פאנג שוי ופוריות

ShirYaki

New member
פאנג שוי ופוריות

יש לי שאלה בנושא שמאוד מטריד אותי לגבי פאנג שוי במקום העבודה ופוריות. המיקום שאני יושבת בו במשרד במקום עבודתי היה בעבר שייך לבחורה שעברה טיפולי פוריות רבים שלא הצליחו. אני יושבת כעת במקום זה וגם אני בטיפולי פוריות. האם יכול להיות קשר בין המיקום לבעיות הפוריות? האם ניתן לעשות משהו? לא בטוחה שהשאלה מתאימה לכאן, אבל מנסה בכל מקרה... תודה!

הכל יכול להיות...

הייתי יכולה לתת תשובה יותר ברורה, וגם את, אם הייתן יותר מ-2 בנות, שישבו על כסא זה, ומתקשות להרות. ישנם מקומות רבים במקומות עבודה שידועים כ"כסא כניסה להריון", "כסא פיטורין", "כסא מתגרשים" ועוד. האם הבחורה שהיתה במיקום זה, הצליחה לבסוף? לא הייתי משייכת את הכל על המיקום בעבודה למרות שאנחנו מבלים במקומות אלה זמן ניכר (ביותר) מחיינו. יש הרבה מה לעשות, תמיד. בואי נתחיל בביתך. עשי בדק בית (תרתי משמע). חפשי בקרביים שמזמן לא נגעת בהם, הווה אומר, מקומות שלא נגעת בהם בביתך, הרבה זמן. לפעמים גם 4 חודשים זה הרבה זמן. מיצאי מה את לא צריכה/משתמשת/מועיל והוציאי מבית for good,בלי להחשוב "אולי אני אצטרך את זה מתישהוא"... במאמרי הפורום יש מאמר על הגברת הפוריות. בידקי מה יש במרכז ביתך/מזרח ביתך/חדר שינה/סלון, ומה קורה בדרום מערב חדר שינה שלך. זו רק ההתחלה. יש עוד המון דברים לעשות.

מסכימה עם אביבה לגבי "כסא הריון"

ו"כסא חתונה" - אצלנו במקום העבודה היו שני כסאות כאלה, שהיושבות עליהן זכו להצלחה בתחומים האלה. לדעתי הלא מלומדת, גם אם קיים בך ספק ולו הקל שבקלים, בקשי לעבור מקום (ורצוי לכסא של משיהי שנמצאת בחופשת לידה...). למה לך לחיות בתחושה, שאנרגיה לא טובה עוברת אלייך? אם הדבר לא גורם לקושי גדול, הייתי ממליצה לך לשנות מקום.
מאחלת לך כל טוב והרבה הצלחה

גם אני מסכימה עם מה שכתבת, חנשוקית

החשיבה היא זו שעלולה לעורר את הקושי וכמו שכתבת: "למה לך לחיות בתחושה, שאנרגיה לא טובה עוברת אלייך..."

ShirYaki

New member
יש אופציה להחליף מקום

אבל המיקום הנוכחי נוח וגשם השותפה למשרד. האם להחליף כסא יועיל? האם ניתן להוסיף אולי אלמנטים למשרד שיכולים לשפר את המצב?

כן, ניתן

קשה לי להמליץ על החלפה של משהו שלא ראיתי ולהגיד לך להחליף למשהו שמן הסתם אני לא רואה. אולי מה שתביאי יהיה יותר גרוע ממה שהיה? לא יודעת מה להגיד לגבי החלפת כיסא... כך גם לגבי המשרד, אין לי שום פרמטר להסתמך עליו כדי להגיד לך לשנות משהו.כמו כן, לא בטוח שהבעיה היא במשרד ולא בבית... יש מאמר שעל פוריות במאמרי הפורום (או בטאגליינס) ...קיראי אותו וראי מה את יכולה לעשות בשלב זה.

שלום אביבה../images/Emo13.gif

מעוניינת לקבל פרטים גם כן בנושא פוריות, מה ניתן לשפר במקום עבודתי שיעזור לפוריות? מנסים המון שנים להרות אנחנו מטופלי פוריות=הפריות=הריונות=הפלות ללא ילדים עדין, בבית דאגתי קצת לשיפור: 2 רימונים אדומים בצד מערב ונרות אדומים, אשמח לקבל עצות נוספות, תודה

כן, מחכה לשינוי...

כמה דברים... קודם כל תאריך לידה שלך/בן זוגך יעזור מאוד). התמקדות במקום עבודה, היא רק חצי עבודה מכיוון שיכול להיות שהבעיה בבית הווה אומר, בצורת המבנה (אולי), צורת החדר שינה/מערכות יחסים, צבעים וחומרים שנמצאים בבית ועוד המון פרמטרים. אפילו תאורה יכולה לתרום, או לא לפוריות. שלב ראשון, עוד לפני מקום העבודה, עשי בדק בית בביתך וזירקי את כל מה שאינך צריכה משתמשת בזמן זה. רימונים ונרות הם סמלים. האם את מרגישה את הקשר בתוכך בין רימונים ונרות לפוריות? מה מסמל עבורך פוריות? יש במאמרי הפורום מאמרי על שיפור הפוריות. קיראי אותו ומיצאי מה לעשות משם וזיכרי, מאמרים הם כללים, אם את מבקשת להיעזר בפנג שוי בצורה רצינית, אז רק פנים אל פנים. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ומהר, אמן כן יהי רצון. לפעמים צריך רק עוד משהו קטנטן כדי שדברים יקרו וזה לא תמיד בהגברת הפוריות דווקא אלא אולי אפילו (קיצוני) בעיה כספית שמטרידה. עניינים ותהליכים בחיים שלנו מאוד עדינים וכרוכים זה בזה. לפעמים זו שרשרת ולפעמים, עם הרבה מאוד מזל אפשר לאתר ומקד את הבעיה כדי לעזור. אם את רוצה להמשיך איתי, כאן, בפורום, אצטרך פרטים יותר עמוקים ומעמיקים כי את ההנחיות הכלליות יש במאמרים.

למעלה