פאנג שווי בעבודה

Taloo

New member
פאנג שווי בעבודה

אהלן לכם, אני מתחיל לעבוד ב-Cube בעל קירות לבד סטנדרטים בתוך Open Space אחד המחולק בצורה זו ליחידות יחידות ומסדרונות. בהתחשב בזה שהמבנה, המיקום וכל היתר נתון מראש, מה אתם ממליצים לעשות / להציב, על מנת להעניק לפינה הקטנה הזו (שולחן, מחשב, טלפון) תחושה נעימה, מושכת הצלחה, אושר, שפע וברכה (בעצם מה שכולנו רוצים בחיים ובמקום העבודה) ?

לא ביקשת כלום...

האם תוכל להוסיף תאורה כרצונך? לבחור את צבע הקירות? אם לא, אז מה נתון בעצם חוץ מצורת המבנה? מאיזה חומר עשויים השולחן והריהוט בכלל? מה דעתך על אקווריום? תמונות על מסגרות מוזהבות/אדומות על הסמכותיך? מעמד לכרטיס ביקור מוזהב, ישיבה עם הפנים לדלת באלכסון ועוד... את מי היית רוצה למשוך? מה אופי העבודה שלך?

Taloo

New member
ביקשתי מעט שהוא הרבה

במקומות גדולים, בעיקר בתחום המחשבים ומערכות המידע ישנם חללים גדולים (Open spaces) המחולקים לקוביות וליחידות נפרדות כאשר לכל אחד (או כמה) יחידה אחת המופרדת מרעותה לעיתים עד גובה אדם עומד ולעיתים עד לגובה אדם יושב. אין לעובד שליטה על המיקום, פנים לדלת או לא, צבע הקירות, תאורה וכד'. לכל היותר ניתן להביא מנורת שולחן, אבל לרוב אין בכך צורך (בחינת בצורך בתאורה נוספת). השאלה היא יותר כללית הואיל וכעת אני יושב במתחם אחד שכזה ובעוד זמן מה אני אמור לעבור למתחם אחר בעל מיקום אחר לעומת היציאה, כיוון אחר וכד'. העיסוק הוא בתחום מערכות המידע; אדם, שולחן, כיסא ומחשב. קיימת אינטראקציה עם אנשים אחרים בין אם בישיבות ובין אם בחלוקה של אותו מרחב תחום (קוביה) ביחד. מה הייתי רוצה למשוך ? זה המעט שהוא כל כך הרבה; הצלחה אישית ומקצועית, שיהיה לי טוב במקום הזה חברתית ומקצועית, שאצליח ושאתקדם בו, למשוך אלי הרבה מהטוב וההצלחה הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית התפתחותית.

למעלה