פאנג שואי ובריאות

jess11

New member
פאנג שואי ובריאות

יש לי כמה בעיות בריאות רציניות שמשפיעות על חיי, והם: מערכת חיסונית חלשה, אלרגיה לאבק צרידות כרונית כתוצאה מיבלות ובצקת במיתרים ובעיות עצירות. האם יש איזשהי דרך בחכמת הפאנג שואי להפחית מבעיות אלו. האם יש אזור מסוים בבית ששולט על קו הבריאות. דבר נוסף הפינה השרום מערבית בחדרי היא פינה י חסומה מכיוון ששם מסתיים הארון שלי וזה גם המקום שהדלת נפתחת ונסגרת בו. אני מודאגת בקשר לזה מכייון שאזורזה הוא בעצם אזור הזוגיות והאהבה ובעצם אצלי הוא חסום. לא מזמן התחלתי להקדיש לאזור זה תשומת לב וקניתי קריסטל ורוד שקשור לאהבה ותליתי שם. תלתיתי גם תמונות של צמח הלוטוס וצמח הפיונה וגם את תמונת הנשיקה המפורסמת. מה דעתך? אשמח לקבל עצה חכמה ממך. מחכה בקוצר רוח.

שלום jess11, ברוכה הבאה

יש הרבה דברים לעשות... אחת מהן, והראשונה והחשובה היא לא לשמור בבטן את מה שיש לך להגיד... לפני הזוגיות והאהבה יש לטפל קודם כל בך... הבעיות הבריאותיות שמצויינות כאן הן כבדות משקל ומצביעות על דרך חיים לא ממש בריאה... אז, נחוץ תאריך לידה, כיוונים הבית/חדר שלך מה נמצא במרכז הבית/חדר? הצבעים, חומרים ששולטים בבית/חדר ושאלת השאלות... האם יש מוכנות בתוכך להפטר מחפצים/קישוטים/תמונות/ וכל מיני דברים שנאספו והם חוסמים? ממליצה לחשוב קצת לפני כתיבת התשובה... המשך יום נעים

jess11

New member
תשובה

כן אני מוכנה להיפטר מכל מה שידרש תאריך הלידה שלי הוא 31.5.83 החדר שלי נמצא בכיוון מזרח של הבית. במרכז החדר נמצאת מיטה זוגית גדולה חומר ששולט הוא עץ לבן שממנו עשויים הרהיטים שלי. אשמח לקבל תשובה מפורטת תודה

שבת שלום

כדי לעזור בבעית הגרון כדאי להוסיף גוונים כחולים ללבוש כחולים וכתומים השתדלי להשתמש במצעים בגוונים צהובים כתומים וחומים פסטלים האם יש אפשרות להזיז את המיטה ממרכז החדר? לאיזה כיוון את ישנה? חפשי בחדר ובבית איזורים שיש בהם הצטברויות, מכל סוג שהוא וסלקי אותם נקיון ותחזוקה של הסביבה נקייה מאוד ישפרו את הבריאות לא להשאיר דברים לא גמורים להוסיף את כל מגוון הצבעים לחדר כדי למתן את השפעת הלבן בצד מזרח גוונים ירוקים למיין ולזרוק את כל מה שאת שלא משתמשת בו ועבר זמנו כל פריט שנמצא בחדר שאינו מועיל לחייך כרגע, חוסם בעקרון, כשכל הסביבה, חדר/בית מתופעלים נכונה, הבריאות טובה היכן ממקומים השירותים בבית? שבת שלום

jess11

New member
תשובה

השירותים ממוקמים בצפון מזרח והם בעצם החדר הצמוד לחדרים באזור צפון אני ישנה עם הראש לכיוון צפון.

מהסתכלות בכרטיס שלך

ראיתי שגילך צעיר. שינה לכיוון צפון אינה טובה לגיל זה... נסי לראות האם את יכולה לשנות את כיוון השינה למזרח והוסיפי את הגוונים שציינתי בהודעה הקודמת עשי את כל מה שהמלצתי, נדרשת כאו עבודה לא פשוטה מאחר וכבר מסתמנים דברים לא קלים יחסית לגילך הצעיר ב ה צ ל ח ה ! ! ! !

למעלה