פאלם או פוקט PC

nadavf1

New member
פאלם או פוקט PC

אני בטוח שהנושא נטחן, אבל אני לא רוצה לעשות על זה דוקטורט. לשימוש שוטף של יומן, ניהול ספר טלפונים, הורדת מסמכים מ-PC, עברית נוחה - חובה. לא הכרחי - הקלטת קול והצגת תמונות - על מה כדאי ללכת ? תודה.
 

nadavf1

New member
אוופס

הבנתי שיש גרסאות של מערכת הפעלה (לפחות בפאלם) שיש להן בעיות עם עברית. אני זקוק לעברית שתעבוד טוב. שוב תודה
 

2cookie

New member
תמונות- פאלם לוקח בגלל המסכים

מסמכים- פוקט לוקח בגלל העברית יכולות ניהול זמן ואנשי קשר- של הפוקט היה יותר לטעמי והסנכרון מתבצע ישירות עם אאוטלוק. הקלטת קול- רוב הפוקטים ייבצעו את זה טוב יותר מפאלם. אם אתה מחפש על המלצה למכשיר ספציפי- אני ממליץ על פוקט, מה התקציב?
 
פוקט

זה לא מדויק שהפאלם לוקח בגלל המסכים! כבר היום יש פוקט עם מסכים הרבה יותר טובים מאשר הפאלם הכי משוכלל T3 ועוד חודש יצאו פוקטים חדשים ורבים עם מסכי VGA שעדיין אין בפאלם. בתור מי שעשה את המעבר מפאלם לפוקט אין מה להשוות בכלל והפוקט עדיף כמעט מכל היבט, אמנם אפשר לעשות הכל כמעט עם הפאלם אך הכל יותר אינטואיטיבי עם הפוקט ולא צריך מליון תוכנות צד שלישי ואין בעיות כמעט עם העיברית בעוד בפאלם יש צרות עם העיברית. בכלל בעולם נתח השוק של הפאלם הולך ויורד ואילו זה של הפוקט הולך ועולה.
 

2cookie

New member
נכון אבל לצערי לא כולם חושבים כמוך

וממשיכים לדבוק בדעות קדומות. באשר למסכי VGA- טושיבה E800 הוא בהחלט לא מענה לכל אחד.
 
עוד חודש/חודשיים יהיו הרבה מכשירים

HP יוצאים עם מכשיר בעל מסך VGA כנ"ל אסוס, דל ואחרים. גם היתרון הזה של הפאלם הולך להעלם. מעבר לזה סוני הודיעה שהיא מפסיקה את שיווק הפאלם מחוץ ליפן עקב ירידה של 48% במכירות. כך שכל שוק הפאלם עומד לחוות טלטלה. מעבר לזה עשיתי השוואה עם חבר שיש לו פאלם T3 והפוקט שלי שם אותו בכיס הקטן למרות החסרון במסך. בכל מקרה כש HP יצאו עם מכשיר ה VGA שלהם אהיה כנראה בין הראשונים לרכוש אותו
 
למעלה