פאלם או פוקט?

AYELET1

New member
פאלם או פוקט? ../images/Emo3.gif

מקצועיות עיתונאית תודה לעמרי האוזר שההעביר לי את הלינק המשעשע הנ"ל לא פעם נתקלים בבורות מדהימה של עיתונאים. בואו נסכים שהם אינם מומחים בכל תחום- אבל מי שלא מכיר תחום מסויים, שלא יכתוב עליו (או שיתן לבדיקה למי שכן מומחה)!!! והדבר מורגש בתחומים שונים. אותי זה מרגיז

mikeoreli

New member
מי שמאמין לעיתונאים...

מישהו בכיר בקהילת המודיעין אמר לי לקחת את מה שכתוב בעיתונים בעירבון מוגבל. לא אומרים שם את כל האמת ורוב הכתבות בכל העיתונים מגמתיות במקרה הטוב ובלתי מקצועיות במקרה הרע. הבעיה היא שזה קורה בכל העולם.

bercko21

New member
זה אומר שעכשיו החברות יתנו אחריות

גם למסכים שבורים? או שזה חד פעמי וכל פעם יצטרכו לתבוע?

mikeoreli

New member
לא.

אם חס וחלילה יישבר לך המסך והחברה לא תסכים לתקן זאת כחלק מהאחריות ותתבע אותם. אז תוכל להשתמש במקרה זה כתקדים משפטי. הקטע הוא שרוב החברות מספקות נרתיקים לכל מכשיריהן והנרתיקים האלה מגנים ממקרים של שבר שנוצר כדרך אגב. לכן, אם יש לך מכשיר שקבלת איתו נרתיק והמסך שלך נסדק או נשבר כתוצאה מפעולה כלשהי ישנו סיכוי קטן מאוד שיקבלו את התביעה. בכל אופן, יש מעט מאוד חברות, אם בכלל שנותנת אחריות לשבר של חלקים. האחריות ניתנת על תקלות כאלו שברור שהיצרן אשם ולא הצרכן. בעיות שנוצרו מייצור לקוי או מאורך חיים קצר של חלקים.

Blueye1

New member
לאחר המקרה אני מאמין שסוללת עורכי

הדין של חברת HP תתקן בהתאם את כתב האחריות שלה ותציין במפורש כי אין אחריות על המסך ושברים בו גם אם הלקוח לא התרשל.

למעלה