פאן בורד

sem haher

New member
פאן בורד

חאיר 3 שנים על שורט בורד החלטתי לעבור ל-פאן בורד ,כמה פאן בורד במצב טוב צריך לעלות ? בתודה מראש.

n i s s

New member
פן בורד

תראה להשיג פן בורד במצב טוב ושגם לא יעלה לך כמו מכונית משפחתית חדשה די קשה להשיג למוסה ולניר אין כמעט בכלל חפשתי במשך חודשיים ולא מצאתי אבל לאורן מסקשיון אולי יש כי הוא היה מתחרה על פן בורדים . וממנו הבאתי את שלי תתקשר אליהם לפני שאתה נוסע הטלפון : 03-5182240 גלשן במצב טוב צריך לעלות בין 1100 ל1400 ש"ח אני יודע שזה יותר יקר משורט אבל זה בגלל שאנשים שגולשים על פן בורד לא מחליפים אותו כל הזמן כמו גולשי שורט -

sem haher

New member
תודה אחי

אני אתקשר אליהם לשאול ... אבל בשביל לא להתרושש לגמרי אני מעוניין לעשות עיסקת חילופין בין השורט שלי להוסיף קצת כסף ולהמיר לפן מכיר אולי מישהו שעושה עיסקה כזאת

sem haher

New member
תשובה

הייתי מעדיף שמישהו שיש לו כבר הרבה זמן פאן בורד יכתוב על זה אבל מכיוון שאפאחד לא הגיב אז אני אגיב : ובכן פאן בורד זה גלשן קצת יותר גדול מגלשן רגיל (קצר) ויותר קל לתפוס איתו גלים ולגלוש עליו ,ככה שלמתחילים הוא יותר קל מי שמחפש גלישה על הגל נטו פאן בורד זה ה -ד ב ר ! החסרון הוא שמי שמחפש יותר ביצועים (תרגילים וכאלה ) יעדיף את השורט בורד

n i s s

New member
פן בורד ../images/Emo91.gif

אחי כל חנות כולל סקשיון עושה טרייד אין עכשיו ההבדלים בין פן בורד לשורט . פיזית הפן בורד יותר גדול ויותר עבה ובגלל זה הוא יכול להציף יותר משקל בנוסף לזה האורך שלו נותן לו יותר יציבות על המים גם בישיבה וגם בעמידה אבל עם השורט בורד אתה יכול לעשות דאק דייב יותר בקלות ואחרי שאתה עומד ותופס פינה הוא יותר זריז ואפשר לעשות איתו יותר תרגילים על הגל . ובנוסף שורט משומש עולה בערך שליש ממה שעולה פן בורד משומש . אני התחלתי לגלוש בגיל יחסית מבוגר ( 23 ממש ענתיקה ) ובנוסף לזה הגובה שלי הוא 1.80 ככה שלהשיג שורט שיתאים לה היתי צריך גלשן לפחות 1.95 שזה קצת בעיה להשיג . לי אישית יותר נוח לגלוש עם הפן כי כשמו כן הוא גלשן לכיף

למעלה