פאלגאין VST תופים.

Kfitzi

New member
פאלגאין VST תופים.

מחפש המלצות לפאלגין שנותן סאונד תופים אמיתי ואיכותי. בנתיים אני משתמש בהייפרקאנבס. מחפש משהו קצת יותר רציני מזה. חשוב לי שיהיה סאונד ראליסטי, עם אפשרות שליטה. מישהו מכיר? כמובן שאני אשמח למחיר יחד עם ההמלצה, במידה ואין אני אסתדר לבד. תודה אנשים.

HeavenlyB

New member
BFD של FXpansion

עולה $329 באתר שלהם. אני שמעתי הרבה שבחים על הסאונד הריאליסטי, למרות שלי עצמי אין את הפלאגין.

sam13

New member
אם אתה עושה רוק

אז יש לך את battery של נייטיב אינסטרומנטס שזה בעיקרון סמפלר אבל נייטיב הוציאו במיוחד סאונדבנק עצום של דגימות תופים ואתה מקבל דגימות של המערכות הכי שוות שיש בסאונד נקי,בלי אפקטים ובלי בטיח מה שהופך את זה לריאליסטי, אפקטים תוסיף עצמאית...זה נקרא battery studio drums

alt loc

New member
אני חושב

שצריך הסבר כדי לעבוד עם המכשיר הזה לא פשוט למי שלא מבין בזה

sam13

New member
תשמע

כולנו פה שרפנו ימים כלילות על הקיובייס והפלאגינים למיניהם להתחיל להסביר בצורה פרטנית בפורום זאת בעיה. נתתי לבנאדם שם של תוכנה שהוא יכול דרך אגב להוריד גרסת דמו חוקית מהאתר של החברה www.nativeinstruments.com לראות מה קורה ואם זה מתאים לו להוריד מהאימיול סתם! סתם! בצחוק! וללכת לקנות בחנות. במקרה הזה דווקא הבאטרי היא תוכנה ידידותית ופשוטה.

Kfitzi

New member
תודה, נשמע מצויין.

אני יעשה את כל הבירורים. תודה לך בן אדם. עוד מישהו מכיר? אני מתעסק בהקלטות - להקות אמיתיות ולא במוזיקה אלק'. עוד מישהו מכיר פלאג בסגנון, אולי משהו טיפה יותר זול ?
או אולי סתם שונה?

למעלה