פאניקה!!

sohodf

New member
פאניקה!!

נרשמתי לעתודה, ושלחתי סדר עדיפויות של : הנדסת מחשבים הנדסת תוכנה הנדסת מערכות מידע ומדעי המחשב. כולם בטכניון. עכשיו, סביר להניח שאני לא אתקבל לאף אחד מהמסלולים היוקרתיים האלה, אבל כשדיברתי עם הלשכה לפני הפסיכומטרי, הבטיחו לי שבמידה ואני לא אתקבל למגמות האלה, אני אוכל לשנות את מגמות הלימוד שלי לדברים אחרים, שאני אבחר. היום דיברתי עם הלשכה, והם אומרים שאני כבר לא יכול לנסות, ואם אני לא מתקבל לקצועות האלה, אני נדחה מהעתודה. מישהוא יודע מה לעזאזל נכון?? אני בלחץ אטומי עכשיו...

sohodf

New member
בחוברת של העתודה כתוב...

שבמיון שלב ב', בספטמבר, למי שלא מתקבל נבחנת אפשרות הרשמה למקצוע אחר... השאלה היא מה הערפול פה אומר??

איזו פאסימיות!

אחי.. קיבלת 680.. (זה אתה נכון?) מה אתה בוכה??? למה שלא תתקבל לשום דבר ממה שרשמת??!! כמובן שזה תלוי גם בבגרויות שלך אבל בהחלט אפשר להתקבל עם זה לאחד מהתחומים שבקשת.. והקטע של לעבור מסלול בחודש ספטמבר.. אז זה לא ממש נראה לי ריאלי מהסיבה הפשוטה שגם אם הצבא היה מאפשר.. האוניבסיטה לא תאפשר.. כי הנתונים הסופיים (בגרות) מגיעות בספטמבר.. כאשר ההרשמה לפקולטות לשנת הלימודים סגורה כבר ממזמן.. ואז אם אתה נדחה ממה שבקשת אתה לא יכול סתם להגיד טוב נלך על משהו אחר... זה לא כל כך אשמת צבא כמו אשמת האוניברסיטה... אבל אני ממש לא בקיא בנושאים הללו. אז כדאי לך להעלות את השאלה בפורום עתודה או לחכות שמישהו שיש לו יותר ידע בנושא ייענה לך.. אבל אני לא מבין את הדאגה שלך כל כך.. תשקיע עכשיו בבגרויות ועם הפסיכו שלך יש לך את זה... בהצלחה

Silence Thunder

New member
זה לא נכון...

תן לאנשים זמן לענות

אתה מה זה מוזר....

הנדסת תוכנה ומדעי המחשב הם אותו הדבר אז איך הם לא בעדיפויות עוקבות?? קפוץ לפורום סטונדטים ותקרא את השרשור על הנדסת תוכנה ותחליט שוב אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה

לא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר

אבל מדעי המחשב והנדסת הם לא אותו מקצוע קשה יותר להתקבל להנדסת תוכנה

סף הקבלה לא משנה,

אני ממליץ לך לקרוא את השרשור בפורום סטודנטים בנושא

sohodf

New member
אתה יכול לתת לי קישור לזה בבקשה?

חיפשתי ולא מצאתי... *נבוך*

sohodf

New member
היי!

זה לא מה שביקשתי... דיברנו על משהו בקשר לספי קבלה... פסיכו' כבר עשיתי..

למעלה