פאלם או פוקט

hiki123

New member
פאלם או פוקט

יש לי פאלם VX. אני מעונין במחשב כף יד חדש. התקציב בסביבות 2000 ש"ח ללא מע"מ. 1. האם פאלם או פוקט ןהאם כדאי להמתין או לרכוש עכשיו. 2. אם פאלם אז איזה ואם פוקט מה עדיף. 3. מה בכלל היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסוגים (פאלם אני מכיר). 4. איזה מכשיר כדאי לרכוש. 5. היכן כדאי לרכוש. 6. אם פוקט, כיצד מסנכרנים אותו עם המחשב בבית / במשרד. 7. יש נרתיקי נשיאה יעודיים לפוקט? תודה מראש חיקי

ron20

New member
../images/Emo26.gif

תעשה חיפוש בפורום, זה נושא שעולה כל הזמן... ממליץ לך לשאול שאלה זהה בפורום פאלם (או יותר נכון לעשות חיפוש בפורום פאלם כי זו התשובה שאתה צפוי לקבל גם שם) אם יש שאלות ספציפיות שאל.

ברוך הבא.

לענין התקציב - זה תקציב מצוין לרכישת פוקט חדש. 1. אני אישית הייתי מעדיף פוקט. בסוף אוקוטבר משתחררת טכנולוגיה חדשה שנקראת בלוט', והיא מאפשרת תקשורת אלחוטית, כדאי לחכות לה. 2. יש כמה יתרונות בפוקט: 1) מערכת הפעלה תואמת מיקרוסופט - ניתן לפתח עליה ישומים בקלות יותר, וגם בשפות המוכרת (VB,C).. 2) כח - כמעט לכל מחשבי הפוקט יש מעבד חזק יותר מכל מעבד של פאלם. 3) אפשרויות הרחבה גדולות - לפוקט יש אין סוף שרוולים (מעין קרדל כזה) עם כל סוגי ההרחבות ההגיוניות. לסיכום: פאלם הוא רק עבור עבודה "עסקית" פוקט משלב מולטימדיה, בידור, וכמובן עסקים. 4. בכזה תקציב הייתי ממליץ לך לחפש באתרי המכירות הפומביות. 6 - בדיוק אותו דבר כמו הפאלם - עם עריסה/כבל. 7. בודאי!

hiki123

New member
פוקט או פאלם

1. תודה על המידע. 2. יש חנויות (לא וירטואליות) מלבד אופיס דיפו, בהן אפשר לראות וכמובן לקנות מכשירים ואמצעי עזר. (עריסות, נרתיקים וכו'). 3. איזה אתרים מומלצים לרכישה ברשת. 4. דגמים מומלץ של פוקט (בתקציב המוצע). תודה חיקי

roberto3950

New member
הכי נכון שתכתוב מה הדרישות שלך

ולמה אתה צריך את המכשיר. ואז ננסה למקד תשובה מדוייקת יותר כי לכל מכשיר היתרונות שלו.

hiki123

New member
פוקט או פאלם

אני צריך את המכשיר לשימוש עסקי ופרטי. עסקי - אני משתמש בו כיומן פגישות, לוח שנה, ספר טלפונים דואר וכו'. כיום (יש לי פאלם VX) אני מסנכרן אותו עם המחשב שלי במשרד וכך אני מתעגכן בלוח הזמנים המתוכנן שלי, בהודעות והערות שלי ושל המזכירה שלי ובפגישות שמתוכננות ע"י עמיתים. כמו כן הייתי לוקח חומר לישיבות אבל זה לא אותו דבר כמו לקחת מחשב נישא. (האם הפוקט עונה על הדרישה (מסמכים לישיבות בחוץ) היה יכול להיות נחמד עם היה מכשיר עם אפשרות להקלטת תיזכורות (כמו טיפ מנהלים דיגיטלי). רעיונות ו"דברים לעשות" עולים בראש דוקא בנהיגה ואז אין אפשרות (בפאלם שלי היום) לרשום (זה מסוכן בנהיגה) וכמובן שהדברים נשכחים ורעיונות מתבזבזים. כמובן שלפעמים בישיבות משעממות, נסיעות וכו' אני גם משחק במשחקים. לא היה לי עד היום לא מולטי מדיה ולא MP3 כך שאני מעריך שאים היה גם הייתי שומע מוזיקה בנסיעות (רכבת,טיסות או מחבר לרדיו ברכב אם אפשר). חשוב לי, אם אפשר, לקבל המלצות על דגם מסויים ומקופ לרכישה מלבד אופיס דיפו שהמבחר שלהם מצומצם ואין להם ציוד נלווה לפוקט (למשל נרתיקים וכדומה). תודה מראש חיקי

ron20

New member
לפי רמת השימושים שציינת ...

כל פוקט פי-סי יעשה את העבודה ... כל התכונות שרשמת (יומן, MP3 , טייפ מנהלים וכו) ועוד .. מובנות במערכת ההעפעלה. העניין הוא ש"עם האוכל בא התיאבון" יש תכונות נוספות וכדאי שתשים לב גם אליהן: - תקשורת אלחוטית (שן כחולה / Wi-Fi) - אפשרויות הרחבת זיכרון - אפשרויות הרחבה שאינן זכרון (שרוולים, מצלמות דיגיטליות וכו...) בקיצור, אם אתה סגור על רמת התרישות שרשמת, ממש אין הבדל בין המכשירים בשוק נשארו רק שיקולי מחיר, יצרן מועדף ויופי חיצוני ...

ron20

New member
המשך לאפשרויות הרחבה נפוצות ...

אפשרויות הרחבה נוספות שאינן זכרון: - GPS - סים GSM - כרטיסי PCMCIA יש עוד המון ....

hiki123

New member
פוקט

תודה על התגובה המהירה אז בכל זאת בתקציב של כ 2,000 ש"ח ללא מע"מ. איזה פוקט והיכן הכי כדאי לרכוש, אותו ואת המוצרים הנלוים. עברית (איזה), עריסה לטעינה וסינכרון ונרתיק נשיאה להגנה על המכשיר. האמת היא שאפשרויות התקשורת פחות מענינות אותי. מה גם שאני מנוי של פלאפון (מהעבודה, כך שאני לא יכול מחר לעבור לחב' אחרת) ועד כמה שאני מבין אין לפלאפון תמיכה בכל התחום הזה. תודה חיקי

ron20

New member
נראה לי ש

1930 HP ... או משהו בסביבה יהיה טוב ... (יש גם del) יש בהנדי דיל של מכשיר 1910 + נרתיק קשיח + זיכרון 128 ... תראה אם יש דיל דומה עם 1930. כל מכשיר בא עם עריסה או כבל ובמידה ואתה רוכש בארץ אז סביר שגם עם עברית שאגב לדעתי סוג העברית בהחלט מהווה שיקול בקנייה. חפש בפורום את ההבדלים בין איירון ל PDAC (עברית) ויהיה לך יותר קל להחליט.

למעלה