פאנדאב הארי פוטר!

amityosovich

New member
פאנדאב הארי פוטר!

פאנדאב קצרצר ונחמד...ניסיתי לעשות כמה שיותר אמיתי שאפשר... תנו הערות בכיף, כי משהו אני לא אוהב פה אבל לא יודע מה בדיוק... רקע למעטים שלא מכירים: הארי מדבר עם סיריוס על התחזקות הקשר שלו עם וולדמורט אחרי שהוא נכנס כמה פעמים להכרה של הלורד וולדמורט בלי כוונה, והוא כועס כל הזמן על כולם. ד"א את סיריוס מדבב דרור קרן :)

Tu Lus

New member
אני חייבת להודות שאני לא זוכרת את הקטע הזה

זה אמור להיות הסרט החמישי? אני ממש לא זוכרת את זה. מוזר... בכל מקרה הדבר האולי יחיד שלא אהבתי זה התאמת הקול. אני לא חושבת שאתה כל כך יושב עליו. הקול שלך יושב יותר על יצורים מצויירים מעניינים כאלה. נשמעת לי מאוד לא הארי (וגם הרמיוני נשמעה ילדה מידי....
) לגבי המשחק, הוא היה מעולה. שאמרת ב 1:17 "אני לא רק הסתכלתי" הייתי עושה את "הסתכלתי" קצת יותר שקט. קשה לי להסביר איך בדיוק... אהבתי את הנשימות בהמשך, וההיסוס בקול לאורך כל הקטע.

amityosovich

New member
אני יותר מתאים לרון לדעתי...

אבל הקטע הזה של הארי איתגר אותי... שמח שאהבת :)

barak97

New member
קטע "קצרצר", הא? XD ../images/Emo40.gif

האמת שפחות אהבתי.. משהו נשמע לי יותר מידי דיבובי. היה לך מעט מאוד טקסט.. קשה להגיב. בכל אופן התגובות, הנשימות, הם נשמעו טוב. מאוד הפריעו לי הרבה פופים שהיו.. למה אתה לא מקליט רחוק יותר מהמיקרופון? זה נשמע כאילו אתה ממש קרוב אליו וזה פחות אמין, למען האמת.. משהו פשוט נשמע לי.. לא אמיתי מספיק. אינטונאציות לא טבעיות.. לא יודע להסביר.

razop90

New member
כמה זמן לא פינדאבו מהארי ../images/Emo3.gif

ממ..שמעו שניסית לעשות אותו אמיתי, ושומעים את זה מצויין בקטעים שהוא מהסס, ושהוא מתנשף ונושם בין המשפטים, אבל הרגיש לי שחסר עוד קצת אמיתיות אצלו..אולי טיפה רגש היה חסר. לא הכי אהבתי את הקול שלך עליו..הוא פשוט לא הכי התאים אבל בכללי דיי אהבתי :)

למעלה