פאן-פיק

JuliaM1

New member
פאן-פיק

פרטים. הקרב האחרון תאור: משתתפים:הארי, רון,הרמיוני,וולדמורט, אוכלי המוות קטגוריה:הקרבה אחרון ומה שאחריו-ביחסים בין הארי רון והרמיוני נכתב לאחר הספר: מי שקרא עד הספר הרביעי יכול לקרוא, לא נחשפים כאן שום פרטים על הספר השישי, מהספר החמישי מוזכרת רק המילה מסדר עוף החול, שאותה ^-^מכירים מהכותרת. תקופה:יכולה להיות כל תקופה לאחר הספר החמישי. אין ספוילרים בנוגע לשישי. מאת :Julia -----אם עברתי על חוק כולשהו בבקשה תגידו לי, קראתי את חוקי הפאן פיקים אך יכול להיות שאני והקליטה האיטית שלי לא הבנו משהו- -----------

JuliaM1

New member
לחצו לקריאת הפיק

הקרב האחרון משתתפים:הארי, רון,הרמיוני,וולדמורט, אוכלי המוות קטגוריה:הקרבהאחרון ומה שאחריו נכתב לאחר הספר: מי שקרא עד הספר הרביעי יכול לקרוא, לא נחשפים כאן שום פרטים על הספר השישי, מהספר החמישי מוזכרת רק המילה מסדרעוףהחול, שאותה ^-^מכירים מהכותרת זה היה ערב סגרירי, הארי רון והרמיוני לקחו הפסקה מעיניני המסדר, הם החליטו לצאת לסימטת דיאגון לקנות מספר מצרכים לשיקוי דוחה החרקים שהרמיוני הכינה. שערותיהם התבדרו ברוח הקלילה שנשבה לעברם, זה היה ערב נעים למדי. מחשבותיו של הארי על נקמתו כמעט והתאדו כליל מראשו, זו היתה הפעם הראשונה מזה זמן רב, שהוא היה כה רגוע. לפתע, נשמע קול צעקה וניראה ברק בשמים, החל לרדת גשם, האורות שהאירו את סימטת דיאגון כבו בפתאומיות, חשכה נפלה על הכפר. אנשים החלו לרוץ, כמחפשים מקום מסתור. הארי לא הבין תחילה על מה כל המהומה, בסך הכל שינוי קיצוני במזג האוויר, זה לא היה דבר כה יוצא דופן. הוא הביט בהרמיוני, שתפסה עתה ברון, על פניה התפשטה הבעת פחד, רון הצביעה לעבר השמים, הם היו שחורים והדבר היחיד שהאיר את הסימטה, היה הסימן האפל של אוכלי המוות, שהפעם היה עשוי אש. שלושתם החליפו מבטים, הם הבינו מה פשר הדבר. כפי שאמר להם פעם מודי, "הנורא מכל יקרה כשלא תצפו לו". וכך היה באמת. הארי היה שלוו מאי פעם באותו היום. הארי הביט במעלה הרחוב, הוא היה ריק מאדם. המיוני, לקחה את שרביטה וקראה "לומוס", כך עשו גם רון והארי, אור נדלק בקצה השרביט, התמונה הכללית החילה להתבהר. הם ראו קבוצת צללים מתקדמת לעברם ממעלה הרחוב. לא היה צורך במילים, שלושתם ידעו במי מדובר. הם התכוננו לכך זמן כה ר.ב כשלושים דמויות בברדסים הקיפו אותם. הדמות הגבוהה עמדה במרכז, הארי לא יכל לטעות, זה היה הוא, זה היה וולדמורט. וולדמורט הסתכל לעבר אחד מאוכלי המוות שלו, וזה הצביעה בשרביטו לעבר הרמיוני, רון הבין מה קורה, הוא הקדים את אוכל המוות וצעק "אקספליארמוס", שרביטו עף מידיו, וולדמורט ניראה זועם על העובדה שאוכל המוות לא הצליח לגבור על ילד. הארי צעד קדימה, זה היה הקרב שלו. מחשבותיו התבלגנו, הוא היה בטוח שברגע שיעמוד מול וולדמורט הוא יתקוף ללא היסוסו, אך לא היה כך הדבר ברגע האמת. הוא לא היה לבד, רון והרמיוני היו איתו, הוא לא רצה שעוד שני אנשים ימותו בגללו, היה עליו לחשב כל צעד וצעד. הוא הביט בוולדמורט, ועשה עוד צעד לעברו, באותו הרגע וולדמורט הרים את שרביטו וכיוון אותו לעבר רון, הוא צעק "אבדה קדברה", הבזק אור ירוק יצא משרביטו, ספסל שעמד מאחורי רון התנפץ, רון נפל על ...צידו, ראשו פגע באבן, הוא לא הארי חש אשמה, אם רק היה ערני יותר, כפי שמודי תמיד אמר לו, הוא יכל למנוע הרג נוסף, יותר מידי אנשים נהגרו בשבילו ובגללו. הוא הרים את שרביטו, וולדמורט הסתכל עליו ועשה את אותה הפעולה, אך מישהו היה זריז מהארי. הבעת פניה של הרמיוני היתה חסרת כל רגש, היא כיוונה את שרביטה לעבר וולדמורט וקראה "אבדה קדברה", אור ירוק חזק יצא משרביטה, פגע בוולדמורט, הוא עף כמה צעדים אחורה. וולדמורט הספיק לסובב את ראשו לעבר הרמיוני, הוא ראה אותה, עיניו התבלטו, הוא נפל אחורה, דומם. אוכלי המוות ניראו המומים, חלקם החלו להתעתק, חלקם עוד נישארו שם עומדים, המומים לראות את הקוסם האפל והחזק של כל הזמנים, מת. אף אחד מהם לא ניסה לפגוע בהארי או הרמיוני, הם היו מבולבלים מידי. הארי שם לב שהוא עמד בלי להזיז אף שריר. הוא ראה איך אוכלי המוות הנותרים מתחילים להתעתק מהמקום. הוא ראה איך שרביטה של הרמיוני נפל מידה, היא רצה לעבר רון, מבטה נח עליו מספר שניות ואז לאחר היסוס קצר היא הניחה את ידה על פניו. דמעה החלה זולגת מעינה. היא רכנה על גופתו של רון, מחבקת אותה "רון, הו רון, א…אני…אני…אני..אוה…אוהבת אותך… הו רון, למה לא אמרתי את זה קודם?" הארי התקרב להרמיוני, הוא לא יכל לעכל את מה שקרה,חברו הכי טוב שכב שם בלי לנוע. הוא התקרב לעבר גופתו, הארי נגע ברון, משהו מוזר ניראה לו, הגופה עדין היתה חמה, להבדיל מגופתו שלסדריק בשנתו הרביעית בהוגוורטס. הארי לקח את פרק ידו של רון והצמיד אליו את שתי אצבעותיו. לרון היה דופק, הוא חשב שהתרגשותו היא זו שמבלבלת את חושיו. הארי חש שמשהו זז בתוך ידו, הוא חשב שראה את ידו של רון זזה, אך זה בלתי אפשרי, 'רון מת!' חשב הארי לעצמו. הוא הרגיש את התזוזה שוב, הוא התסכל ברון שהניעה את ידו. "רון! הו רון! רון, אני כל כך..רון!" קראה הרמיוני. הארי לא טעה רון אכן היה חיי!

JuliaM1

New member
המשך-פשוט היה קצת ארוך

למחורת בבוקר הרמיוני והארי הלכו לבקר את רון בבית החולים על שם הקדוש מנגו. הם מצאו את רון בחדר פרטי משלו, והמון אגרטלים עם פרחים מסביבו. הוא ראה שאדון וגברתויזלי הקדימו אותו, הפעם הםלאאמרו להארי דבר, הם יצאו מהחדר ונתנו להם רגע לבד. "היי" אמר רון בקול חרישי. הרמיוני חיכה, היא נראתה מאושרת. "ר…רון, חשבנו שאתה מת!" אמר הארי, ואז ניזכר בנפילתו הלא שיגרתית של רון, נפילתו על אבן וניפוץ הספסל מאחוריו. "כן…כניראה שהקללה פיספסה אותי, חשבתי שאני יכול ליפול הצידה כדי לברוח, אך ראש שלי פגע במשהו, בטח אחד מאוכלי המוות הטיל עלי קללה או משהו כזה…"אמר רון ונגס בתפוח שלו. "לא…הראש שלך פגע באבן..רון…"אמר הארי. "טוב…העיקר שאני פה, לא?" אמר רון וחייך. "פשוט איבדת את ההכרה למספר דקות". אמרה הרמיוני והסמיקה. "אז לא תספרו לי פרטים, מה קרה שם הארי. אמא ואבא לא רצו להגיד לי מילה!" אמר רון והסתכל על הארי, "ניראה לי שהם לא יודעים כלום, טוב, ניראה לי שאף אחד לא יודע כלום מלבד שניכם…הרחוב היה חשוך, ואני…טוב ראיתם מה קרה לי!", רון ראה את הארי והרמיוני מחליפים מבטים. "אתם ניראים מוזרים, מישהו מת שם?! קדימה הארי!תספר לי איך הרגת אותו!!!" קרא רון! הארי הסתכל על הרמיוני ואמר "הרמיוני הרגה אותו" אמר הארי חרישות, רון הסתכל עליו במבט מבולבל, "כשקפצת להגן עליה, ואחרי זה וולדמורט שלח עליך את הקללה,היא חשבה…"המשיך הארי, אך הרמיוני קטעה אותו, "שאתה מת,רון", הוסיפה הרמיוני, והסתכלה לעבר החלון,מתחמקת ממבטו. רון ניראה המום. "וואו, אז יש לנו עוד גיבורה" הוסיף רון בפה פעור. "טוב, במחשבה שניה, רון," המשיך הארי, "אתה היתה ילד שניצל מהקללה האסורה, בלי שאף אחד ימות למענו, הרמיוני הרגה את הקוסם האפל, ואני, טוב אני רק עמדתי שם…" אמר הארי וחייך קלות. "הו,הארי! אתה ניצלת ממנו פעמים כה רבות, אם, אם ל..לא אתה, כולנו בוודאי הינו מתים עכשיו!" אמרה הרמיוני והסתכלה עליו, הארי לא הביט בה, הוא הפנה את מבטו לעבר הדלת, הוא חשב שראה שם את לופין, הארי ביקש את סליחתם ויצא מהדלת, כשהמחשבה אם רון שמע את מה שהרמיוני אמרה לו אתמול בערב מהדהדת בראשו. רון והרמיוני נשארו היחידים בחדר. "הרמיוני?"| אמר רון והסתכל עליה, "את…את באמת התכוונת למה שאמרת אתמול בערב? או ש…או שזה היה..ר…ר..רק כי חשבת שאני מת?" המשיך רון כשעיניו מסתכלות עליה. הרמיוני הסמיקה, פניה היו אדומות יותר משערותיו של רון, היתה דקת דממה. "אני מניח שהשתיקה שלך אומרת הכל…" אמר רון והסתכל על הריצפה, הוא הסתובב לעבר אגרטל שעמד על השידה ליד מיטתו, לקח משם פרח, והסתובב בחזרה להרמיוני. מבטה עדין היה מושפל. רון הושיט את הפרח לעבר הרמיוני, ואמר "טוב, אם כך אני מניח שאת מסכימה להיות חברה שלי, לא?". היא הסתכלה עליו, וחיוך התפשט על פניה. "ממ…טוב ניראה לי שהיום את לא ממש בקטע של לדבר, הא?" אמר רון, חייך והרים את הגבה הימנית שלו. הרמיוני התקרבה אליו, פניה היו כל כך קרובות לשל רון עד שהיא יכלה לספור את הנמשים על פניו. הם התקרבו…ו... הארי עמד ליד פתח הדלת, הוא בידיוק בא להיכנס אך החליט שלא להפריע. מהנשיקה המאוד צמודה שלהם הוא הבין שכמה מהם ישרו את ההודרים בינהם. פאן פיק זה ניכתב עבור האתר www.wcorner.tk כל הזכויות שמורות

קטרפי

New member
האמת ../images/Emo110.gif

לא אהבתי במיוחד. את משתמשת מצד אחד בשפה ספרותית, ומצד שני במילים כמו "התבלגנו." (נכון שאני בעצמי כתבתי פעם פיק בשפה מדוברת אבל צריך להחליט באיזה שפה לכתוב, לא להשתמש בסמטוכה של ספרותית ומדוברת. רק ההתחלה הייתה ממש יפה, זה נישמע כמו משו בסגנון המערב הפרוע

The Walrus

New member
אממ... לא משהו.

אני איכשהו דמיינתי את הקרב הסופי כקרב של הארי לבדו, קרב ארוך שידרוש מהארי את כל כוחותיו, קרב שלא יגמר בקללה אחת, שוולדמורט ילחם, והפיק שלך ממש לא כזה. כל הקרב וולדמורט לא מוציא מילה, וגם הארי לא. זה קצת... איך לומר... מוזר. בכל מקרה, לא ברור לי אם קראת את הספר השישי, אבל אם כן - תקראי שוב את הפרק "הורקרוקס", כי פספסת כמה נקודות חשובות מאוד... קללה אחת לא תהרוג את וולדמורט. אם לא... טוב, תשכחי ממה שאמרתי.

yaelooly

New member
מוזר ביותר

1. יש משהו קצת לא מובן ברצף הארועים. 2. כשהארי חושב שוולדמורט הורג את רון "חש אשמה, אם רק היה ערני יותר, כפי שמודי תמיד אמר לו, הוא יכל למנוע הרג נוסף"
??? רון היה החבר הכי טוב שלו!!! זה נשמע יותר כמו תיאור של קרב שוולדמורט עושה עם הארי ותוך כדי הוא הורג אנשים שלא מוכרים להארי- התחושה היתה נכונה. 3. הרמיוני הורגת את וולדמורט? זה היה לא ברור ביותר!

JuliaM1

New member
תגובה לכולם

בגלל זה קוראים לזה פיק. זה סיפור דימיוני, מה שנחמד מצידי אם יהיה בסוף. ולאלה מכם, שאמרו כי לא קראתי את הספר השישי. כן קראתי, הרעיון יכול להיות בכל זמן, גם אחרי הספר השישי, אחרי שהם אספו את כל ההורוקרוקסים וגם לכאלה שלא קראו את הספר השישי-זה מה שיפה פה. יש הבדל בין לא לאהוב את הרעיון-הרעיון קצת יוצא דופן, כי הקרב האחרון היה אמור להיות שמור להארי, בסך הכל עשיתי פה משהו קצת שונה. לגבי המילה "התבלגנו", תציעו אפשרויות אחרות אולי הן יהיו יותר טובות, בנתים אני לא רואה שום תחליף למילה "התבלגנו". כל מי שכתב שהוא לא אהב עד עכשיו לא אהב את הרעיון שהקרב לא היה של הארי-מבחינת המצעת התוכן הרעיון היה נחמד לדעתי, עוד לא ראיתי משהו דומה לזה, כך שזה די חדש. בסך הכל זה היה אמור להיות משהו קליל ונחמד.

JuliaM1

New member
ועוד תוספת ששכחתי

יש פה רעיון ניסתר, כדי להרוג מישהו צריך ממש לישנוא, וזה שהרמיוני הצליחה להרוג את וולדמורט רק אומר עד כמה היא אהבה את רון, רמת הכעס שלה עברה את זו של הארי.

ToryMaster

New member
פרסמת את זה בפורום פאנפיקים?

אולי שם יצליחו להסביר לך את חשיבות הנאמנות לקאנון ולדמויות.

JuliaM1

New member
תגובה

פרסמתי את זה באתר אחר, וקיבלתי תגובות לאי מייל. רציתי לפרסם כאן. אני לא מעונינת לפרסם גם שם. אני לא רואה שום דבר רע במה שכתבתי, סך הכל קצת דימיון מורפח (ולא לא המצאתי משהו גרנדיוזי). כותבים גם פאן פיקים של סיפורי אהבה בין הארי לקראקו וזה גם לא כלול בקו עלילה של רולינג. אם אתם לא אוהבים את מה שכתבתי על הרמיוני זה דבר אחר, באופן הכתיבה ובמה שכתבתי אין שום דבר פסול-לא לאהוב את הרעיון זה בסדר גמור, אבל להגיד שמה שכתבתי פסול?

ToryMaster

New member
לא קראתי את הפיק

אל תייחסי למה שאניאומרת הבעת ביקורת או דעה, קיי? מה שאני אומרת [ואני לא יודעתאם הפיק שלך סותר את זה], זה שלמרות שזה פאנפיק, ולא הסיפור עצמו, חייבת להיות נאמנות כלשהי להגיון של העולם, אם מישהו כותב סתם סיפור ומשתמש בדמויות או בקו העלילה הכללי של רולינג, אבל מתעלם מחוקים חשובים בספר [מתים לא שבים לחיים לדוגמה, או דברים שקרו] בשביל לכתוב מה שבא לו, זה כבר לא פאנפיק בעיני. מבינה? פאנפיק זה סיפור שמבוסס על היצירה המקורית, אבל הדמויות בפיק חייבות להיות נאמנות למציאות שבספר ולאיך שהדמויות היו מתנהגות בו. הארי לא יכול להפוך למטאמורפגוס רק כי בעולם של הכותב הוא החליט שלא משנה שרולינג אמרה שזו יכולת שנולדים איתה - הוא רוצה שזו תהיה יכולת נרכשת.

JuliaM1

New member
תגובה

שניה, אז על מה בידיוק את מדברת, אם לא קראת את פיק? איך את יודעת עד כמה היתי נאמנה לקאנון?! כן היתה פה נאמנות לטקסט, אומנם הארי צריך להיות זה שילחם מול וולדמורט אך מה רע בזה שלא הוא זה שיהרוג אותו? אני יכולה לשחק בפרט הזה. לגבי מי שטען שהיתי צריכה לקרוא את השישי, אז כן קראתי והיופי בסיפור הזה שכל אחד לא משנה אחרי איזה ספר (הרביעי ומעלה) יכול לקרוא אותו ולהבין. קו העלילה יכול להיות גם אחרי שנהרסו כל ההורוקרוקסים והוא גם מובן לאלו שלא יודעים עליהם דבר. כך שאין פה שום דבר פסול!

ToryMaster

New member
בדיוק מה שביקשתי שלא- עשית

לא התייחסתי אלייך אישית, דיברתי בכלליות באוויר.

למעלה