פאנדאב קורס למל

amityosovich

New member
פאנדאב קורס למל

אז, היום אירגנו פגישת קורס, קורס דיבוב נלס 2008 כמובן (למ"ל- לא מפסיקים לדבר) וכחלק מהמפגש גם דיבבנו קטע מבנות הפאוור פאף ביחד. תגידו לנו מה דעתכם וזה :p

Hawkgirl

New member
זו רק אני או... שאמרת שם סעמק?!?! XDDDDDD

ו.. מה באבלס חסוי? XD מי זו?! XD יש לי איזו תחושה משונה שזה..... עידו?! XD ובשלב מסויים אפילו חשבתי שזו מירי, אבל הקול עדיין שונה~ מי זו?! בכל אופן, התאמת קולות מעולה! הקטע היה ארוך מדי בשביל שאחפש ליפסינג וזה... אבל היו כמה קטעים שהדמויות כבר סיימו לדבר והמשפט המשיך לו XD אבל התגובות שלכם, והאינטרונציות בכמה קטעים(והיו הרבה כאלו) פשוט חנקו אותי מצחוק XD גם היה לך איזה משפט ארוך שם עמית, שאמרת אותו בצורה גאונית לולז XD יפה מאוד!

מאי 88

New member
שמעת נכון XDDDDD

אני מאוד גאה בביריונים שלנו, כבר אמרתי את זה!?! (אני חושבת שגילינו כמה עבריינים פוטנציאליים, או לפחות מדבבים פוטנציאליים לדמויות של עבריינים). רותמצ'אן, מפגש ק ו ר ס, לא פורום... עידו ומירי ממש לא קשורים כאן XD אני שמחה שהצחקנו אותך, זו הייתה המטרה (בערך..???) D:

Hawkgirl

New member
הבנתי מפגש קורס

ולא ידעתי אפילו שאתם הייתם באותו קורס, אני לא טורחת לזכור פרטים כאלו
בראש שלי המחשבה שאם כולכם נמצאים פה, אז גם הקול החסוי נמצא פה, אז זרקתי שמות של אנשים נוספים בפורום *המפ*

amityosovich

New member
היא פשוט ביקשה שלא נכתוב את השם שלה בסרטון...

אז לא כתבנו...זה לא איזה "זהה את המדבב" או משהו

amityosovich

New member
זה פשוט ש...

כל הסאונד של הקטע הלך טיפונת קדימה... בכל אופן, שמח מאוד שאהבת ושצחקת. לנו היה מצחיק להקליט :)

AvishagChan

New member
יאי!!! ../images/Emo175.gif

שמחה שנהנית! ומאיה, עמית, תשתדלו לא להגיד לה שרותם השוותה את הקול שלה לקולות של עידו ומירי... XD יש לי הרגשה שהיא לא ממש תאהב את זה

מאי 88

New member
מעניין מי הראשון שיקלוט...

שיש כאן מחווה "נסתרת" למישהו...

barak97

New member
וואי איזו סדרה נוסטלגית! וגם הקטע הזה! ../images/Emo40.gif

מאיה - ה"קדימה" אחרי שהיא משכנעת אותן נשמע קצת מאולץ.. הייתי עושה קצת אחרת, כאילו המשכי למשפט הקודם. אבישג - את יושבת ממש טוב על באטרקאפ! חשבת לעשות פאנדאב שהיא נמצאת בו יותר?
עמית - לא אהבתי אותך על מוג'וג'וג'ו
משהו שם לא התאים. הוא הרבה יותר באס כזה. גם המבטא לא ממש התאים לדעתי. "נשמות יפות של ברבור" XDDD באבלס ממש חמודה! מעניין אותי מי היא
התגובות של המכות שם הרגו אותי מצחוק!

AvishagChan

New member
תודה D: ../images/Emo175.gif

תכלס את המכות היה הכי כיף להקליט XDDD ובעיקר את הבריון השמן ההוא DDD: ולמען האמת זה רעיון טוב, אני כבר עכשיו מנסה לעבוד על פאנדאב [רק כמה חבל שלא מצאתי את הפרק שאני צריכה בAVI]

barak97

New member
AVI זו רק סיומת ../images/Emo40.gif

מה שמעניין הוא הביטרייט של האודיו (כלומר, כמה KB בשנייה יש בקובץ). אם זה מעל 128 - זה אמור להיחתך. מה גם שמאחורי כל AVI יש קידוד כלשהו שיכול גם להגיע בכמה סיומות אחרות.

amityosovich

New member
כן האמת שגם אני לא

לא אהבתי אותי על מוג'ו...אני כאילו, יכול לעשות אותו באנגלית, אבל להפוך את זה לעברית קשה לי חחח וגם קולית לא הכי מתאים לי... אבל איזה עוד סדרה יש עם שלוש בנות ובן?!!!!

razop90

New member
"נשמות של ברבור" חח ../images/Emo3.gif

פאנדאב מעולה! מאוד אהבתי את הקולות שלכם על הדמויות! היה משפט אחד שעמית אמר במהירות וזה טיפה הזכיר לי את הקטע שמדבבים בקורס P: ממש טוב! ומעניין אותי באמת מי זאת שעשתה את באבלס ומה המחווה שמסתתרת פה

Tu Lus

New member
חחחחחח

עמית הרסת אותי נשמות של ברבור! ו...סאמק? טוב זה פאנדאב. אולי אגיב מחר כי השעה לא משהו אבל ממש אהבתי את באבלס, חבל שהיא לא הזדהתה.

למעלה