פאנינרו.. או הו הו.....

alpha80

New member
פאנינרו.. או הו הו.....

פט שופ בוייז על הבוקר זה לא רע בכלל, מסתבר, וכל שיר שאשים שלהם זה ללכת "על בטוח".... בתחילת שנות ה 80 היתה באיטליה אכסניית נוער שבה כונו הסנדוויצ'ים שחולקו בארוחת הבוקר "פאניני", על שמם כונו הנערים שבפנימייה "פאנינרי". כריס היה באיטליה ב 1984 והתארח באכסנייה, והחליט לכתוב שיר ... השיר הופיע במקור בתור ה B SIDE של SUBURBIA, הסינגל ברביעי מתוך PLEASE ב 1985. הוא הופיע כסינגל עצמאי באותה שנה באיטליה בלבד, ו 10 שנים לאחר מכן הופיע כסינגל בכל העולם כ PANINARO 95, הגיע למקום ה 15 בבריטניה וה 6 במצעד ה DANCE בארה"ב. זה השיר היחידי בו שר כריס לואו , וניל טרננט עושה רק את קולות הרקע "פנינרו או הו הו...." Passion and love, sex, money, Violence, religion, injustice, death Paninaro, Paninaro, oh oh oh Girls, boys, arts, pleasure Girls, boys, arts, pleasure Paninaro, Paninaro, oh oh oh Food, cars, travel, food, cars, travel, travel (Travel travel) New York, New York, New York, New York Paninaro, Paninaro, oh oh oh Armani, Armani, A-A-Armani, Versace, Cinque Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Armani, Armani, A-A-Armani, Versace, Cinque Paninaro (ro ro), Paninaro, oh oh oh (oh) Paninaro (ro ro), Paninaro, oh oh oh (oh) (I don't like Country & Western. I don't like rock music. Ehm, I don't like, I don't like Rockabilly. - Rock'n'roll in particular - I don't like much, really, do I? [laugh] But what I do like, I love passionately) Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh You! You're my lover, You're my hope, you're my dreams, my life My passion, my love, my sex, my money, Violence, religion, injustice and death Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, (I don't like much, really, do I?) Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, (But what I do like, I love passionately) Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, Paninaro, oh oh oh Paninaro, oh oh oh

tofit

New member
gr8 song

and panini r also gr8 u can eat it all over Italy, and also today.

alpha80

New member
אה וואלה?.. לא ידעתי...

ואחרי כל ביס עושים " או הו הו"?....

adiville

New member
יואו גדול !!!!!!

כבר כמה זמן שהשיר הזה מתנגן לי בראש ועכשיו שכתבת את השם שלו וכל הסיפור החמוד מאחוריו אני הולכת להוריד אותו. לא ידעתי שכריס יודע לשיר..... בעצם לא ידעתי שהוא מדבר בכלל
פט שופ בויז זה בהחלט משהו שאפשר לשמוע בכל מצב ובעיקר בבוקר

alpha80

New member
זה העניין, שהוא לא....

בהופעה בארץ ניל צחק עליו ואמר - עכשיו תשמעו את כריס מזייף....

אני הייתי בבריכת הסולטן

ובאמת יש בהופעה שלהם השקעה מבחינה מוסיקלית ואפקטים, אבל חבל רק שהם אנמים. ההופעה הייתה יבשה קצת והם לא ממש החיו את הקהל, אם נשווה אותם ללהקות אחרות אז להקות אחרות יודעות להפעיל את הקהל הרבה יותר טוב, ואני לא רוצה אפילו להשוות אותם לדפש מבחינת הופעה כי זה עלבון לדפש... ושלא תבינו לא נכון אני מת על הפט שופ בויס יש לי את כל הדיסקים שלהם ויש להם משהו מיוחד במוסיקה שאני ממש אוהב.

alpha80

New member
הם תמיד היו מינימליסטיים בהופעות

במיוחד בסיבוב ההופעות שבו הגיעו לארץ. לדעתי ה TOUR הכי מושקע שלהם היה NIGHTLIFE TOUR שגם הופיע ע"ג DVD כ MONTAGE. מה הכוונה "להפעיל את הקהל"? לתת לו לשיר בפזמונים החוזרים?... מי שרצה שר גם ככה... נכון, יש להם LOOK של שני חננות, כריס אנטיפאט מאחורי הקלידים וניל שקוע רק בעצמו (מידי פעם ברקדן השמן, מסתכל עליו בלהט) , אבל המוסיקה שלהם היא הפקה שגם דפשמוד כבר לא עושים.

turrican

New member
היי אלפא ../images/Emo6.gif

אהלן וצהריים טובים לכל יושבי הפורום. הסינגל מ-85' ו-95' זה אותו סינגל בדיוק? כלומר אין עיבוד מחדש לשיר?

alpha80

New member
דומה

הגירסה של 95 היא רה מיקס קצת יותר עשיר מוסיקלית. ובקשר לאסיד - תיכנס לאתר שכתבתי לך, http://www.acidplanet.com/ יש שם תחרות החודש של מריליון, ואפשר להוריד משם גירסת אסיד בסיסית חוקית לחלוטין בנוסף את כל הלופים של מריליון, מדליקים לאלה.

turrican

New member
אם לא תמצאו אותי כאן

בחודש הקרוב תדעו בגלל למה.. תמיד חלמתי לעשות מוסיקה אלקטרונית.. אם אני אסתבך בתוכנה תוכל לעזור לי?

adiville

New member
אפרופו.......

אלפא : יש לך את הסינגל של forever young 2001 ? כי הם שמו שם תוכנה לעשות רמיקס וכל מיני סמפלים וערוצי קול..... כשהסינגל יצא היתה תחרות רמיקסים וקאזה היתה מפוצצת בכל מיני גירסאות שאף אחד לא הבין מאיפה הן הגיעו

turrican

New member
חכו לגירסא שלי

היא תפיל אותכם מהכיסאות.. מריאן- here i come

למעלה