פאלם תראפי

blue skies

New member
פאלם תראפי

שלום ובוקר טוב לכולם אני מנסה לחפש מקום/מורה אשר מלמדים את נושא הפאלם תראפי. אתמול בערב הייתי ביום היכרות במכללת מהות בנושא כירולוגיה, המידע וההסברים שניתנו היו מאוד מעניינים אבל מדובר רק באבחון דרך כף היד בעוד שאני מתעניינת גם בטיפול ולא רק אבחון. עשיתי קצת חיפוש בפורום אבל מצאתי רק דברים והודעות ישנות בנושא, וגם חיפוש בגוגל לא בדיוק עזר לי. הייתי שמחה לקבל המלצות או לשמוע על מקומות שייתכן ומלמדים את הנושא הנ"ל. שיהיה יום מקסים לכולם ושבת שלום

ladybug4NLP

Active member
אז ככה:

עד לפני זמן לא רב היה אפשר ללמוד פאלמ-טרפי ישירות ממי שגילה את השיטה, משה צוונג, אחד האנשים המדהימים ביותר שהיה לי הכבוד לפגוש אותו ולהיות תלמידתו (הייתי בקורס השני שנערך אי פעם בארץ כי משה התגורר שנים בארה"ב ובעיקר טיפל ולא לימד. כמו כן עשיתי בזמנו סרט לטלויזיה עליו כשביקר בארץ לצערי משה הלך לעולמו לפני מספר חודשים באופן פתאומי מהתקף לב בארה"ב אך נקבר בישראל. למרות שיש מטפלים בשיטה לא ידוע לי אם יש מורים (ובעיקר מוסמכים) לשיטה כי משה בהחלט עשה שינויים מסדנא לסדנא. חיפשתי את האתר שלו אבל כנראה הוא כבר לא פעיל. הקרוב ביותר שמצאתי הוא אתר שמפרט את רשימת המורשים לטפל בשיטה. אני לא יודעת עד כמה היא מעודכנת. http://www.find-help.us/certified-palmtherapists.php אני אעביר לך מסר בפרטי כדי שתוכלי לחפש מה שאת רוצה (אם יש) ובשם הסקרנות: מדוע דווקא פאלם-טראפי?

yoelnd

New member
ואוו....

היי אני בשוק שמשה נפטר. עברתי קורס אצלו - הראשון בארץ ברמת גן. אמנם עובד עם השיטה אך לא מעודכן כבר כמה שנים לראיה שמספר הטלפון באתר לא מעודכן (נייד.....). רק בריאות,

ריפוי דרך כפות-הידיים - משה צוונג ז"ל

משתתפת בצער המשפחה והעם בפטירתו של משה צוונג ע"ה. הכרתיו לפני כשלושים וחמש שנים, במסגרת פעילותינו בתנועת הצמחונים והטבעונים, עוד טרם פיתח את שיטת ה"פאלם תרפי" שלו - אכן, היה נבון מאוד ומוכשר ביותר ונחמד ומרשים. בשיחה - זה עתה, עם תלמיד מהקורס הראשון של משה צוונג ע"ה, בשם ד"ר חיים אורון (מכרי מזה עשרות שנים) - נודע לי, שיש המשך לדרכו. אחותו, עו"ד שירלי צוונג ירשה אותו ודרכה ניתן לדעת פרטים נוספים באשר ללימודי שיטתו. מספרי הטלפון שלה :- 03-5221897, 03-6768271 עו"ד שירלי צוונג מוסמכת להמשיך דרכו של אחיה ומצויה בענייניו. בברכת הצלחה ובריאות איתנה ורעננה ושבוע טוב ומבורך,
שלומית נצח

ladybug4NLP

Active member
שירלי וגם טלי (אחותו השניה) הן ממשיכות דרכו

לא ידעתי שהן גם מלמדות- כי הגב' שחיפשה רצתה קורס ולא טיפול. מה טוב שזה לא יישכח. נכון, חיים אורון למד איתי בקורס השני. איש מרשים במיוחד. לא ידוע לי שהוא עוסק היום בפאלם תראפי.-או כן? הוא פיתח איזו שיטה עם אשתו שוש אורון להרזיה - משהו עם צמידים ואת זה הוא מקדם

פאלם תרפי ותלמידים

אינני מכירה ממש את אחיונתיו של משה צוונג ז"ל. לגבי חיים אורון - כן, איש מרשים, חכם, נכון ומוכשר. לא, איננו עוסק בפאלם תרפי. הבנתי,שלמדתם באותו קורס ראשון. חיים חזר לעיסוקי הייעוץ העסקי ועוד וענייני פסיכותרפיה הוליסטית במספר מקומות. עזב את כל עיסוקיו מתקופת הפאלם תרפי וכו'. גם בנו האמצעי, שעסק בקוסמות מגיל צעיר - עזב את התחום לטובת עסקים אחרים. בהצלחה לכולם,
שלומית נצח

blue skies

New member
תודה לכולם על התשובות

אני אבדוק לגבי מספרי הטלפון שקיבלתי ואעדכן הלאה. ובנוגע לשאלה למה דווקא את זה האמת בלי סיבה מיוחדת כפי שכתבתי לליידי באג במסר אני בודקת בשביל אמא שלי. אמא שלי מתעסקת בתחום הרפואה המשלימה ורוצה ללמוד עוד דברים בתחום וכנראה היא פשוט מרגישה שזה מה שמתאים לה ושהיא רוצה ומתחברת עליו. לא תמיד לכל דבר יש סיבה שנראית לעין
שוב תודה לכולם

בהצלחה לאמך היקרה

ותמיד כדאי ללמוד מה שבא לנו ונראה לנו לאותה תקופה מתאים, מושך, מעניין ומעשיר את אישיותנו ובריאותנו. נאה מצדך - בת יקרה ונאמנה ומסורה - עזרתך לאמך היקרה. בהצלחה חודש טוב ומבורך סוף שנה נפלאה ותחילת שנה חדשה באהבה,
שלומית נצח

למעלה