מתוך פרק 401 של lupinemagic
מ משי22 New member 20/4/10 #22 ../images/Emo58.gif ל517 קאסטיאל מוצא חנות אלכוהול... של blackbirdrose
T to the end1 New member 20/4/10 #24 וואו זה מטורף לגמרי שאנשים מציירים ככה זה נראה מדהים הלוואי הייתי יכולה גם אבל אני לא יודעת איך לצייר קו בכלל...
וואו זה מטורף לגמרי שאנשים מציירים ככה זה נראה מדהים הלוואי הייתי יכולה גם אבל אני לא יודעת איך לצייר קו בכלל...
ש שנינוש 1 New member 23/4/10 #32 כמה פאנארטים שיש לי על המחשב הזה P: לקוח גם מ deviantart אם אני לא טועה. שייכים ל twilight. הספציפי הזה מתוך הרק עם הרגל של הארנבת, עונה שלישית!
כמה פאנארטים שיש לי על המחשב הזה P: לקוח גם מ deviantart אם אני לא טועה. שייכים ל twilight. הספציפי הזה מתוך הרק עם הרגל של הארנבת, עונה שלישית!
H hodaya96 New member 23/4/10 #39 איזה חמודדד חחח כל כך אהבתי את הפרצוף שלו כשהוא אמר i lost my shoe מאמי
ש שנינוש 1 New member 23/4/10 #33 ../images/Emo99.gifדין וקאס התייחסות לפרק הראשון מהעונה הרביעית. השיר שהיה בתחילת הפרק שבו ראו את ה THEN ואת ה NOW שבו דין יצא מהקבר הוא: "you shook me all night long" של AC\DC
../images/Emo99.gifדין וקאס התייחסות לפרק הראשון מהעונה הרביעית. השיר שהיה בתחילת הפרק שבו ראו את ה THEN ואת ה NOW שבו דין יצא מהקבר הוא: "you shook me all night long" של AC\DC