פאטש לקאזה לייט 2.4.3

bobx

New member
פאטש לקאזה לייט 2.4.3

לפני כמה זמן מישהו הציע פה פאטש (פאצ') לתיקון בעיית התקשרות של קאזה לייט.. יש לי חבר שכרגע גם לא מצליח להתחבר - יש למישהו את הפאטש הזה? (או איזה לינק אליו?) אם יש למישהו לינק - אשמח לקבל אותו אפילו פה..
אם יש למישהו את הקובץ - אשמח לקבל אותו ל- [email protected]

benjy337

New member
היי BOBI ../images/Emo26.gif

אני לא מכיר את הPATCH, אבל SABABALITE לא נתקל בבעיות התחברות ובזמן האחרון יש להמון אנשים בעיות בKAZAALITE SABABLITE פשוט שיפור של KAAZALITE שעובד על אותו הממשק בדיוק ומגיע לכל אותם קבצים מורידים כאן

bobx

New member
../images/Emo12.gif לי לא היו איתו אף פעם בעיות...

אני לא מבין איך היו לאנשים בעיות איתו?? הייתי מאחרי 4 פיירוולים + אחד חומרה ועדיין הצלחתי להכנס אליו..
אני לא מבין מה כ"כ מסובך... אני אמליץ לו על סבבה-לייט הזה.. אבל אם למישהו יהיה את הPATCH הזה - אני אשמח לקבל אותו..

themaestro777

New member
טוב... אני יסביר לכם מה הבעיה

קאזה לייט 2.43 התנתקה מגירסאות קאזה 2.5 ומעלה. אם אתם זוכרים שרמן איימה בתביעה לפני שנה ומאז הכריזו על קאזה לייט כמתה... אחד הדברים ששרמן נטוורקס עשו זה להפריד בין גירסאות קאזה מגירסה 2.5 ומעלה לבין הגירסאות הישנות יותר. למעשה מה שקורה בזמן החיבור לרשת, אתה מקבל כל פעם 150 כתובות מהשרת (בקאזה זה נקרא סופרנוד) וככה אתה עובר בניהם. קורה ומידי פעם אתה מקבל הרבה שרתים של גירסה 2.5 ומעלה ולכן אתה כמשתמש בגירסת קאזה לייט 2.43 או כל גירסה הבנוייה על זו לא תתחבר . וזה מה שאתה ואחרים רואים כל הזמן. לא מתחבר. איך פותרים את הבעיה הזו ? מעדכנים את השרתים ברגיסטרי כל פעם שזה קורה. מאיפה יש לי שרתים? לך לאתר שאמרו לך --> http://sababalite.6x.to , ואתר זה נמצא כל הזמן בסבבה קאזה לייט, למעלה בתפריט ותלחץ על עידכון שרתים. אח"כ תעשה בתוכנה קובץ --> קפוץ סופרנוד. וזהו אתה מחובר. עכשיו אתה מבין למה כל גולשי סבבה קאזה לייט מחוברים כבר שנה וחצי לרשת? ומשתמשי קאזה לייט כל הזמן מחפשים בפורומים את התשובה? ואם כבר אני כאן.... אז אני ממליץ לך לנסות את התוכנה SABABA DC , אתה עוד תופתע , מה אתה עושה עוד בקאזה... http://sababadc.6x.to יש לך באתר סרט שמדגים מה הביצועים של התוכנה הזו. מומלץ כי תראה אותו. בהצלחה.

bobx

New member
אבל אני אומר לך שאני כן מחובר!!!

אני עובד עם 2.4.3 מאז שהוא יצא ועד היום... וגם אחרי עשרות פירמוטים - עדיין אני מצליח להתחבר - לי אין את הבעיה הזאת...

The InfeCted

New member
גם אני משתמש בגירסא 2.4.3....

ואין לי בעיות עם ההתחברות של הקאזזה

themaestro777

New member
ואני אומר לך שלאלפי אחרים יש בעיות

מידי פעם, הסברתי לך מדוע. אז תהנה שלך אין.... כרגע... לא לכל אחד יש את הבעיה כי החיבור לרשת הוא מצב רנדומלי, ולרשת קאזה שאני מתחבר אתה לא מחובר, ואני לא אראה את הקבצים שלך אפילו אם אחפש אותם. אולי לאחר שאתחבר ל-10000 סופרנודים מתוך המיליון שיש לפחות ,שונים אני ואתה נהיה מחוברים לאותו סופרנוד. ובא אגלה לך עוד סוד... למטה בתוכנה אתה רואה נגיד 2 מיליון גולשים מחוברים כרגע. אבל אם תבצע חיפוש אתה לא מחפש קובץ אצל 2 המיליונים האלו. אתה מחפש קובץ רק באלה שמחוברים בסופרנוד שלך כרגע. וכשאתה עושה חיפוש קבוע אתה כל הזמן קופץ בין הסופרנודים השונים, כך שקיים סיכוי שבסוף גם אתה תגיע למה שהסברתי. הקשר נוצר בין כל אלה שגולשים בסופרנוד שאתה מחובר אליו,וזה משתנה כל הזמן. אם תשים לב בהגדרות יש לך אפשרות לסמן אם להיות סופרנוד. סופרנוד= שרת. יש מבין? אז יש כאלה שנתקלים בבעיה של החיבור ויש כאלה שלו. אז למה אתה מתפלא? בכל מקרה עידכון השרתים בשניה פותר לכולם את הבעיה מיידית.

היה לי כזה, הורדתי גירסה קודמת של

קאזה ואת הקובץ שמתקן את ההתקשרות לקאזה, בגלל שהורדתי גירסה חדשה והתקנתי, אז מחקתי את הקובץ הישן.

kingkung2002

New member
לקאזה לייט

לא היה פאץ לתיקון, רק לגרסה העברית מאתר KAZAA.CO.IL היה פאץ לבעיית התחברות בגרסה מסוימת אבל הבעיה נפתרה בגרסה האחרונה הנמצאת באתר שלהם

bobx

New member
ok - let me rephrase that ../images/Emo26.gif

אני לא מחפש עיצות / פתרונות חלופיים / כל מידע איפורמטיבי אחר... אני מחפש קובץ
ספציפית: קובץ תיקון - או בעברית patch. אני מאוד מעריך את כל העזרה והרצון הטוב אבל אתם עונים לשאלה שלא שאלתי.. באמת תודה לכולכם על התשובות - אני באמת מודה לכם. השאלה שלי היא כזאת: "האם יש למישהו את הקובץ המדובר?" או: "האם יש למישהו קישור לקובץ המדובר?" תאמינו לי, לי אין בעיות בקאזה (שלא לדבר שאני בקושי משתמש בה בכלל..
) וגם אם היו לי - אני מאמין שהן היו נפתרות די מיידית..
אז עם כל הרצון הטוב - אם יש למישהו תשובה - אני אשמח.. אם לא... אז לא..

themaestro777

New member
חשבתי אני מדבר עברית

אולי מרבה מילים, מרבה אי-הבנה. אין patch. מה שיש זה קובץ עידכון שרתים ( סופרנוד) שיש לעדכן בריגסטרי וזהו! תקרא לזה איך שאתה רוצה... וזה הקובץ: http://sababaa.web1000.com/download/sababanetinfo1n.zip תלחץ על הקובץ בכיווץ והריגסרי מעודכן. אח"כ תפעיל את התוכנה. ואתה מחובר. כל פעם שאתה לא מתחבר, יש ללחות על קובץ הריגסטרי הזה. יש מבין?

למעלה