פאנדאב! טוב, לא בדיוק. אם מישהו מהנוכחים פה עדיין לא ראה את זה, חס וחלילה...
L Lior Sol New member 11/12/11 #1 פאנדאב! טוב, לא בדיוק. אם מישהו מהנוכחים פה עדיין לא ראה את זה, חס וחלילה...
B barak97 New member 11/12/11 #4 זהו ליאור.. אתה חלק בלתי נפרד מהפורום. ולמה הכינוי שלך עוד לא הואדם?
L Lior Sol New member 11/12/11 #11 תפרחת זה בהחלט אחת מההשפעות, למרות שאני הלכתי על טיפה יותר סינק... ותודה לזו שנתנה לי את האתגר!
Y yotam2233 New member 11/12/11 #8 XDDDDDDDD זה.... זה הליפס זה הכל בגלל הליפס!!!!! זה פשוט יושב טוב מדי על הליפפססס!@#$@#! אפילו הנשימות XDDDD כמה פעמים צפית בקטע הזה לפני.....?
XDDDDDDDD זה.... זה הליפס זה הכל בגלל הליפס!!!!! זה פשוט יושב טוב מדי על הליפפססס!@#$@#! אפילו הנשימות XDDDD כמה פעמים צפית בקטע הזה לפני.....?
L Lior Sol New member 11/12/11 #12 המממ... תודה! צפיתי בכולו פעם אחת, נראה לי. אחר כך חלק היה מאולתר ובחלק צפיתי כמה פעמים כדי להמציא סינק מפגר שישב.
המממ... תודה! צפיתי בכולו פעם אחת, נראה לי. אחר כך חלק היה מאולתר ובחלק צפיתי כמה פעמים כדי להמציא סינק מפגר שישב.
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 12/12/11 #15 לגמרי!! וליאור! תתחדש על המינוי! הולם אותך אדום :} ...או שזה חום-כתום-קקי? מה זה הצבע הזה בכלל?! >:
ט טוריקו New member 13/12/11 #17 חחחחחחחח זה ממש מצחיקקק כי המגף הזה אם שפיץ יכול להפוך אותי מבן לבת חחחחחחחחח יצא לי קקי זה אתה דיבבבת??? אתה ממש טובב
חחחחחחחח זה ממש מצחיקקק כי המגף הזה אם שפיץ יכול להפוך אותי מבן לבת חחחחחחחחח יצא לי קקי זה אתה דיבבבת??? אתה ממש טובב