פאזל

לשוא../images/Emo10.gif

וזה גם משגע לי ת'מחשב. לא דרך הדלת, לא דרך החלונות ואפילו ניסיתי לטפס על העץ. אפשר רמז? (עברתי על כל המסך-החץ מתחלף לסימן של יד רק במקומות שציינתי ובעליית הגג)

tomb boy

New member
היי חומד, מה שלומך?../images/Emo41.gif

אז הבנת את הפרנציפ? זה משחק בסיגנון גוון נוטפרון וכו'... שבו צריך לקרוא מעבר למה שנראה לעין... כלומר להכנס לדף המקור (קליק ימני על החלק שאיננו התמונה "הצג מקור") ושם לראות אם ישנם רמזים. לרוב צריך לשנות את הכתובת או את הסיומת של הכתובת של אותו הדף..

היי פורפורית טומבי ואימהית../images/Emo140.gif

תודה על חכמה נוספת שרכשתי. מוכרחה להודות...הסגנון הזה לא מאתגר אותי. אוהבת משחקי בריחה בסגנון המוכר והחביב של Point'n'Click

אימאית

New member
צודקת../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif אבל.......

בעיתות מצוקה, כשאין כלום, עדיף לשבור ת'ראש עם זה ...

אימאית

New member
כמובן.... cageling ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

המשחק הכי מרתק ומאתגר עד כה

tomb boy

New member
גם אני חושבת כך...אין עליו../images/Emo41.gif

מעניין מתי יצא ההמשך...

אימאית

New member
אני חושבת שקודם הייתי רוצה לשחק...

את המשחק הזה באנגלית
מעניין מתי זה יוצא....

tomb boy

New member
נכון, אם זה היה באנגלית היה ../images/Emo41.gif

יותר קל ויותר מעניין מהיפנית הזה

אימאית

New member
את במקום הנכון../images/Emo70.gif

עכשיו את צריכה למצוא את הדרך לעבור משם... אולי את לא מכירה את הסגנון של החידות הזה
(לא להיעלב
) את צריכה להיכנס למקור של הדף, או לשמור את התמונה כדי לקבל רמזים... אני אתן לך דוגמא לגבי המסך של DEATH... תכנסי לבשורת הפקודות של המסך ל"תצוגה" ומשם ל"מקור" ותקראי מה רשום שם... נותנים לך לינק... תנסי אותו, הוא הרמז לשלב הבא

tomb boy

New member
בדיוק מה שחשבתי../images/Emo41.gif

... הגעתי לבריטני ... חחחח לא ממש התחשק לי להמשיך, עייפתי מהמשחקים הללו... טוב מה הפלא, תראי מה השעה... חחחח מה שלומך יקירתי? שנים שלא התראינו.

אימאית

New member
אני שוברת את הראש ../images/Emo70.gif

כבר בשלב מס' 5
שמחה לראות שיש לי חברה נעימה בשעה המוזרה הזאת של הלילה

tomb boy

New member
חמש? שלב חמש?../images/Emo41.gif

זה עשוי להכיל
אבל זה יותר רמזים לא ברורים. חחח חמודה שילי... אני עצרתי ב"אופס" לא היה לי חשק להמשיך. את היית צריכה במקרה להוריד גם קבצי זיפ? אפשר לקבל רמזים? כי בקבצי המקור לא היו הרבה. רק אחרי הDEATH הזה הגעתי ל"אופס" וזה לא היה ממש שלב, היה כתוב שאני כמעט שם... אבל רמזים? לא היה משו חוץ מ"בריטני"

tomb boy

New member
עד שהבנתי, אני בשלוש../images/Emo41.gif

אבל הבעיה עכשיו היא הסיסמא...

למעלה