פאנא לקחה.

יוסי®

New member
מה שמוכיח בפעם המי יודע כמה לכל

הספקנים שהיללו את היורוליג שנה שעברה וירדו על הסופרוליג, שהסופרוליג פשוט היתה טובה יותר וחזקה יותר..... פינאליסטית היורוליג שנה שעברה הובסה ע"י אלופת הסופרוליג, ואלופת היורוליג שנה שעברה נוצחה בביתה ע"י סגנית אלופת הסופרוליג, שהיא אלופת אירופה החדשה..... המשחק הזה הכתיר לדעתי ללא ספק את אובראדוביץ´ כגדול המאמנים באירופה ב-12 השנים האחרונות, אם לא בכל הזמנים.

zola רפי

New member
אכן פיב"א מעל יולב

בקיצור אלופת אירופה של שנה שעברה היתה מכבי תל אביב ולא קינדר

עדו מסד

New member
מי מדבר על הפיינל פור?

מבחינת הפיינל פור לא היו הבדלי רמות. אבל כל הדרך של מכבי לפיינל-פור הייתה כ"כ קלה ומצחיקה, הם קיבלו גביע על 2 משחקים, ואם לזה הם קוראים גביע האירופה האמיתי, אפשר פשוט להפוך את טורניר ת"א לגביע אירופה ולא לבזבז זמן על 20 משחקים בהמשך העונה.

יוסי®

New member
ומה אני אגיד לך, ליגה אירופית עם

אוברנסה והפועל י-ם באותו הבית ממש, אבל ממש חזקה.....

hirshfe

New member
הערה

משחק אחד לא קובע, ומזה אנשים פה נותנים להתעלם. אם כל הכבוד שיש לי מכבי, ואני אוהד של מכבי, ואני אוהב את מכבי. (והייתי שמח אם הם היו מפסידים אליפות בארץ, כי מנהלים אחרים היו מוצאים את אצבע מהפה ומפסיקים לילל שמכבי חזקה מידי, והיו מנסים להקים קבוצה חזקה נוספת. אבל אני סוטה) ובחזרה, מדובר פה במשחק אחד. בסדרה של חמישה או שבעה משחקים. מכבי תל אביב של השנה לא מנצחת את טאו של השנה. פנאה של מנצחת את בולניה במשחק אחד, ביום מסוים, הכל יכול לקרות. לא לשכוח את זה

יוסי®

New member
אני מסכים שבמשחק אחד

הכל יכול להיות, אבל אני דווקא חושב שבסדרה מכבי כן היתה עוברת את טאו. בסדרה של למשל הטוב מ-5 הסיכויים של מכבי לקחת את הגביע היו עולים.... נקווה שהסגל שלה שנה הבאה יתחבר טוב יותר מהשנה - השנה היה סגל מרשים מאוד על הנייר, אבל העסק "לא דפק" כמו שצריך....

למעלה