פאנדאב חדש!!! מולאן

amityosovich

New member
פאנדאב חדש!!! מולאן

אני וחברה שלי דיבבנו קטע ממולאן. מידי פעם כשיש הזדמנות אנחנו מדבבים ביחד ^^ בכל אופן, היא דיבבה את מולאן וצ'ין פאו, ואני את מושו, יאו ולינג. אני יודע שהקולות נשמעים קצת מוזרים...כי ניסיתי להישמע שונה אחד מהשני (לא שזה כל כך עבד לי...) אבל בגלל שרצינו שזה יהיה רק של שנינו, אז דיבבתי את כל הבנים כמעט... מקווה מאוד שתהנו, ותאירו על דברים חשובים וזה :) אה כן, חשוב לי להגיד שהיא לא עברה קורס או משהו כזה, וזו בערך הפעם החמישית או השישית שלה...

razop90

New member
ממש אהבתי ../images/Emo3.gif

מזל שהעלת את זה גם ליוטיובXD היית ממש טוב ובמיוחד אהבתי את סוף הקטע שהוא נגעל. וחברה שלך גם עשתה אותה מצוין יחסית לפעם חמישית או שישית! נחמד שאתם מדבבים ביחד! תמשיכו לדבב עוד ותעלו! D:

amityosovich

New member
למה מזל?

הקישור בפייסבוק לא עבד? בכל אופן תודה רבה ^^ זה מאוד נחמד שהיא מגלה עניין בתחביבים שלי. וגם אני בשלה :) וכן, גם אני הכי אהבתי את הקטע הזה. וגם שיניתי את התרגום ל"אני לא נושך עוד טוסיקים" סתם כי זה הצחיק אותי XD איך היו הדמויות? כלומר, זה נשמע שונה אחד מהשני?

Tu Lus

New member
מזל כי לרז אין פייסבוק

וגם לבת חן אין אחלה פאנדאב אנרגיה טובה לא אהבתי את המשפט בסוף : "אני לא נושך יותר תוסיקים" היה לא מובן חוץ מזה נחמד הקולות יצאו טוב.

razop90

New member
../images/Emo45.gif

+
דווקא אני אהבתי את המשפט הזה, הוא דיי הצחיק:) והקולות היו נשמעים דיי אותו דבר...לא קריטי

amityosovich

New member
הם נשמעו מאוד דומה...

כאילו לדעתי, לינג ויאו נשמעו שונה, אבל שניהם איכשהו דומים למושו... אבל בסדר, זה בשביל שזה יהיה רק של שנינו. אחרת בכיף הייתי נותן לאחרים P: (אני מודע למגבלות של הקול שלי...)

Hawkgirl

New member
מסכימה עם הכותרת של ניר חחח

נחמד פלוס+ מבחינת המשחק להדר יש עוד מה להשתפר, הרוב פשוט לא היה אמין. לעמית, טוב המשחק היה מעולה. חלק מהשורות אני הייתי עושה אחרת אבל גם הצורה שאתה עשית אותן מקובלת~ אהבתי ת'קול למושו~ כל שאר הגברים נשמעו לי אותו דבר לולז

amityosovich

New member
לאט לאט...

זה קשה להיכנס לזה בלי קורס וזה...אבל היא משתפרת לדעתי :) מה למשל היית עושה אחרת? (סתם מעניין אותי)...

miaBaby

New member
Nice!

אני אוהבת את הסצנה הזו, טוב, אמרת שעשית את כל קולות הבנים ושיצא דומה וצדקת...זה לא נורא האמת... אני חושבת שקצת הגזמת עם מושו, ושאם היית מוריד קצת את ההגזמה במשחק אולי, שם יותר ציניות, אולי זה היה מבדיל אותו מהגבר הרזה שבא אחרי... חוצמזה היה טוב. הדר הייתה טובה בתור מולאן בת, אבל כשהגיע הרגע שהיא מעמידה פנים להיות בן, היה צריך הרבה יותר הגזמה, ממש לחץ ונסיון נואש להשמע גברית, כמו בסרט המקורי. היה גם כמה בליעות מילים פה ושם... אבל תכלס, משתפרת. העריכה הייתה מאוד טובה בעייני ד''א ...

amityosovich

New member
תודה על התגובה מיה :)

הגבר הרזה שבא אחר כך היה ממש מהאף XD חששתי שזה לא ישמע טבעי, וזה עדיין לא נשמע לי טבעי..אבל נו מילא... ובקשר לציניות של מושו... לא רציתי להגזים עם זה -יותר- מידי... וכן, היה לה קצת קשה עם זה, אבל היא בהחלט משתפרת לדעתי. ניסיתי לגרום לה ללחץ אמיתי וזה הכי יצא ב"רק התרחצתי ועכשיו אני נקי ואני הולך מפה" אני שמח שאהבת את העריכה, די השקעתי הפעם.

miaBaby

New member
דווקא בגלל שאתה לא הרבה משחק על ציניות...

היה יכול להיום מגניב לראות אותך זורם על הציניות של מושו - כי את הצד המוגזם "אדי מרפי" של מושו אני יודעת כבר שאתה יכול לעשות, אבל לראות את הצד הציני שלך יכל להיות פן משעשע וחדש (תחשוב על זה! ואני דורשת פאנדאב ציני asap!!!) ד''א, להדר אני מציעה בדיוק ההיפך, שתיתן לה את התפקיד הכי מופרע שתמצא שיקרע אותה מצחוק ויגרום לה לאבד שליטה! יש לה קול מקסים ואני רק מחכה לשמוע אותה מתפרקת- עושה רושם שהיא מתקרבת לזה אבל דחוף אותה עוד יותר! יהיה כיף.... ותכלס אני חייבת להוסיף שאתם חמודים, הזוג המדבב...אין יותר קוצי מוצי מזה

TAPUtiki

New member
אחלה של פאנדב

קל להבחין שכולם מדובבים על ידך, אבל ההתאמה לכל דמות בנפרד הייתה מעולה. נהנתי מאוד לצפות. :) משחק מעולה, כרגיל, בעיקר במילים "איזה שמן" XDDD נקרעתי!! היה בזה משחק כ"כ טוב! אפילו נגיעה חזקה של ישראליות! גם הדר עשתה עבודה מעולה.

amityosovich

New member
חחח כן

פתאום זה בא לי....כשעושים את הקטעים האלה אמורים לזרוק מה שעולה כל עוד זה מתאים, ופה זה מתאים לאנימציה גם וגם לקטע...פשוט עלה לי באותו רגע ולא מחקתי... אם זה היה דיבוב לא הייתי עושה, אבל זה פאנדאב אז מותר. כמו שאני מניח שלא היו אומרים טוסיקים.... תודה רבה תיקווה :)

barak97

New member
..... ../images/Emo40.gif

עמית - האמת שאין לי הערות.. משחק מעולה, "אני לא נושך עוד טוסיקים" - גדוללל הדר - בהחלט משתפרת מפאנדאב לפאנדאב.. חלק מהרפליקות היו קצת מונוטוניות חסרה קצת אנרגיה גם... אבל זה דיוק שצריך ללמוד אותו, ועל הדרך הקשה לרוב

barak97

New member
זה הכל עניין של התנסות ../images/Emo40.gif

כדי למצוא את הדיוק צריך להתאמן הרבה ולשמוע את התוצאה, ולהבין מתוכה מה נכון

Eyal 1 2 3

New member
נחמד מאוד :)

עמית, התחלת כמושו קצת חלש אבל לאט לאט נכנסת לזה ופשוט יצא אדיר! האינטונציות שלך פשוט טובות!! הדמויות האחרות עדיין נשמעו כמוך, אבל לא קריטי P: סתם דמויות רקע לפנדאב לפי דעתי... והדר, הפעם האחרונה ששמעתי אותה זה היה במלך האריות- נראה לי הפעם הראשונה שהיא דיבבה לא? היא בהחלט השתפרה מאז ^^

למעלה