פאי תפוחים

merf

New member
יאמממ../images/Emo3.gif הייתה תקופה

שבה אכלתי המוני פאי תפוחים (אולי זו הסיבה לעגלגלותי הנוכחית). החברים האומללים שלי ישבו איתי כל אחד במקום אחר ופשוט דגמתי פאי תפוחים אחרי פאי תפוחים. לירושלמים שמעוניינים בתוצאות: בחיים אל תזמינו פאי תפוחים ב"קקאו" - חוצמזה שהשירות שם נוראי ונורא יקר שם (אז מה אם הנוף לקוח מגלויה - גלויה עולה 5 ש"ח), אז הפאי מחומם במיקרו ועדיין מצליח להיות שרוף, והתפוחים בפנים דביקים עד כדי דמיון למה שנשאר בתחתית הסיר שמשאירים יומיים בכיור - פווי. איפה שכן טעים זה בהלל (כן, כן - בהלל), ב"תמול שלשום" - שם הרוב המוחלט של התפריט טעיםםם, בפיתויים (לא חוכמה), בסמדר ובבית הקפה "שמאי 12". אבל כמובן שאין על פאי חמדמד כמו זה שיצא לך - הום מייד, עם רצועות של השקעה למעלה
תודה - מחכה בקוצר רוח למתכון

yifatushc

New member
מרבוש... תודה תודה! ../images/Emo24.gif

אני מאוד אוהבת את ירושלים, ותמיד טוב לקבל המלצות לגבי מקומות טובים. עכשיו אני מתלבטת באיזה אבחר כשאגיע בפעם הבאה לירושלים... ה-
אומר לי לנסות את "פיתויים"... יש לו שם מאוד מפתה.
גם אני כמוך אוהבת פאי תפוחים עד מאוד (ובכלל, כל פאי פירות יעשה את העבודה נאמנה). ואני רוצה להמליץ על פאי תפוחים מ-ד-ה-י-ם שאכלתי ב"הרצל" ברחובות. תערובת תפוחים וקינמון על בסיס בצק פריך חמים רך-רך ונימוח, ומעל התפוחים שפע פירורים אפויים מאותו בצק חמים... וענני אבקת סוכר...
אין, אין מילים... פאי התפוחים על המפה!
יפעת

satr

New member
הפאי ניראה ממש מעורר תאבון ../images/Emo3.gif

איך עשית את הדוגמא של הבצק??? ורד

נראה יאמי. אני משערת שהדוגמה

של הבצק נעשתה עם מטריצה (מכשיר שחותך את הבצק לרצועות). מחכה למתכון

yifatushc

New member
תוכי תודה!! נראה ממש טעים ומושקע../images/Emo13.gif

מוכנס עוד כמה דקות למאמרינו. אני מאוד אוהבת פאי, בכל וראציה, יחי הבצק הפריך!
(ועל אחת כמה וכמה עם תפוחים...). תודה רבה!
יפעת

נירהמ1

New member
../images/Emo10.gifזה מה שחשבתי../images/Emo140.gif ותוכי...

מה שלום התוּכִּיוֹנֶת החמודונת?

למעלה