פאנדאב ראשון וחדש~

סנאפלס1

New member
פאנדאב ראשון וחדש~

בהמשך להודעת ה"שלום, אני חדשה" שלי, עבדתי בשבוע האחרון על ניסיונות להוריד את הקול מהפסקול ולדבב :)
הלכתי על Despicable me, שתורגם לעברית בשם "גנוב על הירח". והיום בזכות השלג הצלחתי!

יש שם שלושה ילדות, וניסיתי את שלושתן. האמת שאהבתי רק את איך שהקטנה ביותר יצאה לי

ולקישור: http://youtu.be/qrmNocMIpMg

מקווה לביקורת בונה.

Miss dub

New member
יפה מאוד

קטע ממש נחמד
לדעתי יש פחות התאמה לילדה הקטנה
יותר התאמת לשאר הדמויות אז מהבחינה הזו טוב מאוד שבחרת קטע קצר כדי להשתלט עליו ולא להתפזר על יותר מידי טקסט.
באשר למשחק עדיין יש מקום לשיפור. נסי לצפות בקטע כמה פעמים לפני שאת מתחילה ליצור את הגרסה שלך.
אפשר לקרוא את הטקסט בעברית גם קצת כדי להתאמן ולהקשיב לאינטונציות של האנגלית אחר כך כדי להתחיל מחיקוי שלהן ואז לעבור למשחק שהוא יותר שלך.

המשיכי לעלות קטעים, יש שיפור כל הזמן

Hawkgirl

New member
קטע קצר ונחמד~! 3:

אני שמחה שבחרת קטע קצר XD
כי בד"כ נוטים לקחת קטעים ארוכים שסתם משעמם לצפות בהם, בזמן שמספיק קטע של דקה או שתיים בשביל לתרגל קצת דיבוב 3:
כן יכול היה להיות נחמד אם לדמויות היו קצת יותר שורות.

בכל אופן, הקול שלך יחסית עבה ולכן הוא לא התאים לילדה הקטנה ^^"
במיוחד שהדמות הקטנה בסרט היא "ה-"דמות הכי מתוקה בסרט XD
(IT'S SO FLUFFY~!!!)

אבל הקול שלך דווקא כן התאים לאחות הגדולה והאמצעית, למרות שהקול היה דומה מאוד.. הוא מתאים לשתיהן 3:

בנוגע למשחק, נשמעת די פאסיבית ולא כל כך אמינה... למרות שהגישה האדישה הזו קצת כן התאימה לאחות הגדולה, אבל עדיין היה חסר בה אמינות.
אני חושבת שהיו לך גם כמה לפסוסים קלים אבל קצת קשה לי לדעת כי הסאונד שלך היה די נמוך אז לא ממש שומעים.
גם לא הבנתי מה אמרת במילה האחרונה במשפט "כשאומצנו ע"י קרח חשבתי שזה יהיה יותר כמו ________ " ...?

בכל אופן זה היה נחמד.. תשתדלי בפעם הבאה לדבר קצת חזק יותר ויותר לשחק..! ^^

barak97

New member
סחטיין!

למען האמת, ההערות שלי לא שונות במיוחד משל לינוי ורותם,
אבל אני חייב לשבח אותך על הניסיון וההשקעה - מהבחינה הטכנית זה היה מאוד נוח, חוץ מזה שהיית מאוד חלשה יחסית למוזיקה והאפקטים...

edden7

New member
יפה מאוד!

יצא טוב מאוד.
קצת לא שמעתי אותך שם ודיברת קצת אדישה כמו שרותם אמרה אבל זה היה מצויין!
אבל הכי חשוב זה להרגיע את כולם ולומר שהיא לא באמת מתה:)

למעלה