פאנטום האוף טופיק

liorlord

New member
פאנטום האוף טופיק

פרק א´: זה התחיל בערב אחד תמים, במסיבה שאירגנה מעיין בוילה המפוארת שלה, היא הזמינה את דנית, ליטל, שירה, מור, שרילי, דניאל, שרון, הגר, פולי, דנה, קרן, תוש, שני, עופרי, אייל, פיפ, רזניק, ליאור(אני), שחף,ליאור(שמש), עומרי ורונן. המסיבה התחילה בשעה 9 בערב, ואחד אחרי אחד הגיעו המוזמנים, כולם, כולם חוץ מליאור ושרון, כולם חשבו שהם יגיעו מאוחר יותר, אבל הזמן עבר, והם לא נראו באיזור. בנתיים כולם נהנו להם בג´קוזי, בבריכה, בבאר ובכל שאר התענוגות בביתה של מעיין. הם שתו להנאתם, עד ששמו לב שנגמרו הבירות, אז אייל אמר לשני שתלך להביא עדוד כמה בירות. שני הלכה למרתף, שם ציפתה לה הפתעה...

יעעעע ליאור למה אנחנו מפסידים את כל

הכיף?
טחח סתעם! יעע הוזכרתי בסיפוררררררררררר *קופצת מאושר* נמנמ !!! וווווויייייפיייייייייי
נמנמנמנמנמנמ..

liorlord

New member
המשך...

פרק ב´: כולם בנתיים מחכים לשני, ושני לא חזרה, עברו כבר 10 דקות, וזה התחיל להיות מוזר. אז כולם נכנסו הבייתה, אבל הדלת של המרתף הייתה נעולה, הם הלכו לחפש בשאר החדרים, כולם, חוץ פולי וקרן, שהחליטו להישאר בבריכה... אחרי שחיפשו בכל מקום בבית, נמאס להם מהחיפושים, והם חשבו שבטח שני הלכה הביתה. כולם חזרו לפאטיו, שם הם מצאו מראה מזעזע...

Snitch

New member
יפה מאוד! ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

ו.. שני זאת אני?

../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo41.gif

שם הם מצאו על הרצפה חתיכות גופה, דנית מתחילה לצרוח בטירוף, שירה ושמש (ככה נקרא לליאור שמש
) מרגיעים אותה ומחליטים לקחת אותה לחדר השינה. מעין מלווה את דנית לחדר השינה, מעין כמעט יוצאת מהחדר אבל אז דנית מבקשת ממעין שלא תצא ושהיא מפחדת להישאר לבד, מעין מחליטה להישאר עם דנית. בינתיים כולם מחליטים ללכת לבריכה לבדוק מה קורה עם פולי וקרן, הם הולכים...רואים את כל הבריכה בצבע אדום, לרגע אייל בודק את הבריכה, הוא מכניס את האצבע שלו לבריכה ומחליט לטעום את המים האדומים. אך באותו רגע אייל נמשיך לתוך הבריכה... מי שלא רשמתי אותו ישתתף בהמשך אני משתמשת רק בכמה דמויות בכל פרק, כמובן שהן נרצחות
שימו לב מי שממשיך
, זה סיפור אימה, כל הזמן יש מתים...וכמובן שיש רוצח אחד...

Snitch

New member
ככה רוצחים אותי? ../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

אני מקווה שזה לא כאב
.. סיפור מעניין

|המשך|../images/Emo105.gif

אייל נופל לתוך המים ולאקי דופקת צרחה. "תצילו אותו
" ליאור לוקח אותה הצידה והיא מתחילה לבכות
בצורה מוזרה, אחרי שאייל נופל למים המים הופכים שוב פעם להיות שקופים,בלי זכר לפולי,קרן או אייל. פתאום לאקי רואה צל ענק מתגנב בתוך הבית..."תראו
" היא צועקת. כולם מיד מסתכלים ולא רואים כלום. עוד להיפך שהם חוזרים לראות איפה ליאור שמש ולאקי... הם לא רואים אותם כבר בכלל(הם יעני נעלמו בזמן שכולם הסתכלו על הצל)

ליאור ומעין../images/Emo105.gif

יש לי סוף ממש טוב אז תתנו לי בבקשה לכתוב את הפרק האחרון טוב? ואל תכניסו את פגע לסיפור...

*המשך* לשירה

בינתיים בחדר השינה דנית ומעין מדברות להן על בלונד ודברים אחרים... פתאום נפתחת הדלת במהירות ומישהו שחבוש בכובע שעיר שמכסה את כל פניו ומתקרב למעין ולדנית, מעין צועקת לדנית "בואי איתי", דנית לא מספיקה לקום מהמיטה וכבר ברוצח תוקע לה את החרב שלו בלב, מעין עומדת על החלון ומסתכלת על הרוצח שמתקרב אליה, היא מחליטה לקפוץ מהחלון...

בטח שהוא קשור

אם היית קוראת את ההמשך שלי לפניך היית מבינה שזה קשור, וחוץ מזה את לא המשכת על זה בכלל כאילו שכחת את זה ואת שמת המשך שלא נגע בזה

המשך../images/Emo105.gif

בסוף כולם ברחו מהחדר ורק שירה נשארה שם בודדה. היא רצה לחלון וראתה שכולם קפצו ממנו והם מרוחים מתים על הרצפה. פתאום הרוצח התקרב אליה והוריד את המסיכה"פגע
"היא צעקה."זה אני... באתי להתנקם בכם על זה שאתם פורום מעצבן...!" "מה???" "כן... ועכשיו שגילית מי אני אני נאלץ להרוג גם אותך...." וככה לא נשאר זכר לאף אחד מחברי פורום א"ט תפוז. כמה חודשים לאחר מכן..... הודעה מאת פגעסוס-"שלום חברים וברוכים הבאים לפורום אוף טופיק בוואלה... אני מקווה שתיהנו פה מאוד.כאן אפשר לדבר על הכול" שחודשיים אחרי שנכתבה ההודעה הנ"ל הודעה מאת שי הכוסית הפצצה-"חבר´ה!מה דעתכם על מפגש...?"

לא התכוונתי שזה יהיה כזה קצר ../images/Emo46.gif

רציתי שיהיו הרבה פרקים שכולם ישתתפו אוף

missundaztood

New member
אבל אין תיאור שלי מתה!

בכלל..חוצמההודעה הראשונה אני לא מוזכרת בסיפור.... מה זה סיפור אימה בלי תיאור הרצח של הגר תגידו לי הא? הא? הוא שווה לרמה של פינוקי הכלב בצבע במבה! לש שווה!
4 the record​
*אין לי שומדבר נגד פינוקי הוא ממש אחלה*

למעלה