שרה יפה! וטוב! הדבר היחיד שהפריע לי זה באמת מה שמירי כתבה על ה"החלוהווום"...זה בעיה של התרגום. בתור מבצעת היית מעולה. כן, בהתחלה היה צריך קצת יותר רוך ופחות תקיפות, אבל חוץ מזה היית נפלאה!

Hawkgirl

New member
בעניין הזה

אני באמת לא חושבת שזה נשמע כמו "החלוווהוווום" XD אני ממש שלמה עם השורות האלו למעשה XD אבל כן, יותר רוך בהתחלה יכל לעזור~

barak97

New member
מאוד אהבתי ואת יושבת יפה על הטון../images/Emo13.gif../images/Emo40.gif

אבל יש לי כמה הערות: והוא פועם - פועם נשמע כמו פוהם רק לוידוי אני מחכה - נשמע לי מוזר באוזן :S "כשדמעה זולגת" משהו שם לא בקצב או שזה רק אני?
אחרי "לא נפסיק להיפגש" היה יותר מתאים לדעתי "אם החלום יימשך"
הייתי מוסיף ריברב על הקולות רקע, וגם עלייך. זה חסר לי.

למעלה