פאלם ופלאפון

חרמש

New member
פאלם ופלאפון

שלום, הגיעה אלי שמועה לפיה מפיצה חברת פלאפון מכשיר שהוא שלוב של טלפון סלולרי ופאלם. האם לשמועה יש בסיס? על איזה פאלם מדובר? האם יש לך סיון עם מכשיר זה? אם כן, מהו? אם לא, האם ידוע לך איפה אפשר לקבל מידע? רן

eligrt

New member
יכול להיות גם שאתה מתכוון ל.... ../images/Emo22.gif

IMAX של פלאפון, אל תתלהב, אמנם המכשיר יודע להכנס לאתרי HTML (או יותר נכון CHTML) אבל בפועל הוא לא ידידותי, הוא קטן, נטול פיצ´רים כמעט לחלוטין והוא בטח לא פאלם !!! !!!! (מנסיון, היה לי אותו לתקופה קצרה...) ואם נעבור כאן לנימה אישית, אני עדיין לא מאמין בשילוב של השניים פאלם שיהווה טלפון, הפאלם אמור להיות מחשב ידידותי ומשוכלל ככול האפשר ואילו הטלפון אמור להיות נוח וארגונומי (מעבר לכל הפיצ´רים שלו) ככל האפשר, נכון שזה מאוד נחמד לחבר את ההתקן לוויזור ולהפוך אותו לוויזור פון אבל "דחילרבק" זה כמו ללכת עם צלחת המחוברת לאוזן - מה זה הגודל הזה. לפחות בשנה שנתיים הקרובות עד שה 3G יכנס לחלוטין והטלפון באמת יעשה הכל אני לא רואה מוצר שיכול לשלב בצורה נפלאה ונוחה בין השניים

avivgr

New member
היה - PDQ של qualcomm

אני לא זוכר איך בדיוק רושמים את שם החברה אבל בכל מקרה: המכשיר שווק עד לאחרונה ע"י חברת פלאפון, הוא ממש לא היה מוצלח (2 מגה זיכרון, גדול וכבד). אם אני לא טועה פלאפון מתחילים (או שכבר התחילו לשווק דגם אחר של "פאלמפון". אביב נ.ב. יש לחבר שלי IMAX והוא בהתחלה התלהב ומהר מאוד ירד מהעניין ומכר אותו - מסקנה: סתם גימיק!

כלנית משווקת את Smartphone QCP 6035

של חברת קיוסרה. הייתי בכלנית שיחקתי עם המכשיר.גודל המסך קטן מדי לטעמי. המכשיר אינו צבעוני ורזולוציית המסך נסבלת. בכל זאת אם לא היו ברשותי פאלם + נייד סמסונג הייתי קונה את המכשיר לפני שנה. כיום אעבור רק לצבעוני ואני מחכה אולי לפאלםטלפון של סמסונג SPH-I300 היוצא לשווקים בארה"ב בחודש הבא או לטלפון אחר שיכלול "שן כחולה", לא יודע אני די מבולבל מהשפע ונדמה לי שזו תקופת מעבר שכדאי לעבור אותה. הבעייה היא שאת המשפט: זו תקופת מעבר שמעתי מאבי לפני 30 שנה - כל תקופה היא תקופת מעבר לתקופה הבאה....ומצד שני אני מוצא את עצמי יושב משחק עם מכשירים ומזיל ריר עד הפעם הבאה. דילמות אכזריות מחייו של חולה גאדג´ט.....החיים קשים.

למעלה