איזה יופי...נו כמו תמיד..
ז זיוי האחת וזהו New member 20/8/06 #15 אני דווקא רוצה ביס../images/Emo9.gif קודם מעוגת הקרם דובדבנים ומאפי פרג אחרכך איזה יופי של עשייה תודה רבה רבה וכל הכבוד לך יקירתי נראה משו משו שהייה המשך של יום מתוקי ויפה
אני דווקא רוצה ביס../images/Emo9.gif קודם מעוגת הקרם דובדבנים ומאפי פרג אחרכך איזה יופי של עשייה תודה רבה רבה וכל הכבוד לך יקירתי נראה משו משו שהייה המשך של יום מתוקי ויפה
T timiהאחת New member מנהל 20/8/06 #18 איז יופי אילניתי נראה טעים- לא הייתי מתנגדלת לאיזה חתיכה קטנה-אני מאוד אוהבת פרג .נראה 10!!!!תמשיכי להפתיע במטעמים שלך נפלא.
איז יופי אילניתי נראה טעים- לא הייתי מתנגדלת לאיזה חתיכה קטנה-אני מאוד אוהבת פרג .נראה 10!!!!תמשיכי להפתיע במטעמים שלך נפלא.
E effyba New member 20/8/06 #25 אני אנסה כמה מתכונים ממנו בעוד 3 שבועות - הבטחתי כמה עוגות מענינות לאירוע יום הולדת.
ל לי את 34 New member 21/8/06 #30 שתיהן נראות מעולה, אבל בתור אוהבת פרג הפאי לקח ובגדול אם לא היה מאוחר נשבעת שהייתי מנסה איך יצרת את הסגירה שלו? {תשמרי לי חתיכה, ביום שלישי אני בחופש }
שתיהן נראות מעולה, אבל בתור אוהבת פרג הפאי לקח ובגדול אם לא היה מאוחר נשבעת שהייתי מנסה איך יצרת את הסגירה שלו? {תשמרי לי חתיכה, ביום שלישי אני בחופש }
ת תלתל5 היחידה New member 21/8/06 #36 אילנית ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif העוגות נראות סוףףףףף תודה על המתכונים