פאלם נגד PPC

ניב נ

New member
פאלם נגד PPC

אני כרגע מתלבט בין קנייה של פאלם ל PPC המטרות הן מעקב של תזרים מזומנים עתידי, וטבלאות פשוטות (בקיצור דברים פשוטים שעושים באקסל). אנשי הפאלם הפנו אותי לכמה השוואות ובהן נראה שהפאלם עדיף. באתי לשמוע את דעתכם. אני מניח שאני לא הראשון שמתלבט בנושא. וקראתי גם דיון מעניין אצלכם. יש לכם אולי איזה קישור מעניין שנותן השוואה? פרט לזה איזה PPC מומלץ בגבול התחתון כמובן.

castroman

New member
../images/Emo26.gif

אנשי הפאלם לא יגידו לך בחיים שפוקט פיסי עדיף מפאלם... והיתרונות של הפאלם זניחים... מכשיר מומלץ הוא הדל AXIM5 המצוין

Hellbeast666

New member
האקסים יקר ...

יקר מדי יחסית לתכונות שהוא מחפש למה לא 1910 חביב וזול

ron20

New member
אם אקסל זה הסיפור

נראה לי שעדיף פוקט (לא צריך ממירים, למרות שאין גרפים ועוד מספר תכונות) אני משתדל להיות אובייקטיבי, כי לדעתי ברמת המחירים של הפוקטים היום ממש אין סיבה לקנות מכשיר מבוסס פאלם OS

mikeoreli

New member
תראה

ההבדל בין הPPC לפאלם הוא יחסית גדול. אם יש לך את הכסף אז המתחרה היחיד שיכול לביות שווה לPPC רגיל זה הטסוגטסון C שעולה הרבה כסף, והוא דומה באיכויותיו לPPC רגיל, רק שעולה פחות. חוץ מהמכשיר הזה, פאלם הוא ארגונית משוכללת. דרך אגב, אתה חושב שאתה תשתמש רק באקסל, אני יודע שברגע שתראה את היכולות של הPPC תתחיל לשמוע בו MP3 ותאכסן בו תמונות מהמצלמה ותגלוש דרך השן-כחולה או WIFI. אני ממליץ לך ללכת לחנות "הנדי" בדיזינגוף סנטר בקומה I מול הסופר פארם ותוכל לראות ולהרגיש מה יותר מתאים לך, ואם תרצה תוכל גם לקהות שם, רק שתדע שהמכירים יחסית גבוהים שם, אבל השירות מעולה !!! לדעתי זה הפיתרון הכי טוב, כי במכשירים האלה, או שאתה אוהב אותם או שאתה שונא אותם.

ron20

New member
אני מכיר את כל ההבדלים

וגם את כל הסיפורים על ארגונית משוכללת ...והשרשור הזה נפתח כל שלושה ימים... האדון הגדיר מבחינתו שימוש ספציפי באקסל, פה לדעתי נגמרה ההתלבטות ... את כל השאר אפשר לקרוא בארכיון הפורום. בכל מקרה תודה על התגובה המפורטת.

למעלה