פאנדאב חדש! :)

foxi943

New member
פאנדאב חדש! :)

זה יותר פאנסונג של "כל אחד רוצה להיות חתול" ואני צריך אנשים!! :) הפעם זה לא הולך להיות צחוקים ולא שטויות (וזה לא שאני הולך להיות עכשיו איזה... מישהו מאוד מאוד רציני חחח). בעיקרון יש בקושי דיבור, ככה שאני צריך כמה שיותר זמרים :) אלה התפקידים: תומאס אומאלי - אני דוכסית סקאט מארי שון גון ועוד אחרים כי יש קטעים של מלא וגם עוד תפקידים נוספים! הינה השיר בעברית: http://www.youtube.com/watch?v=lVuqREN4nTE

foxi943

New member
טוב, זה דיי ברור חחח

אני רק צריך שהיא תגיד "אין בעיה", תקליט, והיא דוכסית מבחינתי :)

foxi943

New member
אתה מוזמן לנסות :)

למרות שלדעתי הקול שלך נמוך מידי לתפקיד הזה חחח

voldy9

New member
=] מה קורה

אני אשמח להיות החתול עם הכובע אזז אודישן או מהוא שלח לי הודעה..

foxi943

New member
טוב, נשארו תפקידים!!

נשרו עוד כמה תפקידים!! הלפ פליז??

barak97

New member
אני לא חושב שאני יכול לעזור ממש..

אני צודק?

foxi943

New member
למה לא?

יש נגן אקורדיאון, יש בסוף קטע עם הרבה שאני צריך מלא שישירו, אז אתה מוזמן :)

shacharx5

New member
לקולות רקע

אתה צריך אנשים לקולות רקע? כי נראה לי שהמיקרופון המעפן שלי יהיה מפסיק טוב לזה (כי זה קולות רקע) וגם חתולים בצמרת אהבת הילדות שלי

foxi943

New member
ברור!

זה מסוג הפאנדאבים שאני אוהב, מי שרוצה - מוזמן! יש קטע שלם של קולות רקע, ככה שזה לא ממש משנה מי ישיר אבל יש גם תפקידים כאלה קטנים :p אז את/ה מוזמן/ת :) (זה רמז לשאלה: בן או בת?)

shacharx5

New member
אני חייזר

אני בן (אמא הארורה שבחרה שם בנים בנות) ואיזה תפקידים קטנים יש? בעיקר חשבתי על קולות רקע אבל אם אתה רוצה לתת לי עוד תפקיד, אז בכיף

foxi943

New member
עדן יותר טוב?

לי קוראים עדן ואני בן חחח בכל מקרה, אני לא שמעתי את הקול שלך, ככה שאני לא יודע למה אתה מתאים :)

foxi943

New member
ברור!

ברור על שניהם: א. ברור שאני צודק. ב. ברור שיש לי סקייפ חחח אותו כינוי כמו בפורום :)

netaoffir

New member
אני כ"כ כ"כ כ"כ אשמח!!

והאמת היא ששרתי אותו פעם בקונצרט של פיתוח קול, באנגלית, עם עוד ילדה אחת, וזה היה כ"כ כיף!! אני מאוד אשמח להשתתף, אני חושבת שהכי טוב בתור מארי כי הקול שלי יחסית גבוה ולא מאוד בוגר. :)

netaoffir

New member
אם צריך.. זה הסקייפ שלי.. :)

neta_offir רק תכתבו שזה בקשר לפאנסונג, שאני אדע לאשר ^^

למעלה