פאן קון - סגירת קצות
וובכן חברים, יש פחות משבוע, אז הגיע הזמן לסגור קצוות. א. אני שמחה להודיע כי העצומה השנייה להחזרת סטארגייט לערוץ הראשון תוחתם במהלך הכנס. הפעם זוהי תהיה עצומה חתומה ביד אשר תשלח למכותבים הרלוונטיים בדואר. בואו לחתום ולהשמיע קולכם! ב. זוכרים את תגי השם שלנו בכנס אבק כוכבים? וובכן, הנה התג חוזר, ובגדול
התגים אכן הוכיחו את עצמם בכנס, גם מבחינת יכולת הזיהוי אחד של השני, וגם מבחינת העניין שהם עוררו בקרב אנשים אחרים (מה שהוביל להסבר ארוך ומקיף על סטארגייט ולדחיפת פלייר לקידום הפורום לידי האנשים התמימים שרק שאלו שאלה סקרנית). אז אני מזמינה אתכם להדפיס את התג, לרשום את שמכם והכינוי שלכם עליו, ולענוד אותו בגאווה רבה בכנס
ג. מפגש פורום יערך בכנס (בתקווה שיכלול יותר מהפעם הקודמת שנערך מפגש, למרות שזה לא נראה כך כרגע). אפשרות מפגש היא לאחר הקרנת הפרק (למישהו יש התנגדות?), היכן? שאלה טובה - בקרוב הפרטים
kinspirit
וובכן חברים, יש פחות משבוע, אז הגיע הזמן לסגור קצוות. א. אני שמחה להודיע כי העצומה השנייה להחזרת סטארגייט לערוץ הראשון תוחתם במהלך הכנס. הפעם זוהי תהיה עצומה חתומה ביד אשר תשלח למכותבים הרלוונטיים בדואר. בואו לחתום ולהשמיע קולכם! ב. זוכרים את תגי השם שלנו בכנס אבק כוכבים? וובכן, הנה התג חוזר, ובגדול