פאנג שואי וזוגיות

פאנג שואי וזוגיות

היי דנה המקסימההההההההההה איך אפשר להזמין זוגיות לחיי ע"י הפאנג שואי? אמא שלי קנתה לי את זוג הנעליים הקטנות ושמתי אותן על הקורה שמעל המיטה בין שתי הכריות האם עשיתי נכון? ומה אפשר עוד לעשות? תודה דנה.

דנה A

New member
זוגיות

הי צדף, מה שלומך? את נשמעת טוב.. ניתן לזמן זוגיות על ידי מספר הפעלות, כמובן ברמות שונות ישנה הנוסחה הסינית שבה מפעילים נקודה בבית, עפ'י תאריך הלידה שלנו במיקום הספציפי הזה מומלץ לתלות תמונת פרח הפיאוני (שיש תמונה שלו באלבום הפורום) זוג הנעלים אינן מזמנות זוגיות או בעלות השפעה כלשהי בתחום זה, כך שאת יכולה לבחור את מיקומן עפי' מה שמוצא חן בעיניך יותר. הפעלות חזקות יותר ניתן לערוך רק עי' בדיקת הבית והצלבת נתוניו מול נתוני הדיירים. יום מקסים דנה

דנה תודה ושאלה

לא הבנתי את הנקודה בבית על פי תאריך הלידה והתמונה איך אני עושה את החישוב? המון תודה . ואגב אז מה המשמעות של הנעליים האלו?

דנה A

New member
הי צדף, אין שום צורך בחישוב, עפי' שנת הלידה שלך ניתן לראות בטבלה את המעלות המדוייקות בבית את עומדת במרכז הבית עם המצפן ובודקת היכן נק' זו ממוקמת, או לחילופין לעבוד עם שרטוט הבית ומצפן על נקודת מרכז הבית. איני מכירה את הנעליים שאת מדברת עליהן, מה את חושבת שהן אומרות? סופש' נפלא דנה

דנה יקירתי

מצרפת את התמונה של הנעליים, בתמונה הן נראות גדולות אבל הן קטנטנות פחות מגודל של אצבע. אמא שלי ראתה אותן בדוכן של פאנג שואי ואמרו לה שזה לזוגיות אז היא קנתה לי, ואני תמיד מתלהבת מדברים קטנים וחמודים. אגב שכחתי לציין שיש לי לידן זוג ברווזים זה גם לזוגיות? סיבכת אותי עם המצפן חחחחחחחח אני אנסה את הרעיון השני כי ואני וקימפינג לא הולכים ביחד. אגב דנה הייתי רוצה לשלוח לך לינק לסרט שמדבר על איך עושים שינויים בחיים אם תרצי אשלח לך במסר.

דנה A

New member
חנויות..

אם את אוהבת אותן, זה מספיק כדי להשיארן, לא? בחנויות, את יודעת, יאמרו מה שיגרום לך לקנות את המוצר. האם מדובר בסרט הסוד? הורדת את התמונה של פרח הפיאוני מהאלבום בפורום? השתמשי בתמונה הזו, בחדר, בסלון, היא מומלצת! שבוע נפלא דנה

דנה A

New member
פיאוני

קבלי קישור לפרח הפיאוני מהאלבום בפורום שמרי אותו, הדפיסי לך והניחי במקומות השונים! http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumPublicMedia.asp?m=1245817&g=17673&f=650&o=0

למעלה