פאלם או IPAQ למשתמש חדש...

• פותח הנושא im2
  • פורסם בתאריך

im2

New member
פאלם או IPAQ למשתמש חדש...

שלום , אני רוצה לקנות את מחשב הכף יד הראשון שלי... כל כך הרבה דגמים/צבעים/חברות ומחירים ככה שהלכתי קצת לאיבוד... חשבתי ללכת על hp 1910 ... השימושים שלי יהיו בעיקר outlook , יומן ודברים בסיסיים כאלה. ואז שמעתי שאין הרבה תוכנות לipaq בקיצור ומאז אני מתלבט. אשמח על המלצות וכו'

castroman

New member
שטויות !

מי הטיפש שאמר לך שאין לו הרבה תוכנות ?! אתה מוזמן להיכנס לאתר www.pocketgear.com ולהתרשם ממגוון התוכנות הרחב מאוד (שלא נדבר על העושר של התוכנות בגרפיקה ובביצועים)... אם הצרכים שלך הם בסיסים ה1910 הוא בשבילך, אבל אני הייתי מחכה ל1940 שיעלה אותו הדבר ויתן אפשרויות רחבות יותר...כמו כן על ה1910 לא ניתן להתקין את מערכת הפעלה החדשה WM 2003 לעומת ה1940 שמגיע איתה...

im2

New member
השאלה כמה זמן לחכות ל1940 ?

האם מדובר בשבועות או חודשים ... ?

castroman

New member
תשובה ->

הוא יצא לשוק בחו"ל, בינתיים הוא לא נכנס לארץ בגלל הBT, אבל אולי משווקים פרטיים יביאו אותו, ברר בחנות הנדי או באתרי המסחר השונים כמו ליגד...

0uTl0oK

New member
פידל קסטרו

מה אתה שולח אותו לקנות BT אם השימוש בסיסי אין סיבה לקנות מכשיר עם BT והPPC2003 לא ממש ישנה לו... אני ממליץ כנס למכרז ותקנה 1900 ב1700 שקל...

castroman

New member
חח ->>>

תראה אם שניהם עולים אותו הדבר אז זה יהיה די טיפשי לקנות אחד פחות משוכלל... בכל מקרה אם הוא ירצה להתקין תוכנות חדשות הוא יצטרך PPC 2003...

0uTl0oK

New member
אם פידל צודק והמחיר זהה

ברור שכדי ללכת על המכשיר החדש + המעבד שלו קצת יותר מהיר לא פידל?

למעלה