פאניקה.

Capitolinna

New member
פאניקה.

אוקי, אז יש לי כרטיס להופעה של טורי ביום שישי. את הכרטיס קניתי במחשבה ברורה שלהופעה של טורי אני אלך גם אם זה אומר ללכת לבד. וכך גם היה. כמובן שאחרי כל כך הרבה שנים שאני לא יכולה לדמיין בלי המוזיקה שלה, אני ממש רוצה למכור את הכרטיס, כי זה, ובכן, מפחיד משו פחד, אין לי תיאור אחר. אז בתור קהל שבטח היה ברובו בהופעה שלה בארץ, וכמה שבטח היו גם בהופעות בחו"ל, אני צריכה כמה כללי בטיחות ועצות. אני יודעת שזו הופעה באולם סגור, עם להקה, סט ליסט לא ידוע. מותר לי להביא את המצלמה הענקית שלי? האם יעשו עלי לינץ' אם אני אנסה לצלם עם פלאש? ומה בכלל, אחת, מעריצה, לובשת להופעה כזו? והאם, ישמור השם, אני אמורה לרקוד? איפה אני אמורה לברר אם יש מיט&גריט, ומה הסיכוי שלי גם לראות את טורי בתוך ים האנשים שיהיה שם וגם לא להתעלף, עדיף סימולטנית.

rfranko

New member
וואוו, המון בהצלחה - איזה כיף לך

קודם כל תנשמי עמוק ועכשיו את יכולה לשחרר את הצרחה שעומדת לך בגרון ולהמשיך הלאה M&G - ממש כדאי לך ללכת, זה לרוב אחר הצהרים כמה שעות לפני ההופעה בד"כ זה במקום ההופעה בכניסה או בכניסה האחורית - יהיו בטוח עוד אנשים, תתחברי איתם זה כדאי אני יודעת שבארה"ב השנה זהM&G רק לאנשים שקנו כרטיסים מסוימים - אבל אני לא יודעת איך זה הולך ובאיזו עיר את הולכת לראות את ההופעה. בכל מקרה פשוט להגיע למקום ההופעה, תנסי להגיע וכמובן תנסי להכנס - את ישראלית, תשתמשי בזה בכל דרך שנראת לך. כולל לבכות שבאת במיוחד כל הדרך מיזראל. תאמיני לי זה עובד למפגש ברור ואף רצוי שאת מגיעה עם מצלמה ואם יש לך משהו שאת רוצה שטורי תחתום עליו תביאי אותו גם ואולי גם איזה טוש לא מחיק, אה ואם יש לך שירים את יכולה לבקש ואולי היא תבצע ++ לפעמים המפגש נדחה לאחר ההופעה, את האנפורמציה תדעי במקום רק כשתגיעי וזה לרוב אם יש לה ראיונות לתקשורת +סאונדצ'ק ארוך במיוחד. אבל היא יוצאת או לפני או אחרי כך ששווה להתאמץ מבחינת צילום בהופעה - מניסיון שלי בכל מקום זה שונה יש מקומות שאפשר יש מקומות שאסור - את צריכה לברר ושוב כמובן לבוא איתה בכל מקרה כי מי יודע... במקרה הכי גרוע לא יתנו לך להכניס אותה וישמרו לך אותה ותקבלי אחרי ההופעה. נראה לי שהיום הם כבר לא נלחמים במצלמות כי אי אפשר להחרים פלאפונים מכל אדם... אבל אם היא בגודל סביר יש מצב שברוב המקומות יעלימו עין מה ללבוש - מה שבא לך שיהיה לך סבבה. - אם יש לך חולצת טורי מגניבה זה גם כיף. אבל שוב זה ממש תלוי במקום ובאנשים {נגיד בפריס שכולם בחליפה ועניבה היה פאדיחה לבוא בטישרט וסטיקלייט} אבל באמת מה שבא לך הכי חשוב שתגיעי תפגשי אנשים נחמדים וכמובן תהני מההופעה ותימסרי לה ד"ש מהאנשים באיזראל שעדיין לא מבינים איך היא הלכה לנו ככה.

noosh

New member
ותקשיבי, אם את הולכת למיטס אנד גריטס -

תגידי לה שכולם בישראל מתגעגעים אליה ושתחזור כבר
ותצלמי אותה אומרת שהיא מתגעגעת אלינו גם, אנחנו רוצים הוכחות!!!!
.

shiray

New member
חחחח מצטרפת לבקשה

ואם היא יכולה להגיד "רומן טעה, אני כן הכי אוהבת אתכם בעולם" זה בכלל יהיה מושלם

בדיוק.תגידי לה גם שיש אנשים מסכנים -

שהתוודעו אליה רק חודש אחרי שהיא הייתה כאן !!! וזה ממש ממש פלילי
(הגנים התימניים שלי נותנים אותות אהדה סמויים למרגול,אני אמורה להילחץ?) ושהיא חייבת לחזור , כי זה על סף ההתאכזרות להתוודע לטורי ולא להיות בהופעה שלה . ואפילו(אנשים יהרגו אותי על זה
) דיברתי עם חברה שלי על זה , ואז היא שאלה אותי:"רגע,בת כמה היא?" אני:"אנערף,מעל 40 .. נראה לי 43 " היא:"שמעי,אז את צריכה למהר
" אני:" |: הממ .שקט !!לא נכון .בעצם,אולי .אוף,בא לי למות!!" זהו,פרקתי

למעלה