פאזל פחיות, 2000 חלקים

Sugarfreeboy

New member
פאזל פחיות, 2000 חלקים

אוקי, התחלתי את הפאזל הזה היום ו.. וואו. בגלל כמות החלקים העצומה, רציתי לשאול אם יש לכם טיפים להרכבה ויעול? (לדוגמא, אני מנסה להתחיל מהמסגרת, וזה פשוט כמעט בלתי אפשרי בשלב מסויים למצוא עוד חלקים ממה בערימה הגדולה.. מה אתם עושים במצב כזה?( 10x:)

123נעמי

New member
היי

כדי להרכיב פאזל חייבים קודם למיין ולפתוח את החלקים. פאזל לא מרכיבים כשהחלקים בערמה בקופסה שלב ראשון הוא הוצאת החלקים של המסגרת (עם צד ישר) (אין ברירה חייבים לעבור חלק חלק
) בזמן שאתה עובר על החלקים ומחפש את המסגרת תפתח את החלקים על מגשים כדי שתוכל לראות את כל חלקי הפאזל. ועכשיו לעבודה דבר ראשון המסגרת אחרי הרכבת המסגרת- אני בניתי את הפחיות בלי קשר למיקומם והנחתי אותם על שולחן העבודה לפי המיקום שלהם בתמונה ובסוף חיברתי הכול עם המדפים תעבוד כל הזמן עם התמונה מולך ב ה צ ל ח ה

Puzzluna

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מיינתי ככה רק שאני הרכבתי קודם את המדפים ואח"כ את הפחיות.

מממאיה35

New member
כשאני עשיתי את הפחיות

אז תוך כדי מיון המסגרת גם מיינתי את החלקים ששיכים לכל מדף ומדף, ככה שלמעשה התיחסתי לפאזל כאל 9 פאזלים קטנים - כל מדף הרכבתי לחוד. ורק בסוף - את המדפים עצמם.

strawberrys

New member
אני עשיתי ככה-

הרכבתי קודם את המסגרת, אחר-כך מיינתי והוצאתי את החלקים הירוקים- והרכבתי את כל הפחיות הירוקות. משם זה איכשהו כבר זרם, ורק בסוף המדפים היו קצת קשים, אבל עם מעט תחכום הצלחתי אותם:) בהצלחה.

למעלה