פאנלים FS2004

omer landau

New member
פאנלים FS2004 ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

שלום כבר איזה חודש לא טסתי והתקנתי היום שוב את המשחק איזה כיף ראיתי בכל מיני פאנלים ברשת שיש שם כפתורים כאלה של לחגור חגורות והעישון אסור ועוד כל מיני דברים נוספים שלא ממש ברור מה התפקיד שלהם איך אני יכול לבנות דברים כאלה?? ואם אני רוצה להוסיף אותם ללירגט המקורי של המשחק כי אותו אני הכי אוהב ואיתו בעיקר אני טס מאיפה אני יכול להוריד תוכנות לבניית דברים כאלה?? זה קשה? וחשבתי על משהו(לא יודע אם זה קיים או לא) להוסיף לפאנל מאין מערכת שמע שהמקור שלה היא תיקייה במחשב ואם רוצים לשכלל אז כל פעם שיש פנייה בקשר המוזיקה מופסקת זה יכול להפוך את הטיסה לקצת פחות משעממת מכיוון שאין לך טייס משנה לדבר איתו עד כמה שזה כיף לטוס נחמד אם תיהיה מוזיקה קיים דבר כזה ?? איפה אפשר להוריד?

omer landau

New member
ושאלה לגבי טיסה ברשת.....

אני עוד לא טסתי ברשת ....הכוונה לטיסה עם פקחים אמיתיים אלא רק סרברים כאלה של המשחק ואני רוצה להתחיל לטוס בצורה הנורמלית משחק
רצון
זמן פנוי
מיקרופון
ידע בטיסה שכזאת ברשת- אין בעיקר לא את המושגים אז מישהו יכול להסביר לי שלב אחר שלב איך אני נרשם ראיתי שיש את זה כבר בפורום אבל מה שאני באמת רוצה לדעת זה אם יש מילון מונחים כזה כי אני מממש מממש מממש מממש אבל מממש לא יודע מה ואיך להגיד

JuveFan

New member
לדעתי יש את זה בכל האתרים המוכרים

AVSIM וכו'. ראיתי כאלה דברים שם.

omer landau

New member
חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים

מצאתי כמה אבל יש בהם באגים רציניים ורואים הכל שחור

omer landau

New member
תודה..... עשיתי עכשיו טיסת אוףף

מניו יורק לוושינגטון ואין לי מושג כמה זמן זה לקח לי אבל זה היה כיףףףףף חח עם פאנל חדש כזה

למעלה