פאלם V מפגר בתאריך!?

lims

New member
פאלם V מפגר בתאריך!?

כבר המון זמן שהפאלם V שלי מראה תמיד תאריך של כמה ימים אחורה (אבל שעה נכונה), וכל פעם שאני מתקנת לו את התאריך הוא חוזר לסורו למחרת. reset מחזיר אותו למוטב מקסימום לכמה ימים. למישהו יש רעיון?..

לא מכיר את הבעיה ../images/Emo10.gif

אבל בואי ננסה לחשוב מה יכול להיות כאן א. בעיית תוכנה ב. בעיית חומרה את בעיית החומרה אפשר לשלול מיד. היות והפאלם מפגר ביום ותמיד מראה את השעה הנכונה, אין זו בעיית חומרה (סוללה, לוח), היות ובמקרה הזה, השעה הייתה משתנה כל פעם. בעיית תוכנה - האם יש לך תוכנה חיצונית אשר קובעת את הזמן בפאלם? לי למשל הייתה פעם תוכנה אשר חישבה מחדש את הזמן הנכון אחרי כל ריסט, האם יש לך משהו כזה בפאלם? תוכנה חיצונית לשעון אשר יכולה לשנות את הזמן (במידה ויש לך אפשרות לקבוע זמן בפנים), נסי להוריד אותה אם זכרוני אינו מטעני, דומני כי נתקלתי בפורום הישן בבעיה דומה, האם ניסית לגבות את התוכנות ולעשות הארד-ריסט? (שמוחק את כל התוכנות ששמת בפאלם מאז ומעולם)?

lims

New member
ואני כבר קיוויתי..

לא ידוע לי על תוכנה כזו שמותקנת אצלי, ולצערי אפילו את האופציה של הארד ריסט כבר ניסיתי - נאלצתי לפנות לכלנית לקבל קוד כדי שהעברית תחזור לתפקד אבל הבעיה הזו חזרה די מהר :(

jack daniels

New member
אני יודע שזה פיתרון עקום,אבל...

במקום לפתור את הבעיה, אפשר לעקוף אותה... אני משתמש בתוכנת Backup Buddy, תוכנה מומלצת מאוד, שמבצעת גיבוי של כל הקבצים מהפאלם למחשב, בסיום כל סינכרון. בתוכנה יש אופציה של Enable Time Sync, שמכוונת את השעה והתאריך, ע"פ המחשב. מקווה שעזרתי...

_אלי_

New member
מה נותן ה- Backup Buddy?

לפני מספר חודשים שאלתי את השאלה בפורום IOL, גיל צ´פניק ענה שהתוכנה הייתה יעילה בתוכנות הדסקטופ הישנות, ואילו הגירסאות החדשות מכילות פונקציות דומות ואין בה יותר צורך. האם משהו השתנה מאז?

פעם היתה לי בעיה כזו

לפני כשנתיים היתה לי בעיה כזו ואז אם אינני טועה התקשרתי לתמיכה של כלנית וקיבלתי מהם בדואל קובץ להתקנה בפאלם שפתר את הבעיה זה היה באחד הגירסאות הישנות של העברית אולי תנסי להוריד מהאתר של כלנית את הגירסה האחרונה של העברית כולל הלוח שנה אודי חמודי

למעלה