פאן קון - סגירת קצות

kinspirit

New member
פאן קון - סגירת קצות

וובכן חברים, יש פחות משבוע, אז הגיע הזמן לסגור קצוות. א. אני שמחה להודיע כי העצומה השנייה להחזרת סטארגייט לערוץ הראשון תוחתם במהלך הכנס. הפעם זוהי תהיה עצומה חתומה ביד אשר תשלח למכותבים הרלוונטיים בדואר. בואו לחתום ולהשמיע קולכם! ב. זוכרים את תגי השם שלנו בכנס אבק כוכבים? וובכן, הנה התג חוזר, ובגדול
התגים אכן הוכיחו את עצמם בכנס, גם מבחינת יכולת הזיהוי אחד של השני, וגם מבחינת העניין שהם עוררו בקרב אנשים אחרים (מה שהוביל להסבר ארוך ומקיף על סטארגייט ולדחיפת פלייר לקידום הפורום לידי האנשים התמימים שרק שאלו שאלה סקרנית). אז אני מזמינה אתכם להדפיס את התג, לרשום את שמכם והכינוי שלכם עליו, ולענוד אותו בגאווה רבה בכנס
ג. מפגש פורום יערך בכנס (בתקווה שיכלול יותר מהפעם הקודמת שנערך מפגש, למרות שזה לא נראה כך כרגע). אפשרות מפגש היא לאחר הקרנת הפרק (למישהו יש התנגדות?), היכן? שאלה טובה - בקרוב הפרטים
kinspirit

Brother Bear

New member
גם אני יבוא!!

אחרי 3 שנים של ניסיון נואש לבוא לכנסים האלה אני יצליח לבוא לכנס הזה וזאת רק ביגלל שאני בחפש"ש.. אני בא רק בשביל הפרק של סטארגייט. אני עוקב אחרי הסידרה מההתחלה ואני לא מפסיד אף פרק!!! כולל את העונות החדשות ואטלנטיס.. אני מקווה לראות שם הרבה נאמנים לסידרה ולהכיר אנשים שאוהבים אותה. אולי אני גם אצתרף למועדון..

[TNT]

New member
בינתיים נראה שיש סיכוי שאני בא

אני מקווה מאוד שמצאתי דרך להתגסר על הבעיות הלוגיסטיות (עכשיו יש לי רק בעיות פיננסיות)

kinspirit

New member
כל הפרטים הנחוצים

הכנס מתקיים ביום חמישי הזה, ההקרנה של סטארגייט היא בשעה 13:00. מיד לאחר שידור הפרק יתקיים מפגש הפורום. אין לנו ממש מקום לשבת בו (האופציה הייתה לחכות שעה וחצי לחדר שיתפנה, אבל אני יודעת שיש חבר'ה שאו נכנסים אחר כך לפעילויות או הולכים הביתה), אנחנו כבר נמצא מקום
שוב (בפעם העשירית בערך
) אני מצרפת את הלינק לאתר של הכנס - שם יש הכל - תוכניה, מחירים, דרכי הגעה...כל מה שתרצו! אם תסתכלו במחירים תראו שזה לא יקר בכלל. kinspirit נ.ב. אני מביאה מצלמה לצלם תמונות של פעילות סטארגייט - אז כולם להתלבש יפה

subatoi

New member
וזה עוד פחות יקר

אם מצטרפים למועדון, ומי שמצטרף, מקבל (בין השאר) גם הנחות באייקון, ב"אבק כוכבים", ובכל אירוע אחר שהמועדון מארגן. זה, במקביל לעוד אי-אילו דברים. כל הפרטים-האתר המועדון, כמובן

למעלה