פאז, או פא"ז?

donell

New member
פאז, או פא"ז?

לפני כמה ימים , ילד מהכיתה שלי אמר לי שפאז..זה בעצם ראשי תיבות של פוראן אדסג'יינג'ד סטונדט forigen exchanged student? זה נכון , כי זה הגיוני..אבל החלטתי להשאיר למומחים לענות..אז ... אהה ואי פעם אמרו מאיפה הוא?

Julie Flannery

New member
זה באמת...../images/Emo170.gif

פא"ז, כי יש לו שם נורא ארוך ומסובך אז פשוט עשו לו דרך קיצור...

Charmed 4ever.

New member
השם שלו לא נאמר ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

בדיוק כמו שהמוצא שלו לא נאמר. קראתי באתר אחד שהתסריטאים לא יודעים מאיפה הוא או מה השם שלו. ופא"ז זה פוריין אקסצ'יינג'ד סטודנט.

kit k@t

New member
yes they did say where

he is from. they said it in the only episode i saw of it... too bad i dont remember what they said.. kat

עלפית

New member
לא אף פעם,../images/Emo142.gif

זה הקטע, כל פעם הוא עומד להגיד מאיפה הוא ומשהו קוטע אותו

עלפית

New member
זה קטע כזה,../images/Emo142.gif

כמו שיש בשפץ ביתך את השכן הזה שאף פעם לא רואים את הפרצוף שלו.... עד לפרק האחרון. מי יודע, אולי נגלה בפרק האחרון...

*superstar*

New member
למה למה למה??../images/Emo2.gif

למה שיהיה פרק אחרון?!? הסידרה הזאת לא תיגמר לעווווללללםםםםם!!!!!!!! אני בהכחשה עזבו אותי!!
*עדי*

Miss CB

New member
אה באמת??? מגניב!!! ../images/Emo105.gif

חשבתי שזה סתם כינוי כקיצור לשם או משו... אבל איזה טוב חחחחחח מעניין איך קוראים לו באמת!

the cookie girl

New member
משעשע ביותר

חיחיחיחיחיחי ולדעתי זה הכי טוב שלא אומרים את ארץ המוצא שלו כי (למרות שכל הסדרה הזאת מטורפת) כשהוא עושה משהו מוזר (כל הזמן...) או כמו שמישהו אמר ש"ראיתי תמונות של אנשים מהארץ שלך והם מכוערים" אנחנו לא ישר משייכים את זה לארץ שממנה הוא בא.. הוא פשוט דמות זרה וקורעת. מתישהו (או שהיה)יהיה פרק הוא ישקול לחזור לארץ שלו? כמה זמן אפשר להיות בתוכנית חילופי תלמידים?

למעלה