פאנדב חדש!

Bamlichi

New member
פאנדב חדש!

אז ככה, אני וחבר שלי החלטנו לעשות דיבוב מהיר לאחד מסרטי דיסני, אז בחרנו באקראי את הסרט רובין הוד וזרמנו על זה. אני הייתי בתפקיד הנסיך ג'ון וחבר שלי (שפעם ראשונה מדבב) לקח את תפקיד סר היס, ניסינו לדבב כמה שיותר ברצף בלי חיתוך בעריכה, לבסוף יצא שחתכנו 3 פעמים.
אני רוצה לציין כי בד"כ אני אוהב לדבב את הדמויות עם הקולות הנמוכים והפעם ניסיתי לאתגר את עצמי יותר...
בקיצור, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, הערות בונות ולהשתפר תמיד

https://www.youtube.com/watch?v=-nymAYAnHWQ&feature=youtu.be

Miss dub

New member
אחלה קולות

משחק ממש טוב
הערה קטנה, שימו לב להתאים יותר לליפס ולשים לב לדיקציה. היו לכם קצת פספוסים אבל בכללי הקטע זרם טוב מאוד ונשמע מאוד אמין אז כל הכבוד.

Bamlichi

New member
אחלה!

קודם כל תודה!
דבר שני אני מסכים איתך שיש כמה ליפסוסים אבל איפה את שומעת בעיה עם דיקציה?

edden7

New member
יפה מאוד!

פשש...יצא ממש יפה,
אתה בטוח שזו הפעם הראשונה שהחבר שלך מדבב?
לא יודעת להסביר אבל זה יצא ממש מתאים לתקופה,כאילו הדיבוב נעשה כשהסרט יצא-ממש יפה:)
היו קצת מריחות של מילים שנשמעו טיפה לא טבעיות-אולי הייתם יכולים להשתמש טיפה יותר בנימות המוזרות גם ככה שבהם הם דיברו כדי להפוך את זה לטיפה יותר טבעי,
אבל אני מניחה שזה בגלל שעשיתם את זה ממש מהר :)
בכול מקרה זה יצא ממש יפה-כול הכבוד:)

Bamlichi

New member
:)

אחלה תודה אני שמח שאהבת!
חח כן זה פעם ראשונה שלו, הוא הרבה זמן רצה לעשות קטע עד שיצא לקח קצת זמן...:)
חוץ מזה דיי נסינו לקלוע לתקופה של הסרט ולעשות קולות המזכירים את הדיבובים הישראלים הישנים אז הקצנו את המשחק מבחינתנו...נראה לי אם זה היה יותר מוקצן זה היה שמע כבר הזוי ולא מצאותי...

edden7

New member
לא הבנת

לא התכוונתי שהמשחק היה מוקצן,התכוונתי שהיו טיפה חלקים שבהם המשפט היה קצר מדי לתנועת השפתיים אז שיכלתם לנצל את העובדה שהם מדברים מוזר כדי למשוך את המשפט...
אבל בכול מקרה כול הכבוד:)

למעלה