פאנדאב חדש!

ChipsiDub

New member
פאנדאב חדש!

אוקיי, אז שוב השתתפתי בדיבוב של עידן לקטע מדרגון בול,
אני מקווה שתאהבו את התוצאה הסופית, ואם יש הערות אני אשמח לשמוע כדי להשתפר: )

amityosovich

New member
זה נשמע יותר מידי כמו חיקוי

במיוחד בדמות של מקיטה...זה נשמע כמו חיקוי מוגזם...לא נשמע כמו בנאדם רגיל שמדבר....כאילו כמו דמות מוקצנת.
תנסה להיות יותר אמיתי בדיבוב, ויותר מקורי. הרי בדיבוב אמיתי אין גרסא עברית לחקות...אתה יוצר אותה בעצמך....
תנסה למצוא אינטונאציות חדשות, או דברים כאלה שיהפכו את זה למקורי ולא לחיקוי (אלא אם המטרה הייתה לעשות חיקוי...אם ככה אז לדעתי זה חיקוי מוגזם מידי...וזה לא דיבוב...)
מקווה שתמשיך להשתפר, ולהראות לנו דברים שלך D:

Hawkgirl

New member
לאור העובדה....

שרשום בתיאור הסרטון שהמטרה הייתה לחקות.......!
אנ'לא חושבת שיש כל כך הרבה מה לתת ביקורת על המשחק או האינטונציות~
אלא ביקורת על האם החיקוי היה טוב או לא~
(כך שקלעת בול, עמית {: זה בהחלט היה חיקוי {: )

ובנוגע לשאלה שלך, ChipsiDub, אין טעם להעביר את זה לעידן, הוא ממזמן אמר שהוא לא מעוניין לשמוע תגובות מהפורום הזה {:

Shaigolderman

New member
דבר 1,אני מעריץ אתכם שבחרתם קטע מדרגון בול Z

ראיתי שכשדיבבת את מקיטה, ניסית קצת להעתיק מעמי מנדלמן (המדבב של מקיטה) אבל ראיתי שהוספת מין מבטא כזה שהצליח ממש לא רע! :)

אני לא בטוח שהקול של פריזה התאים כל כך לאמיתי...

אבל בכללי, כל הכבוד !

Miss dub

New member
בתור חיקוי זה היה טוב

לא מעולה, כי עדיין לא הרגשתי ששיחקתם כל כך, אלא שרק ניסיתם להגיע לקולות. בעיקר מקיטה ופאריז כי גוהן וקרירין נשמעו פחות.

גם שעושים חיקוי צריך לשים לב למשחק ולהיות מחוברים יותר לסיטואציה.
המון תגובות נשמעו מאוד מאולצות ועצורות, נסו להשתחרר יותר ולתת יותר אנרגיה.

בכללי הקולות היו אחלה, הלחישה של מקיטה היתה נחמדה אבל עצרה אותך מלתת אנרגיה במשחק.

ChipsiDub

New member
אני אקח את זה כמחמאה ^^

בגלל שלא ציפיתי במקור, אני לא מכיר את הקולות של הדמויות באף שפה... טוב שמעתי את זה פעם בעברית נראה לי, אז נתתי לדמויות הקטנות, שאני דיבבתי, את הקול שחשבתי שהכי מתאים להם, עידן רצה אותו קול לבחור הקטן כמו שעשיתי פעם קודמת ואני לגמרי תומך בזה :) אבל אני בחרתי את הקול הזה לדמות אז מי אני לשפוט LOL
אשמח לקבל הערות לגבי הדמויות הקטנות על אף שלא היו לי המון קטעי משחק... חשוב לי להשתפר כמה שאפשר ואני משתף את זה פה בשביל תגובות בונות ^^

למעלה