פאן ארט שציירתי

ChOcOlAtE gIrL2

New member
מהמםםםםם../images/Emo9.gif

יפההההה איזה כישרוןןןן

היי../images/Emo60.gif

כבר קיבלת הרבה תגובות, אז השרשור לא ימחק, וגם הציור שציירת לא מספלייר מדי. ועדיין - כל מידע לגבי התוכן של הספר השישי - לא משנה אם את כותבת את זה במילים או מציירת - חייב להיות מסומן באייקון
. בפעם הבאה הודעות ימחקו, וחבל

JuliaM1

New member
תגובה

או קי, סליחה, חשבתי שספוילר הכוונה רק לפרסום תכנים מהספר השישי. אבל בכל זאת, אני חושבת שזה לא ממש נחשב כספוילר מצידי, כי כתבתי שהציור הוא מהספר השישי, ולאחר מיכן הבאתי לינק-כך שאף אחד לא ראה את התמונה לפי שהוא קרא את ההודעה, והיתה לו האפשרות לא להרוס לעצמו.

אולי אני דפוק, אבל מה ספויילר בזה?

אני נגיד רואה את המשרד של דמבלדור או משהו.. מה ספוילר??

הקשיבו../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

כתבתי בתגובה שלי שזה לא ממש ספוילר, אבל כדי לא להכנס לדיונים מעצבנים של מה כן ספוילר ומה לא, אם יש את החשש הכי קטן שיש ספוילר - עדיף לסמן באייקון
דיברתי בכלליות.

זה רמז חזק לספוילר ../images/Emo58.gif

בספר החמישי, בפרק מיד אחרי מותו של סריוס, כשדמבלדור מדבר עם הארי, יש בדיוק את אותה התמונה של המשרד, ודמבלדור יושב שם. בספר ה-6 אחרי מותו של דמבלדור הכסא ריק כל מי שראה את התמונה בספר ה-5 מיד מבין שמשהו גדול מאוד השתנה. הריק של הכסא צועק

JuliaM1

New member
תגובה../images/Emo58.gif

העינין הוא שהתמונה לא מצורפת ישר, יש לינק, כך שאחרי שהאדם קורא שזה ציור מהספר הישיש הוא יכול לא לפתוח את ההודעה. יש התרעה מראש. ובכלל, המנהל כבר אמר את זה, הסיפור נסגר-אויש אני מצטערת שהגבתי לזה מהתחלה. ספוילר או לא!

היא מנהלת (לא מנהל)

אני לא הגבתי לך, הגבתי למוכר סימס... ההסבר שלך בסדר, רק הסברתי למוכר סימס למה אפשר לראות בזה ספוילר זה הכל יום יפה

the ror

New member
לא התכוונתי מבהיל במובן של מכוער

אלא פשוט הורוד הבוהק של התמונה...והחיוך המסנוור של התמונה...

למעלה